KS Projekt

Client: Karlsson & Svensson Projekt AB
Services: Foto & Video

Storisell levererar internationell retailkampanj till KS Projekt

KS Projekt är ett av Sveriges mest snabbväxande företag med fokus på projektledning och färdigställande av inredningskoncept i kommersiella miljöer. Projektet omfattade foto- och videoproduktion av retailbutiker i Nederländerna och Tyskland. Varav sju olika städer i Tyskland; Münster, Düsseldorf, Stuttgart, Hamburg, Neumünster, München och Berlin. Målsättningen med projektet var att hjälpa KS Projekt dokumentera internationella kundleveranser och producera kundcase för den lokala marknaden.

Projektledare:
William Sehlin
+46733 1441 26
william@storisell.com

NUDIE JEANS AMSTERDAM

Foto
Nudie 9
Nudie 12
Nudie 10
Nudie 6
Nudie 5
Nudie 8
Video

BJÖRN BORG AMSTERDAM

Foto
Björn Borg 14
Björn Borg 10
Björn Borg 1
Björn Borg 7
Björn Borg 2
Video
Noggrant utvalt content har förmågan att förvandla ditt företag

Storisell är ett produktionsbolag som grundades med målsättningen att erbjuda våra kunder slagkraftigt och säljdrivande content. Vi anser att noggrant utvalt content har förmågan att förvandla sättet företag attraherar nya kunder, investerare och medarbetare. Genom att förstå hur 60% av människor har den visuella inlärningsstilen, blir vårt jobb som produktionsbolag att hjälpa människor begripa de produkter och tjänster de konsumerar. Vi bearbetar bilder 60,000 gånger snabbare än vanlig text och över 90% av den information som sänds till hjärnan är visuell. Rätt content har förmågan att förvandla ditt företag. Boka ett möte idag för att sätta igång.

STARTA NYTT PROJEKT

Vad vill du producera? Vi anser att noggrant utvalt content har förmågan att förvandla sättet företag attraherar nya kunder, investerare och medarbetare. Boka ett möte för att sätta igång.