Prislista

Ladda ner vår prislista

I det här dokumentet får du tillgång till några av våra priser och tips som du kan använda direkt i din marknadsföring. Om du hellre vill ringa oss direkt slå en signal till tel. 010-205 1616 så pratar vi om ert nästa projekt tillsammans. Prislistan laddas ner via formuläret.

Boka Produktionsbolag FAQ

Hur kan vi boka produktionsbolaget Storisell?

Ni kan boka Storisell som produktionsbolag genom att maila hello@storisell.com eller ringa 010-2051616 för att prata direkt med vårt team om era idéer. Vi pratar gärna om dina projekt och hjälper er hitta lösningar på era produktionsidéer. Om du behöver hjälp med att hitta någon av våra tjänsterhemsidan, kan du också maila oss dina frågor.

Kan vi översätta vårt content till fler språk med Storisell?

Ja, det stämmer, ni kan använda våra översättningstjänster för att skapa unikt innehåll i de markander där ni verkar och säljer era erbjudanden. Målet är alltid att skapa lokalt content som återspeglar det budskap som ni behöver för den lokala målgruppen. Storisell anpassar därför också innehållet för att ge bättre effekt på varje marknad. För att veta mer, maila hello@storisell.com så pratar vi gärna mer om era översättningar.

Vilka tjänster erbjuder Storisell som produktionsbolag?

Vi erbjuder flera tjänster som produktionsbolag; animation (dvs motion graphics), filmproduktion för företag, digital design, webbutveckling, brand management och retainers för de kunder som behöver contentproduktion varje månad och under längre perioder. Vi finns där för att ge er produktionslösningar i er marknadsföring. Kvaliteten i det innehåll som vi producerar är ”premium” och ska verka för att hjälpa ert företag ta stora kliv i ert visuella utseende och därför försäljning. Om du har frågor eller vill veta mer om våra tjänster, kan du maila hello@storisell.com. Varmt välkommen till vårt team på Storisell.