Godis.se

Client: Godisse - Candy from Sweden AB
Website: godis.se
Date: August 31, 2016
Services: Animation

Info

Storisell AB levererar tv-reklam och webbvideo till omtalad e-handlare och startup – Godis.se. Tillsammans har vi utformat en gåvokampanj för att byta ut blombud och sätta konfektyr på kartan. Läs hela vårt kundcase med e-handlaren Godis.se

Storisell AB presenterar stolt detta utvalda kundcase för omtalad e-handlare och startup Godis.se. Godis.se samlar Sveriges bästa godis och skapar marknadens mest exklusiva presentförpackningar för att erbjuda de perfekta gåvorna online och genom godisvagnar i shoppinggallerior runtom Sverige. Dessutom perfekt för de företag som vill skämma bort sina kunder och samarbetspartners, men även för dem som vill ge lakrits- och chokladgåvor till de människor man står allra närmst.

I denna produktion låg Storisells fokus på att konvertera sötsugna kunder till Godis.se. Inom ramen av 20 sekunder kommunicerar vi (genom röst och animation) “Godis” nitton (19) gånger. Utöver detta fokuserar produktionen också på två andra viktiga punkter; pris (99 kr inkl. frakt) och personlig kort. I produktionen ingick två varianter baserat på längd; 0:20 min och 0:10 min. Reklamfilmen kommer sändas på TV4 och TV4-play under 2016-2017.

Reklamfilmen kommer sändas på TV4 och TV4-play under 2016-2017.

Om Godis.se

Utkast från Godis.se: “Godis är till för att njuta, uppvakta din käraste med en lyxig chokladask eller fira med lyxpraliner. Godis.se startades november 2015, vi samlar Sveriges bästa godis och skapar marknadens mest exklusiva presentförpackningar för att erbjuda de perfekta gåvorna online och genom våra godisvagnar i shoppinggallerior i Sverige. Med Godis.se egna unika och lyxiga godisaskar och noggrant utvalda presentförpackningar, skapas ett brett sortiment med varierande och spännande produkter. Vi är måna om att lansera nya spännande smakkombinationer och samarbeten för att garantera marknadens mest exklusiva godisboxar. Vi på Godis.se älskar att skapa både en smaksensation och en visuell upplevelse. Det viktiga för oss är att det ska kännas extra lyxigt och glädjande att bli överraskad med en present från Godis.se.” Besök: www.godis.se

Kund: Godisse – Candy from Sweden AB
Produkt: Animerad Video
Projektledare:
William Sehlin, Storisell AB, william@storisell.com
Ossian Veronese, Storisell AB, ossian@storisell.com
Projektlansering: September 2016

Client: Godisse - Candy from Sweden AB
Website: godis.se
Date: August 31, 2016
Services: Animation

About

Over 60% av människor har den visuella inlärningsstilen enligt etablerade NLP-studier. Vi bearbetar bilder 60,000 gånger snabbare än vanlig text och över 90% av den information som sänds till hjärnan är visuell.

På Storisell förklara vi affärsidéer med autentisk animerad video, vilket gör den mest komplexa idén lätt att förstå. Animerad video är ett bra verktyg för att utbilda potentiella köpare snarare än traditionella push-strategier. Vi strävar efter att hjälpa våra kunder att förstå människans behov. För det handlar om människor. 85 procent av potentiella kunder är mer benägna att köpa en produkt när de ser en medföljande animerad video. Animerad video klargöra målet och hjälper din tjänst eller produkt förstås. Den genomsnittliga personen behåller endast 10 procent av vad de hör, men 50 procent av vad de ser. Det är därför våra kunder att investera i animerad video. Och, Storisell.

Brief

Vårt team på Storisell fokuserar på att leverera en effektiv förproduktion med en agile kreativ process som lyckas presentera ditt företag på mindre än 60 sekunder – över alla plattformar.

En bra företagsfilm är mer än bara en YouTube-video. En effektiv produktion handlar om att berätta en fängslande historia som förstås av människor, och eftersom över 60% av människor har den visuella inlärningsstilen tenderar företagsfilm att ha positiva effekter på försäljnings- och marknadsföringsaktiviteter. Målet är att skapa en videokampanj som hela teamet kan använda genom hela företagets säljprocess, rekrytering och internkommunikation.

En riktigt bra företagsfilm är sällan längre än två minuter. Studier har visat att video kortare än 40 sekunder upplevs sälj-pushig, medan videoklipp som är längre än två minuter är tråkiga. Rätt längd verkar vara någonstans i mitten för att få optimal effektivitet. Företagsfilm är ett lättsmält medium och enkelt att integrera på försäljningsprocessen. Prata med oss för att boka ditt möte. Email: business@storisell.com

VIDEOKAMPANJ

Vårt team på Storisell skapar en unik videokampanj för dina säljkanaler, rekrytering, reklam och sociala medier. Välj bland studiofilm, explainer video och employer branding video.

PREMIUM EXPLAINER VIDEOS

Presentera företaget på mindre än 60 sekunder med explainer video. Perfekt för företagets hemsida, säljmöten och sociala medier.

STUDIO INTERVIEW VIDEO

Sätt din ledning, marknadsavdelning och säljare framför kameran och låt dem berätta om ditt företag. Välkommen till vår professionell studio. Börja skapa autentiskt innehåll för din webbplats, försäljningskanaler och nyhetsbrev.

EMPLOYER BRANDING VIDEO

Presentera ditt arbetsgivarvarumärke på mindre än 90 sekunder med en rekryteringsvideo från Storisell. Vi hjälper dig utveckla företagets recruitment marketing.

STARTA NYTT PROJEKT

Här kan ditt team starta ert nästa filmprojekt digitalt. Den information ni skickar in förvaras hos våra projektledare som kontaktar er för att sätta igång ert nästa filmprojekt. Snabbt och enkelt.