Skip to main content
Priser Hemsida

HEMSIDAN ÄR OFTA DÄR KUNDRESAN BÖRJAR

Bygg din hemsida med vårt team på Storisell. Vi producerar hemsidor i WordPress – världens mest populära CMS. Vi har även specialiserat oss på WooCommerce för dig som vill vidareutveckla eller bygga upp din webbshop från grunden. Dessutom är vårt team contentspecialister och producerar allt content in-house – vilket innebär att vi långsiktigt kan optimera hela din affärsidé. Ladda ner vår prislista via formuläret så berättar vi mer.

Kundresan börjar ofta på hemsidan. Ta hand om den.

WordPress

Bygg er wordpresshemsida med Storisell.

eCommerce

Sälj dina idéer online.

Enterprise

Skräddarsydda applikationer och webbintegrationer.

WordPress

På Storisell har valt WordPress som det CMS vi använder i våra webbprojekt. Det betyder att vi kan specialisera oss inom WordPress och erbjuda en bättre kundupplevelse. Med en mängd plugins och temafunktioner, kan det enkelt påstås att WordPress är världens bästa CMS för företagshemsidor.

eCommerce

För e-handelsprojekt utvecklar vi våra lösningar i WooCommerce. Genom att specialisera oss på WooCommerce kan vi ge våra kunder en bättre upplevelse – istället för att vara generalister. Vill du vidareutveckla dina lösningar på en annan plattform har vi ett omfattande nätverk av partners som har erfarenhet av att arbeta med alla större plattformar.

Enterprise

När webbprojekt har unika krav behöver du en partner som guidar dig genom hela resan. Varje webbprojekt är annorlunda och kräver förståelse för olika element för att lyckas. Vi levererar allt från den grundläggande designen till en sprintbaserad implementering och contentproduktion för er webblösning. Ladda ner vår prislista för att komma igång.

1

Uppstartsmöte

På Storisell börjar vi alla webbprojekt med en workshop där viktiga frågor kring er förproduktion tas upp.
2

Designspecifikation

Vårt designteam tar fram en designspecifikation utifrån önskemålen i vår workshop så att du tidigt kan ge feedback och se hur hemsidan kommer att se ut.
3

Utveckling

Nu är hemsidan i produktion. Vi ger dig inblick i hela resan så att ni se hemsidan ta form i realtid.
4

Korrektur & Samarbete

Det ingår alltid en korrekturomgång när man jobbat med Storisell så att du blir en riktigt nöjd kund. När hemsidan är färdig arbetar vi långsiktigt tillsammans för att optimera er lösning.

Få hjälp med dina frågor

Ställ frågor till våra medarbetare. Ni kan också ladda ner våra priser för att bygger er nästa hemsida eller webbshop.

Ossian Veronese

Co-Founder / Agency Head, Production Lead

+46709 62 1998
ossian@storisell.com

William Sehlin

Co-Founder / CEO, Account Executive

+46733 1441 26
william@storisell.com
Priser Hemsida

Ladda ner våra priser för att bygga er hemsida eller webbshop

Ladda ner våra priser via formuläret så berättar vi mer om hur ni kan utveckla er hemsidan i WordPress och bygga er webbshop i WooCommerce. Om ni vill ringa och prata med vårt team, kan vi nås på 010-2051616.

Fördelar med WordPress

Användarvänlighet

WordPress eliminerar behovet av att bemästra HTML, CSS, PHP och andra komplicerade utvecklingsspråk. Detta hjälper till att påskynda utvecklingen och leverera en bättre slutprodukt. Vårt team på Storisell hjälper dig att skapa unik kod om mer avancerade krav uppstår på din WordPresshemsida.

Fördelar med WordPress

Temabaserade hemsidor

Vi på Storisell kan hjälpa ditt företag eller organisation producera en unik och anpassad hemsida (sk. “Enterprise”) eller bygga en vacker temabaserad hemsida som sparar mycket tid i ditt webbprojekt. Vi rekommenderar att bygga temabaserade hemsidor i projekt där man inte har en djupgående förstudie eller långsiktig marknadsplan som anger målen med hemsidan. På det sättet kan dessa krav utarbetas under tiden man bygger och vidareutvecklar hemsidan. Vill ni också sätta ihop en marknadsplan för hemsidan hjälper vårt team på Storisell er att skriva och implementera en strategisk plan för er hemsida. Exempel på en strategisk plan kan vara om er hemsida ska leverera leads för era säljare eller om ni vill utbilda er målgrupp. Ofta krävs då olika typer av arbetssätt för att lyckas med sin hemsida. Vi kallar denna konsulttjänst “Marketing Manager” som hittas under våra tjänster.

Fördelar med WordPress

Plugins

Du kan välja mellan tusentals plugins för att förbättra din hemsida och anpassa den baserat på de senaste trenderna. Vårt team på Storisell hjälper dig att navigera bland de många plugins som finns tillgängliga i WordPress eller skapa unika plugins för er hemsida.

