Wehype

Client: Wehype Global AB
Website: Wehype.it

Storisell levererar animerad video till Wehype. En startup som förändrar sättet varumärken når gamers online.

Wehype grundades 2016 med syftet att koppla samman varumärken och gamers. Och de har redan uppmärksammats av Sting och SUP46 i Stockholm. Wehype är en marknadsplats som hjälper varumärken att hitta relevanta influencers inom e-sport. Genom Wehype kan varumärken marknadsföra sina produkter eller tjänster genom live-videoinnehåll, skapat av influencers tittarna faktiskt litar på.

Under produktionen fokuserade vi på flera olika aspekter inom gaming. Det kan för många tyckas överraskande att fler människor tittar på livesänd e-sport, än på HBO, Netflix och ESPN kombinerat. Detta faktum var en av de stora utmaningarna vi ställdes inför: Hur ska vi effektiv kommunicera potentialen inom e-sports-marknadsföring till en marknadschef eller VD? Och, vilka unika säljpoänger kommer fånga deras intresse? Vi bestämde oss för att arbeta med storytelling genom berättelser. Som att till exempel jämföra e-sport med traditionella sportfans som går på fotbollsmatch. För att förstärka budskapet i filmen adderade vi även en fråga i manuset: ““So, we asked ourselves: How can you, as a marketeer, create highly engaging marketing campaigns on their terms?”.  Frågan talar direkt till målgruppen och förtydligar videons syfte.

Vårt team på Storisell har producerat en videokampanj med olika versioner för både B2B och B2C bestående av skräddarsydd grafik baserat på kundens visuella identitet. Filmerna kommer användas i annonskampanjer och på sociala medier.

Kund: Wehype Global AB (www.wehype.it)
Projektledare: William Sehlin, william@storisell.com, +46733 1441 26
Leverans: August 2017

Wehype Animerad Video Reklamfilm Storisell 5
Wehype Animerad Video Reklamfilm Storisell 6
Wehype Animerad Video Reklamfilm Produktionsbolag Storisell 8
Wehype Animerad Video Reklamfilm Storisell 3
Wehype Animerad Video Reklamfilm Produktionsbolag Storisell 9
Wehype Animerad Video Reklamfilm Produktionsbolag Storisell 11
Wehype Animerad Video Reklamfilm Produktionsbolag Storisell 12
Wehype Animerad Video Reklamfilm Produktionsbolag Storisell 10
Wehype Animerad Video Storisell 2
Wehype Animerad Video Storisell 1
Wehype Animerad Video Reklamfilm Produktionsbolag Storisell 7

En bra video kan förvandla ditt företag.

Storisell är ett produktionsbolag. Vi tror att noggrant utvalt content har förmågan att förvandla ditt företag. Vad betyder det? Vi erbjuder allt från animerad video till uthyrda videografer och webblösningar. Vi driver också en animationsstudio i Barcelona för 2D/3D-samarbeten med reklambyråer. Boka ett möte för att sätta igång.

Boka Workshop

Vår workshopmodell sparar både din tid och energi genom att genomföra mer än 90% av de aktiviteter som ingår i förproduktionen. Det hjälper oss starta nya projekt snabbare och arbeta effektivt.

OFFERT

Produktionsbolag
Du är ett möte bort från innehåll som kan omvandla ditt företag. Boka ett möte med vårt team för att komma igång. Säg till om du har några frågor eller funderingar via business@storisell.com.