60 sekunder kan göra en stor skillnad. Presentera företaget med animerad video.

Storisell erbjuder animerad video till våra kunder och byråpartners. Presentera företaget på mindre än 60 sekunder. Perfekt för företagets hemsida, säljmöten och sociala medier. Vi tror att välproducerat content har förmågan att förvandla ditt företag. Sedan starten har vi arbetat med flera globala varumärken till några av Sveriges mest omtalade startups. Begär offert för att sätta igång.
Kundcase: Kreditz

Storisell levererar stolt en animerad video till P2P-startupen, Kreditz.

Kundcase: Ugglo

Storisell kan stolt presentera vår reklamfilmsproduktion för Ugglo. Ugglo kombinerar bilderboken med ljudboken för att göra läsningen till en upplevelse för barn. Idag använder redan över 10,000 barn Ugglo i förskolor och skolor runtom landet (2018). I denna produktion var vår målsättning att producera en videokampanj riktad till skolor. Här var det viktigt att ge konkreta argument som talade för läsning och att Ugglo har en etablerad lösning. Vi inledde projektet i Stockholm där vi tog fram konceptet och det första manusutkastet tillsammans med kunden. Designen är framtaget enligt Ugglos grafiska profil och grafiken har producerats från penna och papper av Storisell.

Kundcase: Northfork

Storisell levererar animerad video till Northfork. Den ledande aktören inom receptmathandeln. En startup som förändrar den digitala livsmedelsbranschen genom att använda recept som säljverktyg.

Kundcase: Matvänner

Storisell har levererat animationsfilmer till Matvänner. En startup som använder infrastrukturen kring befintliga matbutiker för att hjälpa dig handla mat online till exakt samma pris som i butik samtidigt som du får maten hemkörd och har möjlighet att stödja din lokala förening.

Kundcase: PinMeTo

Storisell AB levererar animerad video till PinMeTo.

Kundcase: Vinst.se

Storisell AB levererar animerad reklamfilm till Vinst.se

Kundcase: Godis.se

I denna produktion låg Storisells fokus på att konvertera sötsugna kunder till Godis.se. Inom ramen av 20 sekunder kommunicerar vi (genom röst och animation) “Godis” nitton (19) gånger. Utöver detta fokuserar produktionen också på två andra viktiga punkter; pris (99 kr inkl. frakt) och personlig kort. I produktionen ingick två varianter baserat på längd; 0:20 min och 0:10 min. Reklamfilmen kommer sändas på TV4 och TV4-play under 2016-2017.

Kundcase: Zaplox

Storisell har under flera projekt stolt levererat animerad video till Zaplox. Ett svenskt tillväxtföretag med fokus på mobil nyckelteknik som revolutionerar mobil in- och utcheckning på hotell.

Kundcase: Smoltek

Storisell levererar animerad video till Smoltek – ett företag som utvecklar framtidens nanoteknik. Målsättningen i denna produktion har varit att använda storytelling för att beskriva vilka utmaningar som Smolteks marknad står inför och hur företagets nanoteknikska lösningar kan påverka framtiden.

Kundcase: Virkesbörsen

Storisell levererar stolt en animerad videokampanj till Sveriges nya digitala marknadsplats för virke, Virkesbörsen. Vårt team på Storisell har tillsammans med kund tagit fram ett eget koncept från grunden. En helhetslösning som omfattade storyboard med style frames, grafisk produktion, manusförfattning, inspelning med röstskådespelare i England och Sverige samt egenproducerade ljudeffekter. Vårt team skapade även nedklippta versioner för kundanpassade videos i olika användningsområden riktat till flera målgrupper (B2B och B2C). Resultatet blev en animerad videokampanj som Virkesbörsen kan använda långsiktigt.

Med god kompetens inom alla delar av en “explainer”-video levererar Storisell både manus, voice over, illustrationer och animationer. Jag kommer själv använda mig av Ossian och William igen!

RR
Robin Rendahl Founder / CEO at Gastrofy & Northfork

BSAFE365 kontaktade Storisell för vi behövde en säljfilm till vår hemsida. William och Ossian är extrem professionella och utifrån ett manus som vi tog fram tillsammans på ca 2 timmar så skapade de vår nya säljfilm. De löste allt, från animering, bilder, röst och bakgrundsmusik. Otroligt bekvämt och enkelt för oss som beställare. BSAFE365 Filmen är grymt bra och vi är supernöjda. Jag kan rekommendera Storisell.

EMbs
Eric Moschos VD, ASAP ALARM AB (BSAFE365)

Vi skulle absolut rekommendera Storisell till andra. Den tydliga uppstarten och förmågan att guide:a oss (kunden) till att tänka rätt kunde en film av hög kvalité produceras med minimal overhead.

jb-just-arrived
Jacob Burenstam CTO, Just Arrived

Om ni vill ha någon som verkligen hjälper er med hela processen från manus till film så är Storisell helt rätt företag för er!

Adam Aljaraidah CEO / Co-Founder på Virkesbörsen

Filmen vi fick levererad var absolut av riktigt hög kvalitet, men vad vi verkligen tar med oss är hjälpen att komma fram till manuset och budskapet, och även den otroliga flexibiliteten under processens gång, både gällande flexibilitet och mottagandet av feedback. Denna process gör att jag tror att de flesta skulle trivas med att göra ett projekt tillsammans med Storisell!

ah-referens
Anna Hörnmark Operations Manager, Just Arrived

Genom en smart workshop och ett fantastiskt team lyckades Storisell göra en video som var över förväntan! Det här är ett team som lyckas med bedriften att få ett plus ett att bli tre. Vi är väldigt nöjda med resultatet och kommer självklart anlita dem igen.

