Hemsidan är ett skyltfönster mot omvärlden och bör besitta vissa säljdrivande egenskaper

WordPress Hemsida
Företagets hemsida är oftast där kundresan börjar. Förmågan att tillhandahålla rätt information på hemsidan gör resten av försäljningsarbetet enklare. Storisell finns därför med långsiktigt för att kundanpassa din hemsida.

Fasta priser och smarta servicepaket

WordPress är världens mest populära CMS system. Vårt team använder nästan uteslutande WordPress för att leverera hemsidor av hög kvalitet. Skapa din nästa wordpress hemsida med Storisell. Vi erbjuder fasta priser och smarta servicepaket.
Hemsida PRO är en responsiv wordpress hemsidan där 8 undersidor ingår. Det ingår också en animerad video som presenterar företaget på 60 sekunder. Vi hyr också in en professionell fotograf som dokumenterar ert företag under en dag. Berätta företagets historia på ett levande sätt med inslag av storytelling. Företaget får flera sidor för produkter, tjänster och andra utbud. Perfekt för bolaget som vill satsa på företagets kärnbudskap för att nå nya kunder online.
– 8 undersidor
– Animerad video ingår (60 sekunder)
– Fotograf ingår (8 timmar inkl. foto retusch)
– Grafisk profil/manual ingår
– Copywriting ingår (16 timmar)
–Fastpris: Artiklar (Creative Copy) och landingsidor (SEO)
fr. 3,200 kr/mån (begär offert)

B2B: Varför hemsidan bör fokusera på kundens köpbeteende

Varför en wordpress hemsida?

wordpress hemsida
Användarvänlighet

Wordpress är ett användarvänligt verktyg som är smidigt att justera och uppdatera. Kanske också den största anledningen till CMS-plattformens framgång. En WordPress hemsida på basnivå kräver inga kunskaper inom kodning. När du har en designlayout lagd kan du på enkelt sätt sköta textredigering och ladda upp nya plugins på hemsidan.

Mängder av plugins

Wordpress är ett opensource system – källkoden till systemet är publikt. Vilket innebär att det är enkelt att bygga vidare i systemet. Genom så kallade plugins, kan man installera flera extra applikationer som optimerar hemsidan för olika användningsområden. En WordPress hemsida har mängder av plugins; allt från SEO-plugin till e-mailautomation. Problemet kan ibland vara att det finns för många plugins och därför kan det vara skönt att gå hjälp med att välja och installera rätt plugins som passar företagets verksamhet.

Sökmotorvänligt

En WordPress hemsida ger bra utdelning i sökmotorer. Det finns flera populära sökmotorer men den som de flesta tänker på är Google Search. En WordPress hemsida lämpar sig extra mycket för små- och medelstora som i grunden behöver nå ut i sökmotorer och indexera hemsidan för att hitta nya kunder. Till skillnad från andra CMS-plattformar som kräver manuellt arbete har WordPress inbyggd funktionalitet – vilket både sparar tid och pengar där du vill optimera din wordpress hemsida.

Enkelt att administrera

En WordPress hemsida är ett enkelt verktyg att använda. Ändra texter, skriv blogginlägg till företagsbloggen och mycket mer. Allt finns i molnet, vilket innebär att du kan komma åt din hemsida från din smartphone, datorn och surfplattan. Det är också enkelt att sätta upp, flytta och konfigurera en wordpress hemsida. WordPress är ett smidigt verktyg som använd av företag i alla storlekar; från småföretagare till internationella enterprise.

Du är ett möte från en hemsida som kan förvandla företaget

Hemsidan är både ett skyltfönster mot omvärlden men bör också besitta vissa egenskaper för att förenkla kunddialogen. Företagets hemsida är oftast där kundresan börjar. Vi anser att noggrant producerade hemsidor har förmågan att förvandla sättet företag attraherar nya kunder, investerare och medarbetare. Boka ett möte för att sätta igång.

OFFERT

WordPress Hemsida
Du är ett möte bort från innehåll som kan omvandla ditt företag. Boka ett möte med vårt team för att komma igång. Säg till om du har några frågor eller funderingar via business@storisell.com.