Presentera företaget med animerad video

Presentera er idé, produkt eller tjänst med animerad video från Storisell. Våra animationsprojekt är designade internt av våra professionella motion designers. Perfekt för företagets hemsida, säljmöten och sociala medier – dessutom är animation säkert enligt GDPR. Det ingår allt från konceptutveckling, manusförfattning, val av röstskådespelare till animering och korrekturrunda. Nedan hittar ni några utvalda kundprojekt som är anpassade enligt kunden önskemål. Begär offert för att sätta igång.
Kundcase: Ugglo

Storisell kan stolt presentera vår reklamfilmsproduktion för Ugglo. Ugglo kombinerar bilderboken med ljudboken för att göra läsningen till en upplevelse för barn. Idag använder redan över 10,000 barn Ugglo i förskolor och skolor runtom landet (2018). I denna produktion var vår målsättning att producera en videokampanj riktad till skolor. Här var det viktigt att ge konkreta argument som talade för läsning och att Ugglo har en etablerad lösning. Vi inledde projektet i Stockholm där vi tog fram konceptet och det första manusutkastet tillsammans med kunden. Designen är framtaget enligt Ugglos grafiska profil och grafiken har producerats från penna och papper av Storisell.

Kundcase: Kreditz

Storisell levererar stolt en animerad video till P2P-startupen, Kreditz.

Kundcase: Flogas

Storisell levererar stolt animerad video till Flogas. Flogas är skandinaviens största leverantör av propan. I denna produktionen fokuserade vi på att skapa en överskådlig bild av Flogas. Den animerade videon skulle användas på kundens nybyggda hemsida och ge ett första intryck till inkommande besökare. Tillsammans med Flogas team inledde vi med workshop i Stockholm där vi gick igenom allt från koncept, manus och val av röstskådespelare. Vår workshopmodell hjälper oss att starta projekt snabbare och minimera våra kunders overhead, även denna gång för Flogas. När manuset fastslagits ritade vårt team på Storisell sk. “style frames” som för-illustrerar hur filmen kommer se ut innan vårt produktionsteam börjar animera. Allt är framtaget från grunden med handritad grafik som är anpassad enligt Flogas grafiska profil. Produktionen omfattade två språk; svenska och norska. Där den svenska filmen animerades först, därefter översattes grafik och manus till norska. Vi vill tacka Flogas för ett bra samarbete.

Kundcase: Prime Penguin

Prime Penguin och Storisells samarbete har pågått under en längre tid. Vårt team på Storisell har producerat Prime Penguins logotyp, rörlig webbgrafik och en animerad filmproduktion.

Kundcase: PinMeTo

Storisell AB levererar animerad video till PinMeTo.

Kundcase: Vinst.se

Storisell AB levererar animerad reklamfilm till Vinst.se

Kundcase: Godis.se

I denna produktion låg Storisells fokus på att konvertera sötsugna kunder till Godis.se. Inom ramen av 20 sekunder kommunicerar vi (genom röst och animation) “Godis” nitton (19) gånger. Utöver detta fokuserar produktionen också på två andra viktiga punkter; pris (99 kr inkl. frakt) och personlig kort. I produktionen ingick två varianter baserat på längd; 0:20 min och 0:10 min. Reklamfilmen kommer sändas på TV4 och TV4-play under 2016-2017.

Kundcase: Hosting Collective

Storisell levererar animerad video till Hosting Collective.

Kundcase: Smoltek

Storisell levererar animerad video till Smoltek – ett företag som utvecklar framtidens nanoteknik. Målsättningen i denna produktion har varit att använda storytelling för att beskriva vilka utmaningar som Smolteks marknad står inför och hur företagets nanoteknikska lösningar kan påverka framtiden.

Kundcase: Virkesbörsen

Storisell levererar stolt en animerad videokampanj till Sveriges nya digitala marknadsplats för virke, Virkesbörsen. Vårt team på Storisell har tillsammans med kund tagit fram ett eget koncept från grunden. En helhetslösning som omfattade storyboard med style frames, grafisk produktion, manusförfattning, inspelning med röstskådespelare i England och Sverige samt egenproducerade ljudeffekter. Vårt team skapade även nedklippta versioner för kundanpassade videos i olika användningsområden riktat till flera målgrupper (B2B och B2C). Resultatet blev en animerad videokampanj som Virkesbörsen kan använda långsiktigt.