Matv
Richard Bengtsson VD, Matvänner AB

Workshop

Noggrant utvalt content har förmågan att förvandla ditt företag. Välj en leverantör med en beprövad process.

Storisell är ett produktionsbolag som grundades med målsättningen att erbjuda våra kunder slagkraftigt och säljdrivande content. Vi anser att noggrant utvalt content har förmågan att förvandla sättet företag attraherar nya kunder, investerare och medarbetare. Sedan starten har vi arbetat med flera globala varumärken som Philips och Gant till några av Sveriges mest omtalade startups. Rätt content har förmågan att förvandla ditt företag. Begär offert för att sätta igång.

Storisell grundades med målsättningen att erbjuda våra kunder slagkraftigt och säljdrivande content. Vi anser att noggrant utvalt content har förmågan att förvandla sättet företag attraherar nya kunder, investerare och medarbetare. Genom att förstå hur 60% av människor har den visuella inlärningsstilen, blir vårt jobb att hjälpa människor begripa de produkter och tjänster de konsumerar. Vi bearbetar bilder 60,000 gånger snabbare än vanlig text och över 90% av den information som sänds till hjärnan är visuell. Rätt content har förmågan att förvandla ditt företag. Boka ett möte idag för att sätta igång.

Genom en internt utvecklad workshopmodell sparas både tid och energi genom att genomföra mer än 90% av den kartläggning och kravspecificering som krävs inför nya projekt. Detta hjälper oss starta nya projekt snabbare och att minimera overhead. Vanligtvis bokas en för- eller eftermiddag (3-4 timmar). Ni kommer – under en rolig och kreativ workshop – uppleva den kreativa processen och förmedla värdefull information inför bildandet av ert projekt. Vårt team arbetar veckobaserat där våra projektledare djupdyker in i nya projekt för att ge våra kunder högre service, bättre fokus och slutgiltigt resultat. Vi utgår från att jobba så pragmatiskt som möjligt för att sätt kunden först. Målet är alltid att generera aktiviteter som är säljdrivande – vilket kräver ett affärsfokuserat arbetssätt.

Videoproduktion kan vara mer än bara en YouTube-video. En effektiv produktion handlar om att berätta en fängslande historia som förstås av människor, och eftersom över 60% av människor har den visuella inlärningsstilen tenderar animerad video att ha positiva effekter på försäljnings- och marknadsföringsaktiviteter. Målet är att skapa en animerad video som hela teamet kan använda genom företagets säljprocess, rekrytering och internkommunikation.

Sweden: www.storisell.se
Denmark: www.storisell.dk
Finland: www.storisell.fi
Norway: no.storisell.com
Spain: www.storisell.es
Germany: www.storisell.de
Netherlands: www.storisell.nl
United Kingdom: www.storisell.co.uk
Australia: www.storisell.com/au

Animation Studio www.storisell.com/animation-studio

Vi är en videopartner till våra kunder. Vad betyder det? Genom ett skräddarsytt ramavtal har våra kunder möjligheten att kontinuerligt beställa videokampanjer baserade på behov inom deras sälj- och marknadsorganisation.

På Storisell förklara vi affärsidéer med video, vilket gör komplexa idéer enkla att förstå. Video är ett bra verktyg för att utbilda potentiella köpare snarare än traditionella push-strategier. Vi strävar efter att hjälpa våra kunder att förstå människans behov. För det handlar om människor. 85 procent av potentiella kunder är mer benägna att köpa en produkt när de ser en medföljande animerad video. Video klargöra målet och hjälper din tjänst eller produkt förstås. Den genomsnittliga personen behåller endast 10 procent av vad de hör, men 50 procent av vad de ser. Det är därför våra kunder väljer att investera i video – och Storisell.

Agency Partner Program

Storisell har ett etablerat partnerprogram för reklambyråer som behöver producera projektspecifika animeringseffekter. Tillsammans formar vi en konkurrenskraftigt partnerskap och extern produktionsavdelning till er byrå. Börja sälja animerad video och 2D/3D-animering till era kunder i ert egna byrånamn. Storisell projektleder hela satsningen från internt uppstartsmöte till kundleveranser. Storisell är helt enkelt den långsiktiga byråpartner ni har väntat på.

Storisell levererar till Kemikaliedatabasen

Storisell producerar animerad video till KemDB Storisell har levererat en animerad video till KemDB. KemDB, som är en förkortning för Kemikaliedatabasen, arbetar med att administrera, kategorisera och hantera farliga kemiska produkter. KemDB erbjuder en…

Du är ett möte från innehåll som kan förvandla företaget

Vad vill du producera? Vi anser att noggrant utvalt content har förmågan att förvandla sättet företag attraherar nya kunder, investerare och medarbetare. Begär offert för att sätta igång.

OFFERT

Animerad Video
Du är ett möte bort från innehåll som kan omvandla ditt företag. Begär offert för att komma igång. Säg till om du har några frågor eller funderingar via business@storisell.com.