Animerad Video

Presentera företaget med premium animerad video

Vad kostar professionell animerad video? Lär dig vad du behöver tänka på när du producerar animerad video för ditt företag. Ladda ner vår vitbok med våra priser och få tips som du kan använda direkt i din videomarknadsföring. Ladda ner våra priser via formuläret idag.

Presentera företaget med animerad video

En välproducerad animerad video kan förvandla hela sättet ditt företag uppfattas. Oavsett vad ni säljer måste människor förstå vad ni erbjuder. Det är därför Storisell producerar animerad video till våra kunder – animerad video som hjälper till att presentera dina fantastiska idéer. Presentera er idé, produkt eller tjänst med animerad video från Storisell. Våra animationsprojekt är designade internt av våra professionella motion designers. Perfekt för företagets hemsida, säljmöten och sociala medier – dessutom är animation säkert enligt GDPR. Det ingår allt från konceptutveckling, manusförfattning, val av röstskådespelare till animering och korrekturrunda. Nedan hittar ni några utvalda kundprojekt som är anpassade enligt kunden önskemål. Laddar ner vår prislista för att sätta igång.

VÅR PRISLISTA

William Sehlin

Co-Founder / VD, Account Executive på Storisell

william@storisell.com
+46733 1441 26

Kund

Storisell producerar animerad video till Ugglo

Storisell kan stolt presentera vår reklamfilmsproduktion för Ugglo. Ugglo kombinerar bilderboken med ljudboken för att göra läsningen till en upplevelse för barn. Ugglo har målet att göra utbildning roligt och tillgängligt för alla. Storisell producerade hela projektet från koncept, manus, röstinläsning, grafik och animation. Vi vill tacka Ugglo för ett bra samarbete.

Kund

Storisell producerar animerad video till Klarna

Storisell har stolt producerat en animerad video till Klarna och deras produkt In-Store Payments. Storisell tog fram hela produktionen från koncept, grafik, manus, röstinläsning, animation och anpassning enligt Klarnas senaste grafiska profil. Röstinläsning genomfördes i London med en röstskådespelare inom Storisells nätverk. Vi tackar Klarna för bra samarbete genom projektet.

Kund

Storisell producerar animerad video till Kreditz

Storisell levererar stolt en premium animerad video till P2P-startupen, Kreditz. Kreditz hjälper personer att enkelt dela eller begära sin egna eller någon annans kreditvärdighet, identitet och betalningsförmåga. Genom några enkla klick kopplar du upp dig via din bank. Kreditz beräknar därefter din kreditvärdighet så att du enkelt kan dela din score med vem som helst. All grafik är handritad enligt kundens grafiska profil.

Kund

Storisell producerar animerad video till Prime Penguin

Prime Penguin och Storisells samarbete har pågått under en längre tid. Vårt team på Storisell har producerat Prime Penguins logotyp, rörlig webbgrafik till företagets hemsida och en animerad filmproduktion. I vårt arbete har kunden har varit till stor hjälp genom hela designprocessen med allt från konceptualisering till slutgiltig korrektur. Nedan hittas flera dela av vår leverans till Prime Penguin. Allt är framtaget från Prime Penguins grafiska profil.

Kund

Storisell producerar animerad video till Hager

Storisell har i samarbete med Nine Yards Experiences producerat flertalet animerade videor för Hager. Hager är en ledande leverantör av system, lösningar och tjänster inom elinstallation. Hager har mer än 11.500 anställda, tillverkning på 22 platser runt om i världen och kunder i mer än 120 länder. Tillsammans med Nine Yards to vi fram alla produktioner från grunden.

Kund

Storisell producerar animerad video till Flogas

Storisell har tagit fram en videokampanj för Flogas med flera animerade explainers, event- och kundcasefilmer där vi intervjuat slutkunder och samarbetspartners i Flogas nätverk. Storisell har ansvarat för hela leveransen från koncept, manus, filmproduktion, post-produktion och animering. Vi vill tacka Flogas för ett bra samarbete.

Kund

Storisell producerar animerad video till Hosco

Storisell har producerat animerad video till Hosco. Hosco är en ledande rekryteringstjänst inom hospitality med ett globalt nätverk av hotell, restauranger och reseaktörer med focus på allt från Michelinrestauranger till Bed & Breakfast. Storisell tog fram allt från grunden tillsammans med kunden i Barcelona. Vi tackar Hosco för ett bra samarbete.

