Sverigekredit

Client: Sverigekredit (Netfactor AB)
Date: November 4, 2016
Services: Animation, Storyboard, Koncept, Ljud

Storisell AB presenterar stolt detta kundcase med Sverigekredit. Tillsammans med Alarmstreet har Storisell producerat en explainer video för Sverigekredit. Sverigekredit sammanställer lån och krediter från svenska kreditbolag och är en kostnadsfri och oberoende jämförelsetjänst. Läs hela vårt kundcase med Sverigekredit.

Kund: Sverigekredit (Netfactor AB)
Produkt: Animerad Video
Projektledare: Ossian Veronese, Storisell AB, ossian@storisell.com
Projektlansering: November 2016
Partner: Alarmstreet (www.alarmstreet.se)

I denna produktion var fokus på att skapa en positiv och lösningsorienterad explainer video för att sätta Sverigekredit på kartan via sociala medier. Sverigekredit jämför smslån och större krediter från svenska kreditgivare och banker. Filmen är tydlig med att förankra att tjänsten är en oberoende och kostnadsfri jämförelsetjänst så att kunden enkelt kan hitta det billigaste lånet till passande villkor.

Lån och privatekonomi kan uppelvas ångestfyllt. Genom ett lättsamt språk och tydlig grafik förenklar vi ett tungt budskap och gör det enklare att förstå. Det visuella språket presenterar Sverigekredits varumärke samt vägleder användare i hur tjänsten fungerar.

Om Sverigekredit

På Sverigekredit jämför du smslån och större krediter från svenska kreditgivare och banker – för att hitta det billigaste och bästa alternativet för ditt behov och din privatekonomi. Varför ska jag använda Sverigekredit? Sverigekredit erbjuder en oberoende jämförelsetjänst för dig som är i behov av att låna pengar. Vi arbetar för att du snabbt ska kunna jämföra olika smslån, privatlån, bolån och kreditkort samt mycket mer, så att du enkelt hittar det billigaste lånet med passande villkor.

Om Storisell

Noggrant utvalt content har förmågan att förvandla ditt företag

Storisell är ett produktionsbolag som grundades med målsättningen att erbjuda våra kunder slagkraftigt och säljdrivande content. Vi anser att noggrant utvalt content har förmågan att förvandla sättet företag attraherar nya kunder, investerare och medarbetare. Genom att förstå hur 60% av människor har den visuella inlärningsstilen, blir vårt jobb som produktionsbolag att hjälpa människor begripa de produkter och tjänster de konsumerar. Vi bearbetar bilder 60,000 gånger snabbare än vanlig text och över 90% av den information som sänds till hjärnan är visuell. Rätt content har förmågan att förvandla ditt företag. Boka ett möte idag för att sätta igång.

STARTA NYTT PROJEKT

Du är ett möte från innehåll som kan förvandla er verksamhet. Boka ett möte för att sätta igång.