Virkesbörsen

Storisell levererar animerad videokampanj till Sveriges nya marknadsplats för virke, Virkesbörsen

Client: Nordiska Virkesbörsen AB
Date: April 20, 2017
Services: Animerad Video (Kampanj)

Storisell levererar animerad videokampanj till Sveriges nya marknadsplats för virke

Storisell levererar stolt en animerad videokampanj till Sveriges nya digitala marknadsplats för virke, Virkesbörsen. Vårt team på Storisell har tillsammans med kund tagit fram ett eget koncept från grunden. En helhetslösning som omfattade storyboard med style frames, grafisk produktion, manusförfattning, inspelning med röstskådespelare i England och Sverige samt egenproducerade ljudeffekter. Vårt team skapade även nedklippta versioner för kundanpassade videos i olika användningsområden riktat till flera målgrupper (B2B och B2C). Resultatet blev en animerad videokampanj som Virkesbörsen kan använda långsiktigt.

Om Virkesbörsen

Virkesbörsen grundades 2015 och är den enda oberoende och fristående digitala marknadsplatsen för köp och sälj av virke. Visionen för Virkesbörsen är att skapa en enkel, transparent, lönsam och trygg virkesmarknad för alla involverade aktörer. På Virkesborsen.se är det helt kostnadsfritt att sälja virke och helt kostnadsfritt att göra det första köpet per användare. Det vill säga det kostar ingenting att prova. Vill du göra en virkesaffär? Då tycker vi på Storisell är ni borde testa Virkesbörsen.

Nedklippta versioner – kundanpassad videokampanj

Vårt team på Storisell har skräddarsytt kundens manus för att i efterhand kunna klippa ned filmen i flera kortversioner för användning på YouTube, Facebook, Instagram, med flera. Detta gör det möjligt för kunden att kundanpassa videokampanjen för ett bredare användningsområde. En bra teknik för att få ut maximalt ur sin videoproduktion inom en relativt kort tidslinje.

 

Referens från Adam Aljaraidah, VD på Virkesbörsen

Vad tyckte ni om Storisells uppstartsprocess? Hjälpte den spara tid, gå igenom många kreativa frågor och ta snabbare beslut?

Absolut, det va otroligt smidigt att starta processen med er. Det hjälpte oss att spara tid, tänkte efter, få en bra uppfattning om hur man ska sätta upp en animerad film, etc.

Hur har kommunikationen funkat med projektledare under er videokampanj? Fanns de tillgängliga både via email och telefon?

Kommunikationen har funkat superbra! William Sehlin är alltid enkel att nå och svarar snabbt på frågor.

Var kommer ni att använda er kampanjvideo? Hur?

Vi kommer använda vår videokampanj på event, sociala medier, vår hemsida och många andra användningsområden.

Om du skulle rekommendera Storisell till andra kunder, vad skulle du säga?

Om ni vill ha någon som verkligen hjälper er med hela processen från manus till film så är Storisell helt rätt företag för er!

Om Storisell

Storisell grundades med målsättningen att erbjuda våra kunder säljdrivande content. Vi anser att noggrant utvalt content har förmågan att förvandla sättet företag attraherar nya kunder, investerare och medarbetare. Genom att förstå hur 60% av människor har den visuella inlärningsstilen, blir vårt jobb att hjälpa människor begripa de produkter och tjänster de konsumerar. Vi bearbetar bilder 60,000 gånger snabbare än vanlig text och över 90% av den information som sänds till hjärnan är visuell. Rätt content har förmågan att förvandla ditt företag. Beställ en animerad video till ert företag redan idag. Begär offert här.

William Sehlin CEO Co-founder at Storisell AB

William Sehlin
Co-founder / Account Executive
Tel. +46733144126
Email: william@storisell.com
animerad-video-storisell-virkesborsen_2
animerad-video-storisell-virkesborsen_1
animerad-video-storisell-virkesborsen_5
animerad-video-storisell-virkesborsen_4
animerad-video-storisell-virkesborsen_8
animerad-video-storisell-virkesborsen_9
animerad-video-storisell-virkesborsen_3
animerad-video-storisell-virkesborsen_12
animerad-video-storisell-virkesborsen_14-15
animerad-video-storisell-virkesborsen_14-14
animerad-video-storisell-virkesborsen_6
animerad-video-storisell-virkesborsen_10
animerad-video-storisell-virkesborsen_135
animerad-video-storisell-virkesborsen_7
animerad-video-storisell-virkesborsen_11
animerad-video-storisell-virkesborsen_15
Vårt team på Storisell fokuserar på att leverera en effektiv förproduktion med en agile kreativ process som lyckas presentera ditt företag på mindre än 60 sekunder – över alla plattformar.

Vi har paketerat fyra typer av videokampanjer; premium animerad video, employer branding video, product review video och studio intervjuvideo. Våra kunder använder explainer video för att utbilda potentiella köpare. Perfekt för företagets hemsida, säljmöten och sociala medier. Employer branding video används oftast i platsannonser och på företagets hemsida för att visa upp den föreslagna arbetsplatsen för kandidater. Product review video hjälper företaget att skapa autentiskt innehåll för produkter på sociala medier - välj upp till tio försökspersoner som kommer unbox:a, testa och lämna sitt produktomdöme framför kameran. Studio intervjuvideo hjälper företaget att skapa ett stort antal videos utan att spendera hela marknadsföringsbudgeten. Presentera medarbetare, kunder och samarbetspartners framför kameran i en professionell studio och inkassera upp till tio videos per produktionsdag i studion. Den genomsnittliga personen erhåller endast 10 procent av vad de hör, men 50 procent av vad de ser. Det är därför våra kunder väljer att investera i video - och Storisell.

STARTA NYTT PROJEKT

Välj en leverantör med en beprövad process. Genom en internt utvecklad workshopmodell sparas både tid och energi genom att genomföra mer än 90% av den kartläggning och kravspecificering som krävs inför nya projekt. Detta hjälper oss starta nya projekt snabbare och att minimera overhead. Boka ett möte idag.