Flogas

Client: Flogas
Website: Flogas.se

Storisell har producerat en rad olika filmer för Flogas. Flogas är skandinaviens största leverantör av propan, också känt som gasol och har tidigare ägts av Statoil. Nedan hittar du mer information om vårt arbete tillsammans.

Projektledare:
William Sehlin
0733 1441 26
william@storisell.com

Storisell levererar stolt animerad video till Flogas. Flogas är skandinaviens största leverantör av propan. I denna produktionen fokuserade vi på att skapa en överskådlig bild av Flogas. Den animerade videon skulle användas på kundens nybyggda hemsida och ge ett första intryck till inkommande besökare. Tillsammans med Flogas team inledde vi med workshop i Stockholm där vi gick igenom allt från koncept, manus och val av röstskådespelare. Vår workshopmodell hjälper oss att starta projekt snabbare och minimera våra kunders overhead, även denna gång för Flogas. När manuset fastslagits ritade vårt team på Storisell sk. “style frames” som för-illustrerar hur filmen kommer se ut innan vårt produktionsteam börjar animera. Allt är framtaget från grunden med handritad grafik som är anpassad enligt Flogas grafiska profil. Produktionen omfattade två språk; svenska och norska. Där den svenska filmen animerades först, därefter översattes grafik och manus till norska. Vi vill tacka Flogas för ett bra samarbete.

Kund: Flogas
Projektledare: William Sehlin, 0733 1441 26, william@storisell.com
Produktionsledare: Ossian Veronese, ossian@storisell.com
Plats: Stockholm

Animerad Video Motion Design Flogas
Animerad Video Karta Flogas
Animerad Video Illustration Flogas
Animerad Video Grafik Flogas
Animerad Video Flat 2D Flogas
Animerad Video 2D Motion Flogas
Animerad Video 2D Logotyp Flogas
Animerad Video 2D Grafik Flogas
Animerad Video 2D Flogas
Animerad Video 2D Animator Flogas
Animerad Video 2D Animation Flogas
Animerad Reklamfilm Flogas

Storisell har levererat en eventfilm för Flogas. Flogas är skandinaviens största leverantör av propan, också känt som gasol och har tidigare ägts av Statoil. Flogas höll under mars 2019 en komponentutbildning i Örebro för sina kunder. Här var målsättningen att skapa innehåll som visar hur utbildningen ser ut för prospektiva kunder samt ge en övergripande känsla inför liknande eventet. Produktionen omfattade två dagar; den första på Elite Stora Hotellet Örebro och den andra på Örebro Gasteknik där deltagarna fick genomgångar och instrueras. Grafiken är framtagen med hjälp av Flogas grafiska profil och intervjudeltagarna har alla fått skriva på GDPR-blanketter, något som Storisell administrerar vid filmproduktion av denna karaktär.

Kund: Flogas
Projektledare: William Sehlin, 0733 1441 26, william@storisell.com
Plats: Örebro

OFFERT

Produktionsbolag
Du är ett möte bort från innehåll som kan omvandla ditt företag. Begär offert för att komma igång. Säg till om du har några frågor eller funderingar via business@storisell.com. Du kan också ringa via 010 205 1616.