Storisell söker tre skådespelare till kommersiell videoproduktion i Malmö

Storisell söker tre skådespelare till kommersiell videoproduktion i Malmö

Storisell AB söker tre skådespelare till kommersiell videoproduktion i Malmö. Projektet omfattar en inspelningsdag (7-8 timmar) på central plats i Malmö. Alla rollerna är tysta utan replik och anspelar på tre professionella yrkesroller som; HR manager, säljchef och/eller jurist. Vid det fall du går vidare i rekryteringen lämnas mer information om plats, tid, instruktioner och arvoden. Ansök genom att skicka en videopresentation till hr@storisell.com (max 20 MB) eller genom att länka ditt videoklipp via Youtube.

Ansök med videopresentation:

hr@storisell.com

Storisell söker tre skådespelare till kommersiell videoproduktion i Malmö
Storisell söker tre skådespelare till kommersiell videoproduktion i Malmö

Exempel på tidigare genomfört projekt med skådespelare: www.storisell.se/portfolio/pdc


Om Storisell

Vår affärsmodell är volymbaserade videokampanjer. Vi tror att video har förmågan att förvandla sättet företag attraherar nya kunder, investerare och medarbetare. Vi erbjuder därför video i volym via ett standardiserat ramverk. Genom att förstå hur 60% av människor har den visuella inlärningsstilen, blir vårt jobb att hjälpa människor begripa de produkter och tjänster de konsumerar. Video har potentialen att förändra ditt företag.

Vi är en videopartner till våra kunder. Vad betyder det? Genom ett skräddarsytt ramavtal har våra kunder möjligheten att kontinuerligt beställa videokampanjer baserade på behov inom deras sälj- och marknadsorganisation. Välj rätt videokampanj för ditt företag; premium animerad video, employer branding video, product review video eller studio intervjuvideo. Vi gör det enkelt för dig att arbeta med video. Välkommen till Storisell.

Leave a Reply

Your email address will not be published.