Notitio

Animerad Video

Storisell levererar animerad video till Notitio

Storisell levererar animerad video till Notitio. Notitio hjälper företag att annonsera effektivt genom säkerställd data. I denna produktion var målsättningen att producera en film som Notitio kan använda i sitt säljarbete. Filmen använder exempel att förmedla Notitios erbjudande. “Notitio kan nå personer när de är som mest mottagliga – personer som till exempel har en viss bilmodell, boendeform eller bolagsbefattning.”. Allt är producerat enligt Notitios grafiska stil och preferenser.

Kund: Notitio Media AB
Projektledare: William Sehlin, 0733 1441 26, william@storisell.com
Produktionsledare: Ossian Veronese, 0709 62 1998, ossian@storisell.com

Notitio Animerad Reklamfilm Storisell Produktionsbolag 7
Notitio Animerad Reklamfilm Storisell Produktionsbolag 3
Notitio Animerad Reklamfilm Storisell Produktionsbolag 1
Notitio Animerad Reklamfilm Storisell Produktionsbolag 2
Notitio Animerad Reklamfilm Storisell Produktionsbolag 4
Notitio Animerad Reklamfilm Storisell Produktionsbolag 5
Notitio Animerad Reklamfilm Storisell Produktionsbolag 6
Notitio Animerad Reklamfilm Storisell Produktionsbolag 8

Om Storisell
Storisell är ett produktionsbolag som grundades med målsättningen att erbjuda våra kunder slagkraftigt och säljdrivande content. Vi anser att noggrant utvalt content har förmågan att förvandla sättet företag attraherar nya kunder, investerare och medarbetare. Sedan starten har vi arbetat med flera globala varumärken som Philips och Gant till några av Sveriges mest omtalade startups. Rätt content har förmågan att förvandla ditt företag. Begär offert för att sätta igång.

OFFERT

Produktionsbolag
Du är ett möte bort från innehåll som kan omvandla ditt företag. Begär offert för att komma igång. Säg till om du har några frågor eller funderingar via business@storisell.com.