Storisell söker tre godistestare till filmproduktion

Storisell söker tre godistestare till filmproduktion

GODISTESTARE

Vill du delta i vår filmproduktion som godistestare? Storisell söker just nu tre (3) godistestare till filmproduktion i Stockholm tisdagen den 21/2 kl. 13:00-19:00. Målsättningen med vår filmproduktion är att marknadsföra ett exklusivt urval av lakrits- och chokladprodukter. Om du väljs ut kommer du få testa tre typer av godis framför kameran och få mer information om arvoden, allergi, typ av godis och plats.

Ansök genom att skicka en video där du presenterar dig själv till hr@storisell.com (max 20 mb) – det går också bra att länka din video via YouTube. Har du frågor om produktionen? Skicka ett email med din fråga till service@storisell.com eller ring +4610-205 1616.


Om oss

Storisell AB grundades i början på 2016 och arbetar med videoproduktion och servicepaket. Vår affärsmodell är volymbaserade videokampanjer. Vi tror att video har förmågan att förvandla sättet företag attraherar nya kunder, investerare och medarbetare. Genom att förstå hur 60% av människor har den visuella inlärningsstilen, blir vårt jobb att hjälpa människor begripa de produkter och tjänster de konsumerar. Video har potentialen att förändra ditt företag.

Leave a Reply

Your email address will not be published.