Animerad video för din startup

Många tar idag steget och blir företagare. Vi på Storisell anser att detta är helt fantastiskt och vill därför förenkla ditt företagande. Sedan vi startade Storisell har vi fått många förfrågningar från startups som vill köpa en premium explainer video men som inte haft rätt budget. Just därför schemalägger Storisell varje kvartal två prisreducerade produktionsveckor. Veckor som är förbokade enbart för startups. Har du en företagsidé du tänker lansera? Först till kvarn gäller.

TIDIGARE KUNDER
Startup Campaigns

Officiell Serviceprovider

Storisell har utvalda tjänster till alumn- och medlemsföretag hos SUP46 – Start-up People of Sweden.

Med god kompetens inom alla delar av en “explainer”-video levererar Storisell både manus, voice over, illustrationer och animationer. Jag kommer själv använda mig av Ossian och William igen!

RR
Robin Rendahl Founder / CEO at Gastrofy & Northfork

BSAFE365 kontaktade Storisell för vi behövde en säljfilm till vår hemsida. William och Ossian är extrem professionella och utifrån ett manus som vi tog fram tillsammans på ca 2 timmar så skapade de vår nya säljfilm. De löste allt, från animering, bilder, röst och bakgrundsmusik. Otroligt bekvämt och enkelt för oss som beställare. BSAFE365 Filmen är grymt bra och vi är supernöjda. Jag kan rekommendera Storisell.

EMbs
Eric Moschos VD, ASAP ALARM AB (BSAFE365)

Genom en smart workshop och ett fantastiskt team lyckades Storisell göra en video som var över förväntan! Det här är ett team som lyckas med bedriften att få ett plus ett att bli tre. Vi är väldigt nöjda med resultatet och kommer självklart anlita dem igen.

Matv
Richard Bengtsson VD, Matvänner AB
Summer Startup Campaign 2018

Vi på Storisell har haft som mål att lägga undan fyra prisreducerade produktionsveckor enbart för startups varje augusti. Anledningen är att det kom många förfrågningar från startups som ville köpa en "premium explainer video", men som inte hade rätt budget. Just därför började Storisell schemalägga fyra prisreducerade produktionsveckor varje augusti. Veckor som är förbokade enbart för startups. Har du en företagsidé du tänker lansera? Nu erbjuds fyra platser i augusti 2018. Först till kvarn gäller.

Du är ett möte från innehåll som kan förvandla din startup

Sedan vi startade Storisell har vi fått många förfrågningar från startups som vill köpa en premium explainer video men som inte haft rätt budget. Just därför schemalägger Storisell varje kvartal två prisreducerade produktionsveckor. Veckor som är förbokade enbart för startups. Har du en företagsidé du tänker lansera? Först till kvarn gäller.
Priser exkl. moms
Anges i svenska kronor (SEK)