eMarketeer

Client: eMarketeer AB

Storisell levererar content till eMarketeer

Storisell kan här presentera vårt kundcase med eMarketeer. Vårt team har under flera leveranser producerat innehåll till eMarketeer egna kanaler. I början på 2018 tog Storisell fram en animerad video för ett av företagets nylanseringar och under slutet på samma år två kundcasefilmer i Oslo och Rotterdam. Dessa kundcasefilmer involverade två av eMarketeers kunder. Projektet började i Oslo där vårt team producerade den första filmen om samarbetet med Anfo – den norska annonsörföreningen. Det bar därefter av till Rotterdam i Nederländer för nästa projekt för eMarketeers kund IHS. Att omsätta kundomdömen till ett medium som gör dem tillgängliga för prospektiva kunder dygnet runt är en smart investering. Detta är exakt vad eMarketeer har gjort med dessa produktioner. Tillsammans med eMarketeer har vårt team producerat innehåll som ger en överskådlig bild av kundens och slutkundens samarbete. Ovanför inspelat filmmaterial har vårt team även applicerat animationseffekter för att förtydliga budskapet ytterligare. Allt grafiskt material är framtaget baserat på eMarketeers grafiska profil.

VIDEO: Här kan ni se kundcasefilmen som producerats för att illustrera eMarketeers samarbete med IHS i Rotterdam, Nederländerna.

OFFERT

Produktionsbolag
Du är ett möte bort från innehåll som kan omvandla ditt företag. Begär offert för att komma igång. Säg till om du har några frågor eller funderingar via business@storisell.com. Du kan också ringa via 010 205 1616.