Animerad Video

Producera animerad video till företaget

Presentera företaget med premium animerad video från Storisell. Perfekt för företagets hemsida, sociala medier och säljaktiviteter. Ladda ner vår prislista för att komma igång. Prislistan skickas automatiskt till din email inom några minuter. Vill du prata direkt med vårt team? Ring 0102051616 eller maila hello@storisell.com.

Kund

Storisell producerar animerad video till Ugglo

Storisell kan stolt presentera vår reklamfilmsproduktion för Ugglo. Ugglo kombinerar bilderboken med ljudboken för att göra läsningen till en upplevelse för barn. Ugglo har målet att göra utbildning roligt och tillgängligt för alla. Storisell producerade hela projektet från koncept, manus, röstinläsning, grafik och animation. Vi vill tacka Ugglo för ett bra samarbete.

Kund

Storisell producerar animerad video till Filestar

Storisell kan stolt presentera vår animerade video för Filestar. Filestar är framtidens filhanteringsprogram byggt för att hjälpa dig göra mer med dina filer. Vårt team på Storisell tog fram hela produktionen internt från storyboard, illustrationer och animation.

Kund

Storisell producerar animerad video till Klarna

Storisell har stolt producerat en animerad video till Klarna och deras produkt In-Store Payments. Storisell tog fram hela produktionen från koncept, grafik, manus, röstinläsning, animation och anpassning enligt Klarnas senaste grafiska profil. Röstinläsning genomfördes i London med en röstskådespelare inom Storisells nätverk. Vi tackar Klarna för bra samarbete genom projektet.

Kund

Storisell producerar animerad video till Hager

Storisell har i samarbete med Nine Yards Experiences producerat flertalet animerade videor för Hager. Hager är en ledande leverantör av system, lösningar och tjänster inom elinstallation. Hager har mer än 11.500 anställda, tillverkning på 22 platser runt om i världen och kunder i mer än 120 länder. Tillsammans med Nine Yards to vi fram alla produktioner från grunden.

Animation

Storisell producerar animerad video till Connectel

Här presenterar vi vår produktion för Connectel som togs fram av vårt animationsteam. Hela processen startade med en workshop för att skriva manus och diskutera design samt röstinläsningar. Vi vill tacka teamet på Connectel för ett bra samarbete.

Kund

Storisell producerar animerad video till Hosco

Storisell har producerat animerad video till Hosco. Hosco är en ledande rekryteringstjänst inom hospitality med ett globalt nätverk av hotell, restauranger och reseaktörer med focus på allt från Michelinrestauranger till Bed & Breakfast. Storisell tog fram allt från grunden tillsammans med kunden i Barcelona. Vi tackar Hosco för ett bra samarbete.

Kund

Storisell producerar animerad video till Minty

I den här produktionen tog vi fram en animerad video för Minty Digital i Barcelona. Allt i videoproduktionen är designat från grunden av Storisells interna team. Vi vill tacka teamet på Minty Digital för ett bra samarbete.

Prislista
Animation

Storisell producerar animerad video till Hotjar

Storisell levererar animerad video till Hotjar. All grafik är framtagen baserat på kundens grafiska profil och handritad internt av Storisell. Vi vill tacka Hotjar för ytterligare ett bra projekt tillsammans.

Animation

Storisell producerar animerad video till Oxceed

Storisell har producerat animerad video till Oxceed. Oxceed hjälper ekonomichefer att bygga finansiella rapporter, budgetar och nyckeltal med bara några få klick och etablera en ekonomisk överblick av företaget i realtid. Allt är framtaget enligt Oxceeds grafiska profil från grunden.

Prislista
Animation

Storisell producerar animerad video till Volkswagen

Storisell levererar en animerad video till Volkswagen Transportbilar. Produktionen är framtagen tillsammans med vår partner Nine Yards som är en eventbyrå. Allt grafiken i produktionen är framtagen enligt Volkswagens grafiska profil av vårt in-house team. Vi vill tacka alla inblandade för en bra produktion.

