Doctor STD

Client: Doctor STD AB
Website: DoctorSTD.com
Date: March 31, 2017
Services: Animerad Video

Info

Storisell levererar animerad video till Doctor STD – en internationell sjukvårdsupplysning

Storisell levererar stolt denna animerad video till Doctor STD. En svenskt startup inom sjukvårdsupplysning med fokus på interaktion mellan sjuksköterskor och patienter.

Kund: Doctor STD AB
Produkt: Animerad Video
Projektledare:

William Sehlin
+46(0)733144126
william@storisell.com

Client: Doctor STD AB
Website: DoctorSTD.com
Date: March 31, 2017
Services: Animerad Video

Om oss

Over 60% av människor har den visuella inlärningsstilen enligt etablerade NLP-studier. Vi bearbetar bilder 60,000 gånger snabbare än vanlig text och över 90% av den information som sänds till hjärnan är visuell.

Storisell grundades i början på 2016 med målsättningen att erbjuder våra kunder en on-demand företagspartner inom webb- och videoproduktion. Genom vår workshopmodell sparas både tid och energi genom att genomföra mer än 90% av den kartläggning och kravspecificering som krävs inför nya projekt. Det hjälper oss starta nya projekt snabbare och att arbeta effektivt. Vanligtvis schemaläggs en workshop under en för- eller eftermiddag (3-4 timmar). Ni kommer – under en rolig och kreativ workshop – uppleva den kreativa processen och förmedla värdefull information inför bildandet av ert projekt. Storisell har en organisation som består av projektledare med ett övergripande ansvar för varje kund. Vi arbetar veckobaserat där våra projektledare djupdyker in i nya projekt. Vi anser att veckoagendan ger våra kunder högre service, skapar bättre fokus och resultat. Vi utgår från att jobba så pragmatiskt som möjligt för att sätt kunden först. Målet är alltid generera aktiviteter som är säljdrivande – vilket kräver ett affärsfokuserat arbetssätt. Välkommen till Storisell.

Brief

Videopaket

Vi har paketerat fyra typer av videokampanjer; premium explainer videoemployer branding videoproduct review video och studio intervjuvideo. Våra kunder använder explainer video för att utbilda potentiella köpare. Perfekt för företagets hemsida, säljmöten och sociala medier. Employer branding video används oftast i platsannonser och på företagets hemsida för att visa upp den föreslagna arbetsplatsen för kandidater. Product review video hjälper företaget att skapa autentiskt innehåll för produkter på sociala medier – välj upp till tio försökspersoner som kommer unbox:a, testa och lämna sitt produktomdöme framför kameran. Studio intervjuvideo hjälper företaget att skapa ett stort antal videos utan att spendera hela marknadsföringsbudgeten. Presentera medarbetare, kunder och samarbetspartners framför kameran i en professionell studio och inkassera upp till tio videos per produktionsdag i studion. Den genomsnittliga personen erhåller endast 10 procent av vad de hör, men 50 procent av vad de ser. Det är därför våra kunder väljer att investera i video – och Storisell.

STARTA NYTT PROJEKT

Här kan ditt team starta ert nästa filmprojekt digitalt. Våra projektledare återkommer med offert inom 1-2 arbetsdagar och hjälper er sätta igång ert nästa videoprojekt. Snabbt och enkelt.