Closers AB

Client: Closers AB
Website: closersab.se
Date: August 31, 2016
Services: Animation

Storisell AB har levererat rekryteringsvideo till ett av Stockholms vassaste headhunting- och rekryteringsföretag. Uppdraget omfattade animerad video riktat mot både företagskunder och kandidater. Vad heter företaget? Closers AB. Läs hela vårt kundcase om arbetet med Closers.

Kund: Closers AB
Produkter: Animerad Video
Projektledare: William Sehlin, Storisell AB, william@storisell.com
Projektlansering: Augusti 2016

För oss på Storisell är det extra kul att presentera utvalda kundcase. Genom att fokusera på två produktioner har vi denna gången lyckats täcka två viktiga kanaler för Closers; företagskunder och kandidater.

  1. Första produktionen (B2B Edition) fokuserar på allmänna problem som företag och deras rekryterings- och säljorganisationer stöter på i rekryteringsprocessen. Här förklarar videon vikten av en effektiv och beprövad headhuntingmodell som ger reella resultat på kandidatmarknaden.
  2. Den andra produktionen (Sales Professionals Edition) riktar sig mot kandidater och videon fokuserar på hur “befriande” det kan vara att ha en fördjupad relation med ett headhunting- och rekryteringsföretag som Closers.

Genom hela vår workshopmodell har vi på Storisell involverat teamet på Closers i den kreativa processen och de har varit till stor hjälp att utveckla manus och storyboard i produktionen.

Om Closers AB:

Closers AB erbjuder karriärsmöjligheter till affärs- och säljdrivna människor. Företaget har sedan 2011 etablerat sig som en av Sveriges främsta aktörer inom rekrytering och headhunting för positioner inom försäljningsområdet. Closers strävar alltid att göra långsiktigt hållbara tillsättningar som gynnar både kandidaten och arbetsgivaren. Därför består deras leveransorganisation av medarbetare som har erfarenhet av försäljning och som kan relatera till deras klienters erfarenheter och ambitioner. Läs mer om Closers och deras headhunting- och rekryteringstjänster på www.closersab.se eller kontakta Closers teamet på info@closersab.se.

OFFERT

Produktionsbolag
Du är ett möte bort från innehåll som kan omvandla ditt företag. Boka ett möte med vårt team för att komma igång. Säg till om du har några frågor eller funderingar via business@storisell.com.