Priser

Ladda ner vår prislista

Ladda ner vår prislista via formuläret. Ett email kommer inom några minuter med länken till dokumentet. Vill du heller prata med någon direkt så ring tel. 010-2051616 eller maila hello@storisell.com.

Priser Storisell

Hur laddar jag ner er prislista på Storisell?

Du kan ladda ner vår prislista genom att fylla i formuläret. Fyll i dina företagsuppgifter så skicka en länk till din email inom några minuter. Vill du ta direktkontakt med vårt team, kan du maila hello@storisell.com eller ringa 0102051616 med dina frågor. Vi lyssna gärna på dina tankar och idéer. Varmt välkommen till Storisell!

Hur ska jag veta vilka priser är normala på marknaden idag?

Bra fråga, det finns många faktorer som avgör priserna inom animation och filmproduktion. Vill ni att filmen ska vara ett stolt förstaintryck på hemsidan? Ska filmen användas för att visualisera en platform eller webbsystem? Vill ni har röstskådespeleri? Hur många personer ska ni intervjua? Vår rekommendation är att ni väljer en leverantör som erbjuder alla dessa tjänster in-house och inte outsourcar sin produktion. Det är därför vårt team på Storisell är 100% in-house och vår organisation består av topptalanger inom varje produktionsområde. För att få en skräddarsydd offert, kontakta vårt team på hello@storisell.com så svarar vi snabbt på dina frågor och ger dig en tydlig kostnadsbild. Varmt välkommen till Storisell. Priser Storisell – laddas ner här.

Vilka tjänster erbjuder Storisell?

Storisell erbjuder fler kreativa tjänster där vårt mål alltid är att hjälpa våra kunder producera sina idéer och nå sina mål. Våra premiumtjänster är animation, filmproduktion, digital design, webbutveckling, brand management och månatliga retainers för kunder som behöver våra tjänster på månadsbasis. Vi levererar alla våra tjänster med vårt egna in-house team så att ni får premiumkvalitet i alla era projekt. Säg till om du har några frågor och vill ha offert på hello@storisell.com eller behöver hjälp med att hitta information på någon av våra hemsidor. Varmt välkommen till vårt team på Storisell.