Prislista

Ladda ner vår prislista

I det här dokumentet får du tillgång till några av våra priser och tips som du kan använda direkt i din marknadsföring. Om du hellre vill ringa oss direkt slå en signal till tel. 010-205 1616 så pratar vi om ert nästa projekt tillsammans. Prislistan laddas ner via formuläret.

Pris Animerad Reklamfilm FAQ

Vad för pris kan man förvänta sig när man vill producera animerad reklamfilm?

Det finns många sätta att budgetera en animerad reklamfilm och priset kan variera beroende på hur den interna leveransorganisationen ser ut och vad man har för kapacitet. På Storisell har vi valt att inte arbeta med underkonsulter och istället utveckla vårt egna team in-house. Det hjälper oss att ge förmånliga priser till en hög kvalitet. För att ta del av våra priser, ladda ner vår prislista här. Om du vill maila oss eller hitta något annat på vår hemsida, kan du maila oss på hello@storisell.com.

Pris Animerad Reklamfilm: Vart erbjuder ni era tjänster?

Vi arbetar över hela Sverige, dvs rikstäckande, och våra kunder kan hittas i flera branscher och marknader. Priset kan variera något beroende på vilken marknad som innehållet är ämnat för, men är generellt ganska enhetligt över hela vår organisation. Vill du veta mer eller få en offert, kan du maila hello@storisell.com eller ringa oss på 010-2051616. Varmt välkommen till Storisell.