Kund

Storisell producerar animerad video till Flyttsmart

Storisell kan presentera vår animerade video för Flyttsmart. Flyttsmart hjälper privatpersoner teckna avtal och tjänster till sin nya adress samt säg upp de tjänster de inte behöver längre – allt på bara några minuter. Allt i vår produktion är framtaget med Storisells in-house team med kundens grafiska profil som grund. Vi vill tacka Flyttsmart för ett bra samarbete.

Animation

Storisell producerar animerad video till Whisbi

Storisell har producerat animerad video till Whisbi. Tillsammans med kunden har vi producerat en film som förklarar hur företaget erbjuder livesändning inom e-handel. Allt är framtaget enligt Whisbis grafiska profil från grunden.

Prislista
Animation

Storisell producerar animerad video till Medpeople

Här presenterar vi stolt vår produktion för vårdstartupen, Medpeople. Medpeople är en digital plattform där vårdgivare och vårdpersonal möts på ett enkelt och transparent sätt. Allt i våra videor är framtaget från grunden med vårt in-house team enligt kundens brand book. Vi vill tacka teamet på Medpeople för ett bra samarbete.

Kund

Storisell producerar animerad video till Kreditz

Storisell levererar stolt en premium animerad video till P2P-startupen, Kreditz. Kreditz hjälper personer att enkelt dela eller begära sin egna eller någon annans kreditvärdighet, identitet och betalningsförmåga. Genom några enkla klick kopplar du upp dig via din bank. Kreditz beräknar därefter din kreditvärdighet så att du enkelt kan dela din score med vem som helst. All grafik är handritad enligt kundens grafiska profil.

Kund

Storisell producerar animerad video till Prime Penguin

Prime Penguin och Storisells samarbete har pågått under en längre tid. Vårt team på Storisell har producerat Prime Penguins logotyp, rörlig webbgrafik till företagets hemsida och en animerad filmproduktion. I vårt arbete har kunden har varit till stor hjälp genom hela designprocessen med allt från konceptualisering till slutgiltig korrektur. Nedan hittas flera dela av vår leverans till Prime Penguin. Allt är framtaget från Prime Penguins grafiska profil.

Animerad Video

Presentera företaget med premium animerad video

Vad kostar professionell animerad video? Lär dig vad du behöver tänka på när du producerar animerad video för ditt företag. Ladda ner vår vitbok med våra priser och få tips som du kan använda direkt i din videomarknadsföring. Ladda ner våra priser via formuläret idag.

Språköversättningar

Översätt ditt innehåll till fler språk

Arbetar ditt företag i flera länder? Vi hjälper dig att översätta ditt innehåll till alla språk du behöver för att sälja på olika marknader. Syftet är att skapa innehåll som känns naturligt för varje land. För att komma igång, ladda ner vår prislista.

Prislista

Premium animerad video

Ett bra förstaintryck öppnar upp nya möjligheter. Hur viktigt är företagets förstaintryck? Vilka typer av affärsmöjligheter kommer ett bra förstaintryck att skapa? Och vilka möjligheter skulle ni gå miste om utan ett bra förstaintryck? Videokvalitén märks av snabbt. Detta innebär att allt från ljudkvalité till animation och illustrationer bör vara av högsta möjliga kvalité för att tilltala er målgrupp och uppnå de mål ni strävar mot. Det är därför vi på Storisell noggrant producerar våra filmer och fokus på alla produktionsdetaljer. Ladda ner vår prislista för att komma igång.

VÅR PRISLISTAKONTAKTPERSON

William Sehlin

Co-Founder / VD, Account Executive på Storisell

william@storisell.com
+46733 1441 26

01. PRE-PRODUCTION

Tillsammans skapar vi noggrant en plan för din videoproduktion. Vi gör detta genom att träffas till en kreativ workshop där ett antal viktiga frågor besvaras. Dessa workshops genomförs ofta via videokonferens men kan också göras på plats. Workshopen innehåller flera ämnen; konceptualisering, positionering, konkurrentanalys från ett designperspektiv, storyboard, manuskript och urval av röstskådespelare och mycket mer.