Med god kompetens inom alla delar av en “explainer”-video levererar Storisell både manus, voice over, illustrationer och animationer. Jag kommer själv använda mig av Ossian och William igen!

RR
Robin Rendahl Founder / CEO at Gastrofy & Northfork

BSAFE365 kontaktade Storisell för vi behövde en säljfilm till vår hemsida. William och Ossian är extrem professionella och utifrån ett manus som vi tog fram tillsammans på ca 2 timmar så skapade de vår nya säljfilm. De löste allt, från animering, bilder, röst och bakgrundsmusik. Otroligt bekvämt och enkelt för oss som beställare. BSAFE365 Filmen är grymt bra och vi är supernöjda. Jag kan rekommendera Storisell.

EMbs
Eric Moschos VD, ASAP ALARM AB (BSAFE365)

Vi skulle absolut rekommendera Storisell till andra. Den tydliga uppstarten och förmågan att guide:a oss (kunden) till att tänka rätt kunde en film av hög kvalité produceras med minimal overhead.

jb-just-arrived
Jacob Burenstam CTO, Just Arrived

Om ni vill ha någon som verkligen hjälper er med hela processen från manus till film så är Storisell helt rätt företag för er!

Adam Aljaraidah CEO / Co-Founder på Virkesbörsen

Filmen vi fick levererad var absolut av riktigt hög kvalitet, men vad vi verkligen tar med oss är hjälpen att komma fram till manuset och budskapet, och även den otroliga flexibiliteten under processens gång, både gällande flexibilitet och mottagandet av feedback. Denna process gör att jag tror att de flesta skulle trivas med att göra ett projekt tillsammans med Storisell!

ah-referens
Anna Hörnmark Operations Manager, Just Arrived

Genom en smart workshop och ett fantastiskt team lyckades Storisell göra en video som var över förväntan! Det här är ett team som lyckas med bedriften att få ett plus ett att bli tre. Vi är väldigt nöjda med resultatet och kommer självklart anlita dem igen.

Matv
Richard Bengtsson VD, Matvänner AB

Workshop

Noggrant utvalt content har förmågan att förvandla ditt företag. Välj en leverantör med en beprövad process.

Storisell är ett produktionsbolag som grundades med målsättningen att erbjuda våra kunder slagkraftigt och säljdrivande content. Vi anser att noggrant utvalt content har förmågan att förvandla sättet företag attraherar nya kunder, investerare och medarbetare. Sedan starten har vi arbetat med flera globala varumärken som Philips och Gant till några av Sveriges mest omtalade startups. Rätt content har förmågan att förvandla ditt företag. Begär offert för att sätta igång.

Storisell grundades med målsättningen att erbjuda våra kunder slagkraftigt och säljdrivande content. Vi anser att noggrant utvalt content har förmågan att förvandla sättet företag attraherar nya kunder, investerare och medarbetare. Genom att förstå hur 60% av människor har den visuella inlärningsstilen, blir vårt jobb att hjälpa människor begripa de produkter och tjänster de konsumerar. Vi bearbetar bilder 60,000 gånger snabbare än vanlig text och över 90% av den information som sänds till hjärnan är visuell. Rätt content har förmågan att förvandla ditt företag. Boka ett möte idag för att sätta igång.

När Storisell producerar animation levereras kundunik grafik som är framtagen från papper och penna. Denna procedur har våra motion designers noga formgivit baserat på det produktionskoncept, manus och story som togs fram i workshop med kunden och under det tidiga arbetet i förproduktionen. Det är viktigt att visa illustrationer tidigt i varje projekt, därför producerade Storisell sk. “style frames” som i förhand illustrerar hur animationsfilmen kommer att se ut innan det tyngre arbetet startar. Det innebär att kunden kan vara med i ett tidigt stadie för att lämna idéer, förslag och korrigera utseendet om det behövs. Något som sparar allas tid genom produktionen, dessutom är det ett pragmatiskt sätt att arbeta. Den grafik som sedan tas fram i samband med animationen, kan används som underlag för andra illustrationer för hemsidan, annonser, kampanjer och vara till stor nytta för kundens löpande marknadsföring.

