Skip to main content

Producera film till företaget

Producera film till företaget med vårt team på Storisell. För att komma igång, ladda ner vår prislista via formuläret. Prislistan skicka ut till din email inom några minuter. Om du hellre vill ringa oss är telefonnumret 010-205 1616. Det går också bra att maila på hello@storisell.com. Varmt välkommen till Storisell.

Film

Storisell producerar testimonials till Rewell

Storisell kan stolt presentera vår företagsfilm för Rewell. Tillsammans med vårdföretaget har Storisell tagit fram testimonials där deras patienter berättar om sina upplevelser (utan skript). Vi har även tagit fram videomaterial för företagets internutbildning. Allt är framtaget från grunden med vårt egna filmteam enligt Rewells grafiska profil.

PRISLISTA
Film

Storisell producerar film om employer branding till Philips

Storisell levererar stolt en videokampanj med fokus på employer branding till Philips. Ett projekt som syftar till att fira mångfald och en inkluderande arbetsplats. Vårt mål med produktionen var att intervjua människor i ledarpositioner inom Philips nordiska organisation. Vi ville ge dem möjlighet att prata öppet om sina egna erfarenheter kring ämnet. Den övergripande produktionen ger flera unika utsiktspunkter som sätter fokus på mångfald. Ett viktigt ämne som speglar varför mångfalden är så relevant i en global organisation som Philips.

Film

Storisell producerar rekryteringsfilm till Verisure

Storisell producerar rekryteringsfilm till Verisure. I denna filmproduktion tog vårt team på Storisell fram allt från koncept, manus, röstinläsning, inspelning, redigering och animation från grunden. Vi vill tacka Verisure för ett bra samarbete.

Film / Animation / Design

Storisell producerar produktfilm till Oxceed

Storisell har tagit fram flera produktioner för FinTech SaaS-företaget Oxceed. I denna produktion fokuserade vi på en ny funktion på plattformen där en av Oxceeds medgrundare beskriver fördelarna för ekonomer. Tack till det duktiga teamet på Oxceed för ett bra samarbete.

PRISLISTA
Film / Animation

Whisbi berättar om sin produktion med Storisell

Se vår testimonialfilm där Whisbi beskriver sin upplevelse med vårt team på Storisell. Vi har producerat flera filmer för Whisbi som är ett globalt företag som erbjuder en enterpriselösning inom live-video engagement. Intervjun är med företagets marknadsdirektör, Urska Blagojevic.

Film / Animation / Design

Storisell producerar testimonials för eMarketeer

Storisell kan stolt presentera vår företagsfilm för eMarketeer som spelades in i Rotterdam. Efter ett tidigare projekt för tillsammans med eMarketeer i Olso, bar det av till Rotterdam i Nederländerna för eMarketeers kund IHS. Att omsätta kundomdömen till ett medium som gör dem tillgängliga för prospektiva kunder dygnet runt är en smart investering. Detta är exakt vad eMarketeer har gjort med dessa företagsfilmer.

PRISLISTA
Film / Webb / Design / Foto / Animation

Storisell producerar testimonial till ROL Fredbergs

Storisell kan stolt presentera vår företagsfilm för ROL Fredbergs tillsammans med McDonald’s. Att omsätta kundomdömen på det sätt ROL gör till ett medium som innebär att de blir tillgängliga för prospektiva kunder dygnet runt – är en smart investering. Detta är strategin som ROL Fredbergs och Storisell har implementerat med en blandning av företagsfilmer, intervjufilmer, retailfotografi och webbutveckling.

Film

Storisell producerar företagsfilm till Unimi

När Unimi ville producera en företagsfilm som ger en helhetsbild av företaget, tog vårt team på Storisell fram en videoproduktion med drönarfilmning, animation och live-action material. En företagsfilm som förlitar sig på vår manusförfattning och röstinläsning för att berätta kundens story.

Film / Webb / Design / Foto / Animation

Storisell producerar filmserie till ROL

Storisell kan stolt presentera vår filmserie för ROL. I denna filmserie träffar ROL intressanta profiler inom digital signage, ljusdesign, retail shopping och ljuddesign. I konceptet utgår vi från ett segmenterat frågeformulär som fokuserar på trendcasting, därav programnamnet ROL Trends. Trenderna som vi segmenterar är (1) social, (2) teknologiska, (3) ekonomiska, (4) geografiska, (5) miljö och (6) affärsutveckling. Genom att segmentera frågorna i filmserien har vi tagit fram sex avsnitt med varje deltagare i ROL Trends. Se hela filmserien nedan.

Film

Storisell producerar produktfilmer till Philips

Storisell levererar stolt produktfilmer till Philips Nordics och deras produkt DiamondClean. I denna film ser ni en film som spelades in bakom kulisserna där målet är att skapa humoristiskt innehåll på ett autentiskt sätt. Filmerna användes som annonsmaterial i betalda kanaler. Vi tackar Philips för ett bra samarbete.

Film

Storisell producerar testimonials till Crisp Chat

Storisell España har tagit fram en rad testimonialfilmer för franska SaaS-företaget Crisp Chat. I denna produktion har vi intervjuat flera slutkunder till Crisp Chat på spanska och engelska för att skapa referensmaterial och social proof för deras marknadsföring. Vi vill tacka teamet på Crisp Chat och alla slutkunder som deltog i produktionen.

