Storisell producerar animation och företagsfilm till Flogas. Flogas är skandinaviens största leverantör av propan, också känt som gasol och har tidigare ägts av Statoil. Nedan hittar du mer information om vårt arbete tillsammans. 

Storisell levererar stolt animerad video till Flogas. Flogas är skandinaviens största leverantör av propan. I denna produktionen fokuserade vi på att skapa en överskådlig bild av Flogas. Den animerade videon skulle användas på kundens nybyggda hemsida och ge ett första intryck till inkommande besökare. Tillsammans med Flogas team inledde vi med workshop i Stockholm där vi gick igenom allt från koncept, manus och val av röstskådespelare. Vår workshopmodell hjälper oss att starta projekt snabbare och minimera våra kunders overhead, även denna gång för Flogas. När manuset fastslagits ritade vårt team på Storisell sk. “style frames” som för-illustrerar hur filmen kommer se ut innan vårt produktionsteam börjar animera. Allt är framtaget från grunden med handritad grafik som är anpassad enligt Flogas grafiska profil. Produktionen omfattade två språk; svenska och norska. Där den svenska filmen animerades först, därefter översattes grafik och manus till norska. Vi vill tacka Flogas för ett bra samarbete.

Projektledare: William Sehlin, 0733 1441 26, william@storisell.com

Animerad Video

Storisell producerar animerad video till Flogas på svenska och norska

Eventfilm

Storisell producerar eventfilm till Flogas

Storisell har levererat en eventfilm för Flogas. Flogas är skandinaviens största leverantör av propan, också känt som gasol och har tidigare ägts av Statoil. Flogas höll under mars 2019 en komponentutbildning i Örebro för sina kunder. Här var målsättningen att skapa innehåll som visar hur utbildningen ser ut för prospektiva kunder samt ge en övergripande känsla inför liknande eventet. Produktionen omfattade två dagar; den första på Elite Stora Hotellet Örebro och den andra på Örebro Gasteknik där deltagarna fick genomgångar och instrueras. Grafiken är framtagen med hjälp av Flogas grafiska profil och intervjudeltagarna har alla fått skriva på GDPR-blanketter, något som Storisell administrerar vid filmproduktion av denna karaktär.

Kund: Flogas
Projektledare: William Sehlin, 0733 1441 26, william@storisell.com
Plats: Örebro

Animerad Video

Storisell producerar forklaringsvideo på norska till Flogas

PRODUCERA DINA IDÈER

Du är ett möte från content som kan förvandla ditt företag

  Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.

  Tjänster

  Läs mer om våra tjänster.

  Portfolio

  Få idéer till er marknadsföring.

  Workshop

  Läs om vår workshopmodell.

  Karriär

  Läs mer om en karriär på Storisell.

  Partners

  Läs om företagspartnerskap med Storisell.

  Stories

  Se bakom kulisserna.