HR

Junior Motion Designer sökes i Göteborg

By januari 11, 2018 mars 13th, 2018 No Comments

Junior Motion Designer

Tjänsten är tillsatt

Följ oss på LinkedIn för att ansöka till liknande tjänster.

Vem söker vi

Vi söker dig som är utbildad grafisk formgivare och/eller har annan erfarenhet inom grafisk design och vill ta första steget i reklambranschen som motion designer. Vår målsättning är att på sikt utveckla några av Sverige bästa motion designers. Du har en stark förmåga att producera visuella koncept, illustrera 2D-grafik, storyboard-skisser och att arbeta med Adobes produkter, specifikt After Effects och Illustrator. Vi söker framförallt kompetens inom 2D-animering, men 3D-animering är också meriterande. Du har en stark vilja att utvecklas och är bra på att lyssna. Du förstår vikten av en hög nivå av professionalism mot kunder och medarbetare. Du arbetar bra i ett kreativt team där allas idéer respekteras och längtar efter att utmana dig själv. Vi söker främst dig som är i början av din karriär, vi ser att du har genomfört självständiga kundprojekt som frilansare, praktikant eller via deltidsarbete som student. Det är viktigt att du kan visa en portfolio, showreel eller arbetsprover där du beskriver din roll i produktionen.

Personliga egenskaper

Du har sinne för färg och form och drivs av att göra komplexa idéer lätta att förstå. Du kommer att delta i hela produktionsprocessen från idé till färdig kundleverans. Det innebär kontakt med underleverantörer och partners, såväl i Sverige som utomlands. Du skall därför behärska svenska och engelska i tal och skrift. För att trivas i denna roll tror vi att du är en person som trivs i att arbeta i en kreativ miljö där ingen dag är den andra lik. För dig är god sammanhållning viktigt och du är en teamplayer som gärna ställer upp för dina kollegor. Att bygga relationer både med kunder och kollegor är naturligt för dig, och du kan på ett pedagogiskt sätt argumentera för din design. Du har ett öga för detaljer, är prestigelös och tar konstruktiv kritik. Ditt prestigelösa förhållningssätt gör att du kan ta dig an många projekt samtidigt och arbeta i ett högt tempo.

Organisation

Vi erbjuder ett insteg i reklambranschen hos ett ungt företag där kulturen präglas av entreprenörskap och engagemang. Du kommer att ha en arbetsplats på vårt kontor i Göteborg och rapportera direkt till vår produktionsledare. Avdelningen är en mindre organisation, där eget ansvar är viktigt. Organisationen upplevs väldigt platt och det är lätt att ta hjälp av varandra och lära av varandras kunskaper. Vid ingången av varje nytt animationsprojekt tar ni tillsammans fram en produktionsplan. Varje projekt har dessförinnan bearbetats med färdigt koncept och överlämnas med tydliga riktlinjer från projektledaren.

Ansökan

Ansök genom att skicka ditt CV, portfolio och personliga brev till hr@storisell.com. I ditt personliga brev beskriv varför du är intresserad av tjänsten och vad du vill utveckla inom de närmsta 1-2 åren.

  • Plats: Norra Forsåkersgatan 19, Mölndal
  • Anställning: deltid 50%, två veckor per månad
  • Arbetstid: 08:00-17:00
  • Nivå: Insteg, nyexaminerad

Meriterande kunskaper:

  • 3D-animering
  • Google G Suite (Gmail, Drive, Calendar, Dokument, Kalkyl, Presentation)
  • Webbdesign: WordPress och webbutveckling PHP
  • Projektledning, contentstrategi och copywriting
  • Filmproduktion och redigering i Adobe Premier Pro eller Final Cut X
  • Språk: Danska, Norska, Finska, Tyska

Om Storisell

Storisell AB är ett företag verksamt inom content marketing och animation med kontor i Göteborgsregionen. Vi producerar animation, film och innehållsmarknadsföring för våra kunder. Företaget grundades 2016 och har sedan dess arbetat med kunder som Philips, Gant, Hemköp samt flera av Sveriges mest omtalade startups. Vår ambition är alltid att skapa de mest attraktiva och effektiva produktionerna åt våra uppdragsgivare och därför har vi så klart högt ställda krav på våra medarbetare.

Skicka in din ansökan till hr@storisell.com.

Author Storisell

More posts by Storisell