 

Process:

När ni beställer en animerad video från Storisell är det en produktion som kan klassas som premium. Er produktion produceras av en professionell motion designer som under en vecka tar fram filmen från papper och penna, tillsammans med fullständiga användarrättigheter för musik- och audiolicenser. Detta är något som är viktigt inom videoproduktion för att minska risken att använda någons material utan tillåtelse. Storisell börjar alla projekt med en workshop där vi tillsammans under tre timmar tar fram ett manus, storyboard, väljer röstskådespelare och bestämmer konceptet för produktionen. Vår workshop kan bokas på plats eller via videokonferens. Det ingår alltid en korrigeringsomgång vid leverans så att ni har möjligheten att återkomma med kommentarer och korrigera dessa kostnadsfritt.

Genom en internt utvecklad workshopmodell sparas både tid och energi genom att genomföra mer än 90% av den kartläggning och kravspecificering som krävs inför nya projekt. Detta hjälper oss starta nya projekt snabbare och att minimera overhead. Vanligtvis bokas en för- eller eftermiddag (3-4 timmar). Ni kommer – under en rolig och kreativ workshop – uppleva den kreativa processen och förmedla värdefull information inför bildandet av ert projekt. Vårt team arbetar veckobaserat där våra projektledare djupdyker in i nya projekt för att ge våra kunder högre service, bättre fokus och slutgiltigt resultat. Vi utgår från att jobba så pragmatiskt som möjligt för att sätt kunden först. Målet är alltid att generera aktiviteter som är säljdrivande – vilket kräver ett affärsfokuserat arbetssätt.

Videoproduktion kan vara mer än bara en YouTube-video. En effektiv produktion handlar om att berätta en fängslande historia som förstås av människor, och eftersom över 60% av människor har den visuella inlärningsstilen tenderar animerad video att ha positiva effekter på försäljnings- och marknadsföringsaktiviteter. Målet är att skapa en animerad video som hela teamet kan använda genom företagets säljprocess, rekrytering och internkommunikation.

Sweden: www.storisell.se
Denmark: www.storisell.dk
Finland: www.storisell.fi
Norway: no.storisell.com
Spain: www.storisell.es
Germany: www.storisell.de
Netherlands: www.storisell.nl
United Kingdom: www.storisell.co.uk
Australia: www.storisell.com/au

Animation Studio www.storisell.com/animation-studio

Vi är en videopartner till våra kunder. Vad betyder det? Genom ett skräddarsytt ramavtal har våra kunder möjligheten att kontinuerligt beställa videokampanjer baserade på behov inom deras sälj- och marknadsorganisation.

På Storisell förklara vi affärsidéer med video, vilket gör komplexa idéer enkla att förstå. Video är ett bra verktyg för att utbilda potentiella köpare snarare än traditionella push-strategier. Vi strävar efter att hjälpa våra kunder att förstå människans behov. För det handlar om människor. 85 procent av potentiella kunder är mer benägna att köpa en produkt när de ser en medföljande animerad video. Video klargöra målet och hjälper din tjänst eller produkt förstås. Den genomsnittliga personen behåller endast 10 procent av vad de hör, men 50 procent av vad de ser. Det är därför våra kunder väljer att investera i video – och Storisell.

Du är ett möte från innehåll som kan förvandla företaget

Vad vill du producera? Vi anser att noggrant utvalt content har förmågan att förvandla sättet företag attraherar nya kunder, investerare och medarbetare. Begär offert för att sätta igång.

OFFERT

Animerad Video
Du är ett möte bort från innehåll som kan omvandla ditt företag. Begär offert för att komma igång. Säg till om du har några frågor eller funderingar via business@storisell.com.