Klarna

Client: Klarna Bank AB
Website: Klarna.se

Klarna

Storisell producerar animerad video till Klarna 

Storisell har stolt producerat en animerad video till Klarna och deras produkt In-Store Payments. I denna produktion ritade vårt team en ny animationsfilm för Klarnas med kundens senaste grafiska profil. Röstinläsning genomfördes i London med en röstskådespelare i Storisells egna nätverk av inspelningsstudios. Vi tackar Klarna för bra samarbete och feedback genom projektet.

Projektledare: William Sehlin, 0733 1441 26, william@storisell.com

Lösenord: Klarna

Byrå

Noggrant utvalt innehåll har förmågan att förvandla sättet ert företag attraherar kunder, investerare och anställda.

Storisell är en byrå som producerar animerad video, webb, företagsfilm och hanterar er content marketing. Vi tror att noggrant utvalt content har förmågan att förvandla ert företag. Producera animerad video, bygga företagets nästa hemsida och publicera säljdrivande content. Lär er hur ni anlitar Storisell som er byrå. Begär offert för att sätta igång.

När Storisell producerar animation levereras kundunik grafik som är framtagen från papper och penna. Denna procedur har våra motion designers noga formgivit baserat på det produktionskoncept, manus och story som togs fram i workshop med kunden och under det tidiga arbetet i förproduktionen. Det är viktigt att visa illustrationer tidigt i varje projekt, därför producerade Storisell sk. “style frames” som i förhand illustrerar hur animationsfilmen kommer att se ut innan det tyngre arbetet startar. Det innebär att kunden kan vara med i ett tidigt stadie för att lämna idéer, förslag och korrigera utseendet om det behövs. Något som sparar allas tid genom produktionen, dessutom är det ett pragmatiskt sätt att arbeta. Den grafik som sedan tas fram i samband med animationen, kan används som underlag för andra illustrationer för hemsidan, annonser, kampanjer och vara till stor nytta för kundens löpande marknadsföring.

 

Producera animerad video för ert företag

När ni beställer en animerad video från Storisell är det en produktion som kan klassas som premium. Er produktion produceras av en professionell motion designer som under en vecka tar fram filmen från papper och penna, tillsammans med fullständiga användarrättigheter för musik- och audiolicenser. Detta är något som är viktigt inom videoproduktion för att minska risken att använda någons material utan tillåtelse. Storisell börjar alla projekt med en workshop där vi tillsammans under tre timmar tar fram ett manus, storyboard, väljer röstskådespelare och bestämmer konceptet för produktionen. Vår workshop kan bokas på plats eller via videokonferens. Det ingår alltid en korrigeringsomgång vid leverans så att ni har möjligheten att återkomma med kommentarer och korrigera dessa kostnadsfritt.

OFFERT

Produktionsbolag
Du är ett möte bort från innehåll som kan omvandla ditt företag. Begär offert för att komma igång. Säg till om du har några frågor eller funderingar via business@storisell.com. Du kan också ringa via 010 205 1616.