02. PRODUCTION

När manuset är skrivet av vårt team och röstinläsningen är genomförd, skapar vi en storyboard med illustrationer som visar hur din video kommer att se ut innan vi startar animeringen. Detta hjälper oss att få din feedback tidigt i processen så att eventuella förändringar snabbt kan tillämpas. Storyboarden och produktionskonceptet lägger grunden för animationen. Videon korrigeras flera gånger internt av vårt team och externt av klienten. Det ingår alltid en korrekturomgång hos Storisell för att genomföra några sista ändringar kostnadsfritt. När filmen är klar påbörjas post-production.

03. POST-PRODUCTION

När Storisell producerar en animerad video består ofta råfilerna av unika designer som skräddarsytts för ert företag och dessa kan återanvändas för att skapa fler förklarande videor, designa en hemsida, skapa annonser, e-böcker, grafiska profiler eller andra kreativa idéer du har. Denna återanvändbarhet i kombination med det faktum att teamet på Storisell har en förbättrad inlärningskurva efter första projektet, innebär att du kan skapa massor av marknadsföringsmaterial när första projekt har slutförts. Begär en offert för att komma igång.

William Sehlin

Co-Founder / VD, Account Executive på Storisell

william@storisell.com
+46733 1441 26

William svara på dina vanligaste frågor om animerad video

Animerad video kan användas på många sätt och de fokuserar i allmänhet på att utbilda er publik om era produkter, tjänster, rekryteringar, processer, system eller nya idéer som ert företag vill lansera. Hur viktigt är företagets förstaintryck? Vilka typer av affärsmöjligheter kommer ett bra förstaintryck att skapa? Videokvalitén märks av snabbt. Detta innebär att allt från ljudkvalité till animation och illustrationer bör vara av högsta möjliga kvalité för att tilltala er målgrupp och hjälpa er uppnå de mål ni strävar mot. Det är därför vi på Storisell noggrant producerar våra animationsvideor och fokus på alla produktionsdetaljer. Oavsett vilken typ animerad video ni väljer, är målet att människor ska förstå vad ert företag gör. Det är därför som Storisell producerar en rad olika typer av animerade videor med olika syften. Vi inkluderar allt från den första workshopen till att skriva manuskriptet, inläsning med professionell röstskådespelare, utveckling av en storyboard i förproduktionen till animationsarbetet, ljudredigering och feedback. För att optimera er kommunikation rekommenderar vi alltid att producera alla dessa typer av videor, men det går också att börja med det ni vill starta med för att sedan producera fler videor när ni önskar.

Kan jag återanvända grafiken som ni tar fram till vår animationsfilm?

Ja! Designen som vi ta fram för din videoproduktion är handritad och illustrerad helt från grunden. Vilket innebär att du kommer att kunna återanvända grafiken i andra marknadsföringsmaterial. Det är just därför vi ger våra kunder tillgång till sitt egna ikonark sk. “Icon Sheet” när produktionen är levererad. Ikonarket är en samling av alla designer vi har skapat under produktionstiden så att ni kan återanvända dem i försäljningspresentationer, produktblad, rekryteringar, landingsidor och annat innehåll där du behöver spetsa kommunikationen. För de kunder som behöver ta fram nya ikoner så designar vi dessa enligt fastpris. När ni beställer era animerade videor kommer ni få mer information om vårt Icon Sheet under er produktion.

PRISLISTA

Vad är en ”storytelling” animerad video?

En storytelling explainer hos Storisell är en animerad video som kan användas brett för att presentera ditt företag för kunder, anställda, investerare och andra intressenter. Denna typ av video använder storytelling för att skapa en stark story som relaterar till din publik. Jämfört med en “animerad video för sales” (se nedan) är en långversionen av en animerad video bredare och kan tillämpas för många ändamål. Den här typen av förklaringsvideo är också ett utmärkt verktyg för startups och tillväxtbolag som vill skapa en kraftfull story som ger investerare och andra intressenter möjlighet att förstå möjligheterna som du siktar på i marknaden.

LADDA NED PRISET

Vad är en animerad rekryteringsvideo?