Fördelar med WordPress

Sökmotoroptimering (SEO)

SEO blir enklare med WordPress. Du kan använda nyckelord för varje sida, artikel och produkt på hemsidan och aktivera flera plugin som långsiktigt hjälper er att förbättra ert sökmotorresultat. Content är också en stor del av det sökresultat som önskas och vårt team på Storisell hjälper er att skapa det content ni behöver för att uppnå målen med hemsidan.

Fördelar med WordPress

Responsiv hemsida

Det är enkelt att anpassa innehållet på hemsidan för olika enheter så att dina besökare kan få en bra upplevelse oavsett om de använder din hemsida på sin smartphone, surfplatta eller browsern på datorn. Vårt team på Storisell hjälper dig att bygga en responsiv hemsida.

Fördelar med WordPress

Enkel innehållshantering

Det är enkelt att hantera innehåll i WordPress och du kan tilldela redaktörer, författare, administratörer och begränsa eller utöka deras behörighet. I jämförelse: Är du bekväm med att redigera ett Word-dokument kan du utan större svårigheter redigera innehåll på en WordPresshemsida. Vårt team på Storisell hjälper dig komma igång med innehållshantering på hemsidan vi skapar åt dig.

Would you like to read this page in English?

Fördelar med WooCommerce

WooCommerce

Fördelar med WooCommerce

Lätt att anpassa

WooCommerce är ett plugin inom WordPress och WordPress är det mest populära CMS-system i världen (CMS = Content Management System). Det finns miljontals hemsidor som körs på WordPress och pluginet WooCommerce använder samma plattform. Att skapa och driva en WooCommerce-butik är därför något som vi på Storisell har specialiserat oss på och att anpassa den butiken med teman tar mindre tid jämfört med skräddarsydda webbutiker eller mer komplexa CMS-lösningar. Det innebär att med WooCommerce är det lättare att byta utseende och anpassa designen.

Fördelar med WooCommerce

Funktioner som förbättrar upplevelsen

WooCommerce kommer med många funktioner som en modern webbshop kan behöva för att fungera ordentligt, från att kategorisera produkter till order och fakturering. WooCommerce gör det möjligt för användare att sälja vad som helst, från fysiska produkter till digitala nedladdningar. Några av de viktigaste funktionerna är obegränsad anpassning, inbyggd bloggning, lätt hanterbara produktkategorier, produktbetyg och recensioner, produktsortering och filtrering, taggar och attribut och platsanpassning: språk, valutor och måttenheter. Det finns inte heller någon produktbegränsning vad gäller antal produkter som du kan sälja eller bildantalet för varje produkt.

Fördelar med WooCommerce

Du äger din butik

Om du säljer produkter via en tredje part omfattas återförsäljningen ofta av partens regler och villkor. Många av våra kunder bygger därför separata WooCommerce-butiker om de någonsin skulle få problem med en extern återförsäljningsplattform eller som en långsiktig strategi för att migrera över kunder i sin egna butiksmiljö. Långsiktigt så äger du din WooCommercebutik och sätter självständiga regler. Ingen annan.

Fördelar med WooCommerce

Stort antal officiella kopplingar

Det finns hundratals officiella extensions för WooCommerce, sk. ”kopplingar”. Användningsområden är många med allt från analys till betalning och logistik till marknadsföring och redovisning. Dessa är ofta officiella extensions, skapade av utvecklingsteamet bakom WooCommerce. Det finns också mängder av extensions från tredje part. Dessa extensions, eller plugins, gör utvecklingen mycket enklare, eftersom de vanligtvis integreras i en befintlig webbshop. Du kan också anpassa dina egna extensions för WooCommerce, vårt team på Storisell hjälper dig att komma igång.

Fördelar med WooCommerce

SEO för WooCommerce

WooCommerce körs på en av de mest etablerade CMS-plattformarna i världen, WordPress, som är mycket anpassad till de ständigt uppdaterade SEO-riktlinjerna från Google. Detta gör sökmotoroptimering av dina produkter enklare för hela ditt team. WooCommerce erbjuder ett intuitivt gränssnitt där den viktigaste produktinformationen kan presenteras och dina SEO-resultat kan matas. Utöver det finns det SEO-plugins från tredje part som kan underlätta optimeringen av varje inlägg, sida och produkt på din hemsida.

Fördelar med WooCommerce

Analys och försäljningsaktiviteter

Utan korrekt analys av dina långsiktiga mål är det svårt att skapa en hållbar tillväxt och förbättra din WooCommercebutik. WooCommerce har därför byggt in analysverktyg där du kan spåra försäljning efter datum, kundinformation och populära produkter; alla dessa kan ses i enkla diagram via hemsidan. Utöver det är det en enkel process att aktivera Google Analytics i WooCommerce, för en djupare analys av din webbutik. Detta innebär att WooCommerceplattformen underlättar instegsförsäljning och merförsäljning, varpå hela plattformen byggs för att förenkla dessa processer. På Storisell hjälper vi dig att hålla reda på dessa mätvärden månadsvis eller kvartalsvis så att du kan fokusera på de viktigaste resultatindikatorerna som påverkar ditt företag.

Priser hos Storisell