Film / Animation

Se våra filmproduktioner för Historiska Museet Lund

Vårt team på Storisell har tagit fram flera filmproduktioner för Historiska Museet vid Lunds Universitet. Vi har skapat filmer till utställningar, utbildningsmaterial för den svenska grundskolan och guidematerial för vissa sektioner av museet. Vi vill tacka teamet på Historiska Museet Lund för ett bra samarbete i våra produktioner.

PRISLISTA
Film

Storisell producerar kundcasefilm till Netgain

Storisell har producerat intervjubaserade filmer till Netgain med fokus på deras slutkund Göteborgs Spårvägar. Inspelningsplatsen genomfördes hos slutkunden i Göteborg. Vårt team genomförde hela inspelningen och redigeringen internt. Vi tackar teamet på Netgain och Göteborgs Språvägar för ett bra samarbete.

Animation

Storisell producerar företagsfilm till Hosco

Storisell har producerat en blandning mellan animerad video och företagsfilm (sk. live-action) till Hosco. Hosco är en ledande rekryteringstjänst inom hospitality med ett globalt nätverk av hotell, restauranger och reseaktörer med focus på allt från Michelinrestauranger till Bed & Breakfast. Storisell tog fram allt från grunden tillsammans med kunden i Barcelona. Vi tackar Hosco för ett bra samarbete.

Film

Storisell producerar testimonials till Tempur

Storisell levererar intervjuvideor till Tempur med fokus på deras återförsäljare i norden. Inspelningsplatsen var på en av Tempurs butiker i Stockholm. Vi tackar teamet på Tempur för ett bra samarbete.

Film

Storisell producerar eventfilm till Combient

Vårt team har producerat flera eventfilmer till Combient. I detta case visar vi upp en av våra eventfilmer som spelades in i Stockholm. Vi vill tacka hela teamet på Combient för ett bra samarbete.

Film

Storisell producerar reklamfilm till Agria Djurförsäkringar

Storisell kan stolt presentera en av våra filmproduktioner som vi producerat för Agria Djurförsäkringar. Vi har bland annat besökt några av de största ridsportstävlingarna som arrangeras i Sverige och skapat ”Agria Studion” tillsammans med teamet på Agria. Stort tack till alla inblandade.

Film

Storisell producerar företagsfilm till Payretailers

Storisell har i Barcelona, Spanien, producerat denna företagsfilm till teamet på Payretailers. Vi vill tacka alla som var med i produktionen för ett bra samarbete och för soliga dagar i Barcelona på vårt Spanska kontor.

Film

Storisell producerar reklamfilm till Afinman

Storisell kan stolt presentera en av våra filmproduktioner som vi producerat för Afinman. Vi vill tacka alla som medverkade i produktionen för ett bra samarbete.

Film

Storisell producerar kundcasefilm till Kustens Trä

Vårt team på Storisell har producerat många kundcasefilmer för Kustens Trä över hela Sverige. I detta case, producerat i Hamburgsund, visar vi upp ett projekt som Kustens Trä genomförde tillsammans med JND Byggteknik. Vi vill tacka alla inblandade för samarbetet och en bra produktion.

Intervjufilmer

Sigge Fabiansson berättar hur ditt företag kan producera intervjufilmer

Producera testimonial film för ditt företag. Perfekt för både produkt- och tjänsteföretag som vill skapa social proof i sitt budskap. I denna film berättar vår videoproducent, Sigge Fabiansson, om hur vi på Storisell producerar testimonials. För att komma igång mer er produktion, ladda ner vår price guide eller kontakta en av våra projektledare på hello@storisell.com.

Företagsfilm FAQ

William Sehlin

Co-Founder / VD, Storisell

william@storisell.com
+46733144126

Hur fungerar er förproduktion?

Tillsammans skapar vi en plan för din företagsfilm. Vi gör detta genom att träffas till en kreativ workshop där ett antal viktiga frågor besvaras. Dessa workshops genomförs ofta via videokonferens men kan också göras på plats. Vår workshop innehåller flera ämnen; konceptualisering, positionering, konkurrentanalys från ett designperspektiv, storyboard, mood board, manuskript och mycket mer.

Hur redigeras våra filmer?

I post-production genomför vårt team på Storisel urvalet, klippning, färgsättning, ljudproduktion och andra viktiga delar i er företagsfilm. Filmen granskas fler gånger internt innan det första utkastet presenteras. Det ingår alltid en korrekturrunda när för att genomföra eventuella sista önskemål som kvarstår på filmen.

Hur producerar Storisell våra företagsfilmer?

När produktionsplanen är godkänd, sätter vi inspelningsdagar för er företagsfilm och förbereder viktiga delmoment inför startdatumet. Storyboarden och produktionskonceptet lägger grunden för produktionen. Videon korrigeras flera gånger internt av vårt team och externt av klienten. När företagsfilms råmaterial är inspelat påbörjas post-production.

När kan ni producera vår filmproduktion?

Vi har ett produktionsschema där vi bokar in er nästa filmproduktion. Hör av dig till hello@storisell.com eller ring 0102051616 så lämnar vi en offert och bokar upp er produktion. Vi arbetar rikstäckande och internationellt samt kan ta emot både stora som små projekt.