En animerad rekryteringsvideo är en video som fokuserar på att utbilda dina kandidater om ert företaget, lediga positioner, er företagskultur och vad som gör din arbetsplats unik. En rekryteringsvideo är ett utmärkt sätt att sticka ut som rekryterare och få potentiella kandidater att förstå vad de kan förvänta sig om de ansluter till din organisation. Vi rekommenderar att du använder en rekryteringsvideo i jobbannonser, mötesinbjudningar eller när du genomför intervjuer. En rekryteringsvideo kan också omvandlas till en employer branding video, som fokuserar på ert företags arbetsgivarvarumärke för att enklare förvärva talang på lång sikt. Prata med vårt team så kommer vi att presentera flera sätt att arbeta med rekryteringsvideor i er employer branding och anställningsprocess.

LADDA NED PRISET

Vad är en animerad video för ”sales”?

En “sales explainer video” är en video som huvudsakligen fokuserar på att sälja din produkt eller tjänst. Att använda säljvideor är ett utmärkt sätt att konvertera kunder som redan förstår ditt erbjudande och som redan finns i din försäljningstratt. En sales explainer video fokuserar på att beskriva fördelarna med din produkt eller tjänst och hur prospekt kan bli kunder. Vi rekommenderar att du använder dessa videor på en publik där du snabbt vill vinna nya affärer eller möjliggöra merförsäljning av dina lösningar till en befintlig målmarknad. Vi kan också skapa en “sales explainer video” genom att segmentera en “full-length explainer”. Ring oss så berättar vi mer om hur vi segmenterar videor för ditt företag.

LADDA NED PRISET

Vad är en animerad systemvideo?

En animerad systemvideo är en video som fokuserar på att informera din publik om din programvara eller onlineplattform. Systemvideor som vi producerar för ert företag använder handritad grafik, 4K-inspelningar från din plattform, animeringseffekter och storytelling för att förtydliga budskapet tillsammans med en röstinläsning som talar i videon. I allmänhet är animerade systemvideor bra för företag som vill underlätta klientens ombordingprocesser eller förbättra hur deras publik använder sin onlineplattform.

LADDA NED PRISET

Hur producerar ni animerad video?

Storisell har under många år producerat animerad video för några av Sveriges största varumärken och startups. Vi arbetar med alla som har en berättelse att dela – vilket är alla företag. Vårt produktionssätt är premium eftersom vi går in i minsta detalj vad gäller er förproduktion, budskap, animation or audio. I alla våra projekt tar en professionell motion designer som är anställd hos Storisell fram, under 40-60 timmar, en unik animerad video. Vi på Storisell arbetar både mot våra egna kunder och reklambyråpartners. Välj att skapa animerad video till företaget eller specifika animeringseffekter enligt ditt behov. Perfekt för hemsidor, reklamkampanjer och sociala medier. Ladda ner vår prislista för att sätta igång.

LADDA NED PRISET

Hur fungerar en workshop hos Storisell?

Genom vår workshopmodell sparar vi både tid och energi genom att genomföra mer än 90% av förproduktionen som krävs i nya projekt. Det hjälper oss starta nya produktionerna snabbare och att arbeta effektivt i alla delmoment. Vanligtvis schemaläggs en workshop under en för- eller eftermiddag (2-3 timmar). Ni kommer under en rolig och kreativ workshop med vårt team att få uppleva den kreativa processen och förmedla värdefull information som vi kan använda i bildandet av era videor. Säg till om det är några frågor om workshopen så svarar vi gärna.

LADDA NED PRISER (Workshop ingår)

Kan vi återanvända design från filmen?

Ja, alla kunder på Storisell som tagit fram minst en animerad video har tillgång till den unika formgivning som är framtagen enbart för deras företag i denna video. Denna design kan återanvändas på hemsidan, sociala medier, dokumentdesign, ebooks och andra fantastiska idéer som ni har. Oavsett vilket typ av design ni vill ta fram, lägger råfilerna från vår animerade video lagt grunden för att arbeta långsiktigt med design för ert företag. Berätta om dina designidéer så skickar vi en timuppskattningar och offert.

LADDA NED PRISER