ClickSys

Client: ClickSys Scandinavia AB
Website: clicksys.se
Date: April 29, 2016
Services: Animation

Info

Storisell AB presenterar stolt detta kundcase för ClickSys och Social Media Mirror som lanserades på Nordic E-commerce Summit i Stockholm i nära samarbete med Olapic och Bubbleroom.

Kund: ClickSys Scandinavia AB
Produkt: Animerad Video
Projektledare: Ossian Veronese, Storisell AB, ossian@storisell.com
Projektlansering: Maj 2016

Storisell AB lanserar stolt denna presentationsvideo i samband med Nordic E-commerce Summit i Stockholm 2016. Uppdraget att producera en Animerad Video för att presentera ClickSys och Social Media Mirror gjordes i samarbete med Olapic och Bubbleroom. Samtalsämnet var Customer Generated Content (CGC) då ClickSys, tillsammans med Olapic och Bubbleroom, utvecklat världens första fysiska omni-lösning som gör det enkelt för butikskunder att skapa bildinnehåll. Lösningen heter Social Media Mirror som ska testats på Bubbleroom.se.

Om ClickSys

“Digitalisering av retail och tjänstemarknaden står inför ett rejält genombrott de närmsta 10 åren och ClickSys är ett svenskt företag som är specialister på att ta fram kompletta digitala tjänster och lösningar som skapar bättre förutsättningar för retail, omni-channel och offentlig miljö. ClickSys har många års erfarenhet av att utveckla mjuk- och hårdvara för att digitalisera fysiska miljöer. Med egen utveckling, teknik- och supportpersonal kan vi erbjuda helhetslösningar där hårdvara och mjukvara går hand i hand och där kunderna alltid får bästa service.”

Client: ClickSys Scandinavia AB
Website: clicksys.se
Date: April 29, 2016
Services: Animation

About

Over 60% av människor har den visuella inlärningsstilen enligt etablerade NLP-studier. Vi bearbetar bilder 60,000 gånger snabbare än vanlig text och över 90% av den information som sänds till hjärnan är visuell.

På Storisell förklara vi affärsidéer med autentisk animerad video, vilket gör den mest komplexa idén lätt att förstå. Animerad video är ett bra verktyg för att utbilda potentiella köpare snarare än traditionella push-strategier. Vi strävar efter att hjälpa våra kunder att förstå människans behov. För det handlar om människor. 85 procent av potentiella kunder är mer benägna att köpa en produkt när de ser en medföljande animerad video. Animerad video klargöra målet och hjälper din tjänst eller produkt förstås. Den genomsnittliga personen behåller endast 10 procent av vad de hör, men 50 procent av vad de ser. Det är därför våra kunder att investera i animerad video. Och, Storisell.

Brief

Vårt team på Storisell fokuserar på att leverera en effektiv förproduktion med en agile kreativ process som lyckas presentera ditt företag på mindre än 60 sekunder – över alla plattformar.

En bra företagsfilm är mer än bara en YouTube-video. En effektiv produktion handlar om att berätta en fängslande historia som förstås av människor, och eftersom över 60% av människor har den visuella inlärningsstilen tenderar företagsfilm att ha positiva effekter på försäljnings- och marknadsföringsaktiviteter. Målet är att skapa en videokampanj som hela teamet kan använda genom hela företagets säljprocess, rekrytering och internkommunikation.

En riktigt bra företagsfilm är sällan längre än två minuter. Studier har visat att video kortare än 40 sekunder upplevs sälj-pushig, medan videoklipp som är längre än två minuter är tråkiga. Rätt längd verkar vara någonstans i mitten för att få optimal effektivitet. Företagsfilm är ett lättsmält medium och enkelt att integrera på försäljningsprocessen. Prata med oss för att boka ditt möte. Email: business@storisell.com

VIDEOKAMPANJ

Vårt team på Storisell skapar en unik videokampanj för dina säljkanaler, rekrytering, reklam och sociala medier. Välj bland studiofilm, explainer video och employer branding video.

PREMIUM EXPLAINER VIDEOS

Presentera företaget på mindre än 60 sekunder med explainer video. Perfekt för företagets hemsida, säljmöten och sociala medier.

STUDIO INTERVIEW VIDEO

Sätt din ledning, marknadsavdelning och säljare framför kameran och låt dem berätta om ditt företag. Välkommen till vår professionell studio. Börja skapa autentiskt innehåll för din webbplats, försäljningskanaler och nyhetsbrev.

EMPLOYER BRANDING VIDEO

Presentera ditt arbetsgivarvarumärke på mindre än 90 sekunder med en rekryteringsvideo från Storisell. Vi hjälper dig utveckla företagets recruitment marketing.

STARTA NYTT PROJEKT

Här kan ditt team starta ert nästa filmprojekt digitalt. Den information ni skickar in förvaras hos våra projektledare som kontaktar er för att sätta igång ert nästa filmprojekt. Snabbt och enkelt.