Animerad Video Storisell Virkesbörsen. https://storisell.se/portfolio/virkesborsen/ Presentera företaget på mindre än 60 sekunder med animerad video. Perfekt för företagets hemsida, säljmöten och sociala medier. Vi genomför allt från manus och storyboard till grafisk produktion och ljudeffekter. https://storisell.se/animerad-video/

Storisell levererar en animerad videokampanj till Sveriges nya marknadsplats för virke

Storisell levererar stolt en animerad videokampanj till Sveriges nya digitala marknadsplats för virke – Virkesbörsen. Vårt team på Storisell har tillsammans med kunden tagit fram ett koncept från grunden. En helhetslösning som omfattade storyboard med style frames, grafisk produktion, manusförfattning, inspelning med röstskådespelare i England och Sverige samt egenproducerade ljudeffekter. Vårt team skapade även nedklippta versioner som är kundanpassade för Virkesbörsens olika målgrupper (B2B och B2C). Detta är en bra manusförfattningsteknik för att få ut maximalt ur sin videoproduktion inom en relativt kort tidslinje. Resultatet blev fem filmer som Virkesbörsen kan mot olika segment i sin marknadsföring. https://vimeo.com/213833923

Om Virkesbörsen

Virkesbörsen grundades 2015 och är den enda oberoende och fristående digitala marknadsplatsen för köp och sälj av virke. Visionen för Virkesbörsen är att skapa en enkel, transparent, lönsam och trygg virkesmarknad för alla involverade aktörer. På Virkesborsen.se är det helt kostnadsfritt att sälja virke och helt kostnadsfritt att göra det första köpet per användare. Det vill säga det kostar ingenting att prova. Vill du göra en virkesaffär? Då tycker vi på Storisell är ni borde testa Virkesbörsen.

Referens från Adam Aljaraidah, VD på Virkesbörsen

Vad tyckte ni om Storisells uppstartsprocess? Hjälpte den spara tid, gå igenom många kreativa frågor och ta snabbare beslut?

Absolut, det va otroligt smidigt att starta processen med er. Det hjälpte oss att spara tid, tänkte efter, få en bra uppfattning om hur man ska sätta upp en animerad film, etc.

Hur har kommunikationen funkat med projektledare under er videokampanj? Fanns de tillgängliga både via email och telefon?

Kommunikationen har funkat superbra! William Sehlin är alltid enkel att nå och svarar snabbt på frågor.

Var kommer ni att använda er kampanjvideo? Hur?

Vi kommer använda vår videokampanj på event, sociala medier, vår hemsida och många andra användningsområden.

Om du skulle rekommendera Storisell till andra kunder, vad skulle du säga?

Om ni vill ha någon som verkligen hjälper er med hela processen från manus till film så är Storisell helt rätt företag för er!

Om Storisell

Storisell är ett produktionsbolag. Vi tror att noggrant utvalt content har förmågan att förvandla ditt företag. Sedan starten har vi arbetat med flera globala varumärken till några av Sveriges mest omtalade startups. Begär offert för att sätta igång.

https://vimeo.com/213833923