Matvänner

Storisell levererar stolt animerad video till Matvänner

Client: Matvänner AB
Website: Matvanner.se
Date: August 31, 2017

Storisell har levererat animationsfilmer till Matvänner. En startup som använder infrastrukturen kring befintliga matbutiker för att hjälpa dig handla mat online till exakt samma pris som i butik samtidigt som du får maten hemkörd och har möjlighet att stödja din lokala förening.

Storisell har i denna produktion tagit fram ett helhetskoncept för Matvänner. För oss är det alltid viktigt att involvera kundens expertis och därför inleder vi varje projektet med en workshop. I vår workshop med Matvänner tog Storisell fram allt från manus och style frames samt val av berättarröst och grafisk stil för produktionen. I detta projekt skrev vi ett så kallat ”segmenterat manus”. Ett segmenterat manus innebär att vår kund får flera nedklippta versioner av samma produktion för att använda mot olika målgrupper. I detta fall en extra version riktad till föreningslivet. Då projektets fokus var en investeringsvideo, var det viktigt för oss att arbeta med storytelling för att berätta om hur livsmedelsbranschen förändras och för att beskriva hur Matvänner är en del av den förändring som sker. Den handritade grafiken utgår ifrån Matvänners visuella identitet och berättarrösten är tydlig och konkret för att skapa ett seriöst intryck som lyssnaren förstår direkt. Något som är extra viktigt när videon ska tala till investerare.

Genom en smart workshop och ett fantastiskt team lyckades Storisell göra en video som var över förväntan! Det här är ett team som lyckas med bedriften att få ett plus ett att bli tre. Vi är väldigt nöjda med resultatet och kommer självklart anlita dem igen.”Richard Bengtsson, VD, Matvänner

Utöver detta ingår fr.o.m 1st August 2017 Facebook-anpassade cover videos. Läs mer om hur du kan arbeta med cover-videos här. Vill du också producera en animerad video till ditt företag? Boka ett möte eller begär din offert idag.

Kund: Matvänner AB
Projektledare: William Sehlin, william@storisell.com, +46733 1441 26
Produktionsledare: Ossian Veronese, ossian@storisell.com, +46709 62 1998
Leverans: September 2017

FILMER

Matvänner Animerad Video av Storisell AB Föreningar 3
Matvänner Animerad Video av Storisell AB Föreningar 2
Matvänner Animerad Video av Storisell AB Föreningar 8
Matvänner Animerad Video av Storisell AB Föreningar 4
Matvänner Animerad Video av Storisell AB Föreningar 5
Matvänner Animerad Video av Storisell AB Föreningar 1
Matvänner Animerad Video av Storisell AB Föreningar 7

En bra video kan förvandla ditt företag.

Storisell är ett produktionsbolag. Vi tror att noggrant utvalt content har förmågan att förvandla ditt företag. Vad betyder det? Vi erbjuder allt från animerad video till uthyrda videografer och webblösningar. Vi driver också en animationsstudio i Barcelona för 2D/3D-samarbeten med reklambyråer. Boka ett möte för att sätta igång.

Boka Workshop

Vår workshopmodell sparar både din tid och energi genom att genomföra mer än 90% av de aktiviteter som ingår i förproduktionen. Det hjälper oss starta nya projekt snabbare och arbeta effektivt.

OFFERT

Produktionsbolag
Du är ett möte bort från innehåll som kan omvandla ditt företag. Boka ett möte med vårt team för att komma igång. Säg till om du har några frågor eller funderingar via business@storisell.com.