Just Arrived

Storisell AB levererar stolt animerad videokampanj till Just Arrived

Client: Just Arrived
Date: January 20, 2017
Services: Storyboard, Manus, Berättarröst, Animation, Ljud

Storisell levererar animerad video till Just Arrived

Storisell levererar stolt animerad video till Just Arrived. Just Arrived hjälper nyanlända att söka och etablera referenser på den svenska arbetsmarknaden. Deras plattform matchar nyanlända med svenska företag och hjälper dem ta de första stegen mot ett jobb. Vår produktion fokuserar på att förenkla Just Arriveds tjänst till nyanlända via tre berättarröster; svenska, engelska och arabiska. Genom ett företablerat grafiskt typsnitt har Storisell producerat 2D animation, grafik, lagt på ljudeffekter och bakgrundsmusik och sytt ihop en flerspråkig videokampanj till ett gott syfte.

Projektledare: William Sehlin, +46(0)733 1441 26, william@storisell.com
Produktionsledare: Ossian Veronese, +46(0)709 62 1998, ossian@storisell.com

Vi hade ett telefonsamtal och en workshop innan Storisell satte igång med arbetet med vår animerade film. Workshopen var upplagd på ett mycket tydligt och professionellt sätt, och trots att vi inte hade en tydlig bild av vad som förväntades när vi satte igång så blev vi effektivt coachade hela vägen för att komma ner till vårt behov och budskap.

ah-referens
Anna Hörnmark Operations Manager, Just Arrived

Vi skulle absolut rekommendera Storisell till andra. Den tydliga uppstarten och förmågan att guide:a oss (kunden) till att tänka rätt kunde en film av hög kvalité produceras med minimal overhead.

jb-just-arrived
Jacob Burenstam CTO, Just Arrived

OFFERT

Produktionsbolag
Du är ett möte bort från innehåll som kan omvandla ditt företag. Boka ett möte med vårt team för att komma igång. Säg till om du har några frågor eller funderingar via business@storisell.com.