Unimi

Client: Unimi Solutions AB
Website: Unimi.se

Unimi

När Unimi ville producera en företagsfilm som ger en helhetsbild av företaget, tog vårt team på Storisell fram en videoproduktion med drönarfilmning, animation och live-action material. En företagsfilm som förlitar sig på vår manusförfattning och röstinläsning för att berätta kundens story. Unimi grundades 2010 och har världsledande erfarenhet av förankringslösningar för EV-laddare. I denna produktion har Storisell levererat hela projektet från koncept och manuskript till filmning, efterproduktion redigering och animering. Målet med denna video var att kommunicera en övergripande bild av Unimi och vad företaget gör på en stor skala. Här omfattade produktionen allt från drönarbilder och miljöbilder främst i Stockholm på några av de platser där Unimi har installerat sin teknik. När det gäller animering, har designen formgivits från grunden med stöd av Unimis grafiska profil.

Customer: Unimi Solutions AB
Project Manager: William Sehlin, +46733 1441 26, william@storisell.com
Motion Designer: Ossian Veronese, 0709 62 1998, ossian@storisell.com
Place: Stockholm, Sweden

Unimi Solutions Filmproduktion av Storisell
Unimi Solutions Filmproduktion av Storisell 2
Unimi Solutions Filmproduktion av Storisell 3
Unimi Solutions Filmproduktion 1

Rätt content kan förvandla ditt företag

Storisell är ett produktionsbolag. Vi tror att noggrant utvalt content har förmågan att förvandla ditt företag. Sedan starten har vi arbetat med flera globala varumärken till några av Sveriges mest omtalade startups. Begär offert för att sätta igång.

OFFERT

Produktionsbolag
Du är ett möte bort från innehåll som kan omvandla ditt företag. Begär offert för att komma igång. Säg till om du har några frågor eller funderingar via business@storisell.com.