Kund

Storisell producerar animerad video till Zaplox

Zaplox håller på att revolutionera den mobila gästresan för hotell med mobil incheckning, utcheckning och nycklar i en strömlinjeformad och kundanpassad app med integrationer till ledande PMS- och låssystem. Storisell har under åren levererat flertalet videor till Zaplox. All grafik är kundunik och utgår från kundens grafiska profil.

01. PRE-PRODUCTION

Tillsammans skapar vi noggrant en plan för din videoproduktion. Vi gör detta genom att träffas till en kreativ workshop där ett antal viktiga frågor besvaras. Dessa workshops genomförs ofta via videokonferens men kan också göras på plats. Workshopen innehåller flera ämnen; konceptualisering, positionering, konkurrentanalys från ett designperspektiv, storyboard, manuskript och urval av röstskådespelare och mycket mer.

02. PRODUCTION

När manuset är skrivet av vårt team och röstinläsningen är genomförd, skapar vi en storyboard med illustrationer som visar hur din video kommer att se ut innan vi startar animeringen. Detta hjälper oss att få din feedback tidigt i processen så att eventuella förändringar snabbt kan tillämpas. Storyboarden och produktionskonceptet lägger grunden för animationen. Videon korrigeras flera gånger internt av vårt team och externt av klienten. Det ingår alltid en korrekturomgång hos Storisell för att genomföra några sista ändringar kostnadsfritt. När filmen är klar påbörjas post-production.

03. POST-PRODUCTION

När Storisell producerar en animerad video består ofta råfilerna av unika designer som skräddarsytts för ert företag och dessa kan återanvändas för att skapa fler förklarande videor, designa en hemsida, skapa annonser, e-böcker, grafiska profiler eller andra kreativa idéer du har. Denna återanvändbarhet i kombination med det faktum att teamet på Storisell har en förbättrad inlärningskurva efter första projektet, innebär att du kan skapa massor av marknadsföringsmaterial när första projekt har slutförts. Begär en offert för att komma igång.

William Sehlin

Co-Founder / VD, Account Executive på Storisell

william@storisell.com
+46733 1441 26

William svara på dina vanligaste frågor om animerad video

Animerad video kan användas på många sätt och de fokuserar i allmänhet på att utbilda er publik om era produkter, tjänster, rekryteringar, processer, system eller nya idéer som ert företag vill lansera. Oavsett vilken typ animerad video ni väljer, är målet att människor ska förstå vad ert företag gör. Det är därför som Storisell producerar en rad olika typer av animerade videor med olika syften. Vi inkluderar allt från den första workshopen till att skriva manuskriptet, inläsning med professionell röstskådespelare, utveckling av en storyboard i förproduktionen till animationsarbetet, ljudredigering och feedback. För att optimera er kommunikation rekommenderar vi alltid att producera alla dessa typer av videor, men det går också att börja med det ni vill starta med för att sedan producera fler videor när ni önskar.

Vad är en animerad video “långversion”?

En långversion av en animerad video hos Storisell är en video som kan användas brett för att presentera ditt företag för kunder, anställda, investerare och andra intressenter. Denna typ av video använder storytelling för att skapa en stark story som relaterar till din publik. Jämfört med en “animerad video för sales” (se nedan) är en långversionen av en animerad video bredare och kan tillämpas för många ändamål. Den här typen av förklaringsvideo är också ett utmärkt verktyg för startups och tillväxtbolag som vill skapa en kraftfull story som ger investerare och andra intressenter möjlighet att förstå möjligheterna som du siktar på i marknaden.

LADDA NED PRISET

Vad är en animerad rekryteringsvideo?

En animerad rekryteringsvideo är en video som fokuserar på att utbilda dina kandidater om ert företaget, lediga positioner, er företagskultur och vad som gör din arbetsplats unik. En rekryteringsvideo är ett utmärkt sätt att sticka ut som rekryterare och få potentiella kandidater att förstå vad de kan förvänta sig om de ansluter till din organisation. Vi rekommenderar att du använder en rekryteringsvideo i jobbannonser, mötesinbjudningar eller när du genomför intervjuer. En rekryteringsvideo kan också omvandlas till en employer branding video, som fokuserar på ert företags arbetsgivarvarumärke för att enklare förvärva talang på lång sikt. Prata med vårt team så kommer vi att presentera flera sätt att arbeta med rekryteringsvideor i er employer branding och anställningsprocess.

