Skip to main content
Hemsidor fr. 950 kr/mån*

HEMSIDAN ÄR DÄR KUNDRESAN BÖRJAR

Bygg din hemsida med vårt team på Storisell. Vi producerar hemsidor i WordPress – världens mest populära CMS. Dessutom är vårt team contentspecialister och producerar allt innehåll ni behöver för er hemsida. Begär offert via formuläret eller maila oss direkt på hello@storisell.com så berättar vi mer.

T: 0102051616
E: hello@storisell.com

Läs mer

BAS

950kr / mån
Startavgift 19,500 kr, avtalstid 24 mån


 • Hemsida WordPress
 • Unik Webbdesign
 • Avancerat Tema
 • Lead Gen Forms
 • SSL Installation
 • Besöksstatistik
 • Månatlig uppdateringar

PRO

3200kr / mån
Startavgift 19,500 kr, avtalstid 24 mån


 • Hemsida WordPress
 • SLA PRO 3 tim/mån
 • Dedikerad Projektledare
 • Unik Webbdesign
 • SEO Analyser
 • Avancerat tema
 • Lead Gen Forms
 • SSL Installation
 • Besöksstatistik
 • Månatlig uppdateringar

ENTERPRISE

Offert
Skräddarsydda projekt, enligt offert


 • Skräddarsydda plugins
 • Kopplingar till CRM och affärssystem
 • WooCommerce och ehandels-lösningar
 • Avancerad leadgen-funktionalitet
 • Dedikerad Projektledare
 • Unika Teman

Webb + Content

Storisell erbjuder både webbutveckling och contentproduktion under samma tak. Vi kan därför vara en stark partner till våra kunder och erbjuda dem en helhetslösning. Vi producerar våra hemsidor i WordPress – världens största CRM. Vilket ger våra kunder många fördelar när deras verksamheter växer och det ställs nya krav på deras digitala verktyg och hemsidor. Content är på många sätt vad som fångar besökare och leder dem till din hemsida. Det är där kundresan oftast börjar. Det är därför en viktigt uppgift som vårt team axlar när ni förbättrar och förnyar sättet våra kunder delar sina berättelser online.

Tjänster
Vårt team på Storisell erbjuder följande tjänster inom contentproduktion för din hemsida:

Hemsida är där kundresan börjar

Contentproduktion för hemsidan

Oxceed berättar om sina produktioner med Storisell

Oxceed har beställt flera olika typer av produktioner av vårt team på Storisell för deras hemsida. Se testimonialfilmen där Oxceed berättar om deras erfarenhet av att arbeta med Storisell och vad innehållet betyder för deras tillväxtresa som ett SaaS-företag. Stort tack till teamet på Oxceed för ett bra samarbete.

Begär offert

Webbutveckling WordPress FAQ

Hur blir man kund hos Storisell?

Kontakt vårt team på hello@storisell.com eller ring 010-2051616 så startar vi igång ert nästa webbprojekt. På Storisell börjar vi alla webbprojekt med en workshop där viktiga frågor i er förproduktion tas upp. Workshopen blir det första steget i vår process.

Varför är det viktigt att mäta sina resultat i WooCommerce?

Utan korrekt analys av dina långsiktiga mål är det svårt att skapa en hållbar tillväxt och förbättra din WooCommercebutik. WooCommerce har därför byggt in analysverktyg där du kan spåra försäljning efter datum, kundinformation och populära produkter; alla dessa kan ses i enkla diagram via hemsidan. Utöver det är det en enkel process att aktivera Google Analytics i WooCommerce, för en djupare analys av din webbutik. Detta innebär att WooCommerceplattformen underlättar instegsförsäljning och merförsäljning, varpå hela plattformen byggs för att förenkla dessa processer. På Storisell hjälper vi dig att hålla reda på dessa mätvärden månadsvis eller kvartalsvis så att du kan fokusera på de viktigaste resultatindikatorerna som påverkar ditt företag.

Hur enkelt är det att hantera innehåll i WordPress?

Det är enkelt att hantera innehåll i WordPress och du kan tilldela redaktörer, författare, administratörer och begränsa eller utöka deras behörighet. I jämförelse: Är du bekväm med att redigera ett Word-dokument kan du utan större svårigheter redigera innehåll på en WordPresshemsida. Vårt team på Storisell hjälper dig komma igång med innehållshantering på hemsidan vi skapar åt dig.

Hur fungerar plugins i WordPress?

Du kan välja mellan tusentals plugins för att förbättra din hemsida och anpassa den baserat på de senaste trenderna. Vårt team på Storisell hjälper dig att navigera bland de många plugins som finns tillgängliga i WordPress eller skapa unika plugins för er hemsida.

Varför är WordPress användarvänligt?

WordPress eliminerar behovet av att bemästra HTML, CSS, PHP och andra komplicerade utvecklingsspråk. Detta hjälper till att påskynda utvecklingen och leverera en bättre slutprodukt. Vårt team på Storisell hjälper dig att skapa unik kod om mer avancerade krav uppstår på din WordPresshemsida.

Är WordPress responsivt?

Ja våra hemsidor som byggs i WordPress är responsiva. Det är enkelt att anpassa innehållet på hemsidan för olika enheter så att dina besökare kan få en bra upplevelse oavsett om de använder din hemsida på sin smartphone, surfplatta eller browsern på datorn. Vårt team på Storisell hjälper dig att bygga en responsiv hemsida.

Är WordPress responsivt?

När webbprojekt har unika krav behöver du en partner som guidar dig genom hela resan. Varje webbprojekt är annorlunda och kräver förståelse för olika element för att lyckas. Vi levererar allt från den grundläggande designen till en sprintbaserad implementering och contentproduktion för er webblösning. Ladda ner vår prislista för att komma igång eller maila hello@storisell.com. Behöver du hjälp med att hitta något på vår hemsida, går det också bra att maila hello@storisell.com.

Hur bra är WordPress för sökmotoroptimering?

SEO blir enklare med WordPress. Du kan använda nyckelord för varje sida, artikel och produkt på hemsidan och aktivera flera plugin som långsiktigt hjälper er att förbättra ert sökmotorsresultat. Starta webbutveckling WordPress med vårt team på Storisell. Content är också en stor del av det sökresultat som önskas och vårt team på Storisell hjälper er att skapa det content ni behöver för att uppnå målen med hemsidan.