BSAFE365

Client: ASAP ALARM AB
Website: bsafe365.se
Date: August 18, 2017

Storisell levererar animerad video till BSAFE365

BSAFE365 levererar smarta, säkra och prisvärda larm för både villor och lägenheter och erbjuder hemlarm baserat på livssituation där slutkunden kan få igång hemlarmet själv, på 15 minuter.

Projektet inleddes med en workshop där vårt team på Storisell, tillsammans med kund, arbetade fram ett koncept för produktionen. Därefter producerade teamet en helhetslösning omfattade manusförfattning, storyboard, style frames, grafisk produktion och inspelning med berättarröst. Utmanande i produktionen har varit att förklara hur hemlarmsbranschen ser ut idag samt presentera BSAFE365, en ny aktör på marknaden, som det självklara valet. I manusförfattningen arbetade vi därför med att lyfta fram aspekter som kunde förbättras “Tekniken är ofta gammal och dyr – där många betalar överpris för omodern teknik”. Vi lyfte även fram en fråga för att konkritisera filmens budskap: “Hur kan vi skapa en larmprodukt som passar majoriteten av svenska hushåll?”.

All grafisk produktion är producerad av vårt team och skräddarsydd efter kundens visuella identitet. I den inledande delen av filmen använder vi infografik för att enkelt och tydligt beskriva de problem som vi lyfter fram. Filmen övergår sedan till att visualisera kundresan, från beställning till färdig leverans. Resultatet är en animerad video som kommer användas i försäljningssyfte, både på hemsida och i sociala medier. Vi på Storisell levererade även en variant av filmen anpassad för att användas som facebook-cover video, läs mer om detta här.

Eric Moschos – referens:

“BSAFE365 kontaktade Storisell för vi behövde en säljfilm till vår hemsida. William och Ossian är extrem professionella och utifrån ett manus som vi tog fram tillsammans på ca 2 timmar så skapade de vår nya säljfilm. De löste allt, från animering, bilder, röst och bakgrundsmusik. Otroligt bekvämt och enkelt för oss som beställare. BSAFE365 Filmen är grymt bra och vi är supernöjda. Jag kan rekommendera Storisell.”

Kund: ASAP ALARM AB (www.bsafe365.se)
Projektledare: William Sehlin, william@storisell.com, +46733 1441 26
Produktionsledare: Ossian Veronese, ossian@storisell.com, +46709 62 1998
Leverans: August 2017

FILM

BSAFE365 Animerad Video Reklamfilm – Storisell AB 9
BSAFE365 Animerad Video Reklamfilm – Storisell AB 2
BSAFE365 Animerad Video Reklamfilm – Storisell AB 1
BSAFE365 Animerad Video Reklamfilm – Storisell AB 10
BSAFE365 Animerad Video Reklamfilm – Storisell AB 3
BSAFE365 Animerad Video Reklamfilm – Storisell AB 16
BSAFE365 Animerad Video Reklamfilm – Storisell AB 11
BSAFE365 Animerad Video Reklamfilm – Storisell AB 4
BSAFE365 Animerad Video Reklamfilm – Storisell AB 17
BSAFE365 Animerad Video Reklamfilm – Storisell AB 12
BSAFE365 Animerad Video Reklamfilm – Storisell AB 18
BSAFE365 Animerad Video Reklamfilm – Storisell AB 13
BSAFE365 Animerad Video Reklamfilm – Storisell AB 6
BSAFE365 Animerad Video Reklamfilm – Storisell AB 111
BSAFE365 Animerad Video Reklamfilm – Storisell AB 14
BSAFE365 Animerad Video Reklamfilm – Storisell AB 7
BSAFE365 Animerad Video Reklamfilm – Storisell AB 15
BSAFE365 Animerad Video Reklamfilm – Storisell AB 8
BSAFE365 Animerad Video Reklamfilm – Storisell AB 21

En bra video kan förvandla ditt företag.

Storisell är ett produktionsbolag. Vi tror att noggrant utvalt content har förmågan att förvandla ditt företag. Vad betyder det? Vi erbjuder allt från animerad video till uthyrda videografer och webblösningar. Vi driver också en animationsstudio i Barcelona för 2D/3D-samarbeten med reklambyråer. Boka ett möte för att sätta igång.

Boka Workshop

Vår workshopmodell sparar både din tid och energi genom att genomföra mer än 90% av de aktiviteter som ingår i förproduktionen. Det hjälper oss starta nya projekt snabbare och arbeta effektivt.

OFFERT

Produktionsbolag
Du är ett möte bort från innehåll som kan omvandla ditt företag. Boka ett möte med vårt team för att komma igång. Säg till om du har några frågor eller funderingar via business@storisell.com.