Instanty Connections AB

Client: Instanty Connection AB
Website: instanty.se
Date: April 24, 2017
Services: Informationsvideo
KUNDCASE: Instanty Connections AB

Vårt team på Storisell levererar stolt en informationsvideo till Instanty Connections AB – en skånsk startup med fokus på kompetensförsörjning genom ett digital kompetensnätverk. Vårt team på Storisell har tagit ett helhetsansvar för videoproduktionen med allt från workshop, manusförfattning, rekrytering av skådespelare, animation och berättarröstinspelning. Tillsammans med vår partner, Filmbruket, genomförde vi en inspelningsdag med två skådespelare på Studio Malmö. Projektet lanserades i slutet på April 2017. Instanty erbjuder ett digitalt nätverk som sammanför yrkesprofiler med samma bakgrundskunskap. Producerat i nära samarbete med vår partner, Filmbruket.

Beställ Animerad Video

Våra kunder använder animerad video för att utbilda potentiella köpare. Perfekt för företagets hemsida, säljmöten och sociala medier. Boka ett möte eller begär en offer från vårt team.

STARTA NYTT PROJEKT

Storisell grundades med målsättningen att erbjuda våra kunder slagkraftigt och säljdrivande content. Vi anser att noggrant utvalt content har förmågan att förvandla sättet företag attraherar nya kunder, investerare och medarbetare. Genom att förstå hur 60% av människor har den visuella inlärningsstilen, blir vårt jobb att hjälpa människor begripa de produkter och tjänster de konsumerar. Vi bearbetar bilder 60,000 gånger snabbare än vanlig text och över 90% av den information som sänds till hjärnan är visuell. Rätt content har förmågan att förvandla ditt företag. Boka ett möte med vårt team.