Skip to main content
Prislista Tjänster Storisell

Ladda ned vår prislista

Vi har samlat alla våra tjänster och priser i ett dokument. Ladda ner vår prislista via formuläret – ett email skickas till dig inom några minuter. Om du vill prata direkt med vårt team är du varmt välkommen att ring direkt på 010-205 1616.  Du kan även maila hello@storisell.com. Varmt välkomna till oss på Storisell.

https://www.youtube.com/watch?v=0RH8jUVShow

Tjänster

Vilka tjänster erbjuder Storisell?

Storisell erbjuder flera kreativa tjänster inom marknadsföring från motion graphics, filmproduktion och grafisk formgivning till annonsering och en kombination av alla tjänsterna månadsvis enligt en sk. ”Retainer” där vi förbokar tid till dina projekt varje månad för att garantera leveransförmåga. Säg till om du har några frågor om våra tjänster, du når oss på hello@storisell.com och tel. 0102051616.

Hur kommer jag i kontakt med Storisell?

Du kan nå oss på hello@storisell.com eller ringa 010-205 1616. Vi pratar gärna mer om ditt projekt för att hitta en kreativ väg framåt. Varmt välkommen till vårt team på Storisell med dina frågor.

Kan ni hjälpa mig ta fram en skräddarsydd offert?

Ja, det gör vi ofta och gärna för våra kunder. Genom att kontakta oss på hello@storisell.com eller ringa oss direkt på 010-205 1616 kan vi bistå med den hjälp du behöver för lite mer komplicerade projektkrav. En projektledare kommer att hantera ditt ärende och hitta unika lösningar för att nå de mål du har uppsatt. Om du har frågor om detta är du varmt välkommen att skicka in dina önskemål till vårt team på Storisell.