LADDA NED PRISET

Vad är en animerad video för “sales”?

En “sales explainer video” är en video som huvudsakligen fokuserar på att sälja din produkt eller tjänst. Att använda säljvideor är ett utmärkt sätt att konvertera kunder som redan förstår ditt erbjudande och som redan finns i din försäljningstratt. En sales explainer video fokuserar på att beskriva fördelarna med din produkt eller tjänst och hur prospekt kan bli kunder. Vi rekommenderar att du använder dessa videor på en publik där du snabbt vill vinna nya affärer eller möjliggöra merförsäljning av dina lösningar till en befintlig målmarknad. Vi kan också skapa en “sales explainer video” genom att segmentera en “full-length explainer”. Ring oss så berättar vi mer om hur vi segmenterar videor för ditt företag.

LADDA NED PRISET

Vad är en animerad systemvideo?

En animerad systemvideo är en video som fokuserar på att informera din publik om din programvara eller onlineplattform. Sytemvideor som vi producerar för ert företag använder handritad grafik, 4K-inspelningar från din plattform, animeringseffekter och storytelling för att förtydliga budskapet tillsammans med en röstinläsning som talar i videon. I allmänhet är animerade systemvideor bra för företag som vill underlätta klientens ombordingprocesser eller förbättra hur deras publik använder sin onlineplattform.

LADDA NED PRISET

Hur producerar ni animerad video?

Storisell har under många år producerat animerad video för några av Sveriges största varumärken och startups. Vi arbetar med alla som har en berättelse att dela – vilket är alla företag. Vårt produktionssätt är premium eftersom vi går in i minsta detalj vad gäller er förproduktion, budskap, animation or audio. I alla våra projekt tar en professionell motion designer som är anställd hos Storisell fram, under 40-60 timmar, en unik animerad video. Vi på Storisell arbetar både mot våra egna kunder och reklambyråpartners. Välj att skapa animerad video till företaget eller specifika animeringseffekter enligt ditt behov. Perfekt för hemsidor, reklamkampanjer och sociala medier. Ladda ner vår prislista för att sätta igång.

LADDA NED PRISET

Hur fungerar en workshop hos Storisell?

Genom vår workshopmodell sparar vi både tid och energi genom att genomföra mer än 90% av förproduktionen som krävs i nya projekt. Det hjälper oss starta nya produktionerna snabbare och att arbeta effektivt i alla delmoment. Vanligtvis schemaläggs en workshop under en för- eller eftermiddag (3-4 timmar). Ni kommer under en rolig och kreativ workshop med vårt team att få uppleva den kreativa processen och förmedla värdefull information som vi kan använda i bildandet av era videor. Säg till om det är några frågor om workshopen så svarar vi gärna.

LADDA NED PRISER (Workshop ingår)

Kan vi återanvända design från filmen?

Ja, alla kunder på Storisell som tagit fram minst en animerad video har tillgång till den unika formgivning som är framtagen enbart för deras företag i denna video. Denna design kan återanvändas på hemsidan, sociala medier, dokumentdesign, ebooks och andra fantastiska idéer som ni har. Oavsett vilket typ av design ni vill ta fram, lägger råfilerna från vår animerade video lagt grunden för att arbeta långsiktigt med design för ert företag. Berätta om dina designidéer så skickar vi en timuppskattningar och offert.

LADDA NED PRISER

Tjänster

Läs mer om våra tjänster.

Portfolio

Få idéer till er marknadsföring.

Workshop

Läs om vår workshopmodell.

Karriär

Läs mer om en karriär på Storisell.

Partners

Läs om företagspartnerskap med Storisell.

Stories

Se bakom kulisserna.

Animerad Video

Presentera företaget med premium animerad video

Vad kostar professionell animerad video? Lär dig vad du behöver tänka på när du producerar animerad video för ditt företag. Ladda ner vår vitbok med våra priser och få tips som du kan använda direkt i din videomarknadsföring. Ladda ner våra priser via formuläret idag.