Baffin Bay Networks

Client: Baffin Bay Networks AB

Storisell levererar Baffins Bay Networks förklaringsvideo

Storisell levererar stolt en animerad video till Baffin Bay Networks. Baffin Bay Networks grundades 2017 och är en svensk tech-startup som arbetar inom den molnbaserade cybersäkerhetsmarknaden. Företaget finns på SUP46 – Start-up People of Sweden (2018) där Storisell är service provider.

I denna produktionen fokuserade vårt team på kundens helhetsbild. Målsättningen med film var att använda budskapet för att förtydliga viktiga delar av verksamheten. Grafiken är framtagen från penna och papper tillsammans kundens grafiska profil och med licensrättigheter för berättarröst och ljud. Kunden har varit till stor hjälp från vårt uppstartsmöte i Stockholm till att ge tydlig feedback genom alla steg av produktionen.

 

Referens från kunden:

“Vi är väldigt nöjda med projektet och att slutresultat blev väldigt lyckat. Enkla att ha att göra med, snabb återkoppling, bra på att ta instruktioner och feedback som vi hade. Proffsigt rakt igenom. Effektivt upplägg, tydligt och strukturerat. Kreativt – bra frågor som fick oss att tänka till.”

Stina Nordström, Baffin Bay Networks

 


Kund: Baffin Bay Networks AB
Projektledare: William Sehlin, 0733 1441 26, william@storisell.com
Produktionsledare: Ossian Veronese, 0709 62 1998, ossian@storisell.com

OFFERT

Du är ett möte bort från innehåll som kan omvandla ditt företag. Begär offert för att komma igång. Säg till om du har några frågor eller funderingar via business@storisell.com.