Skip to main content

Contentbyrå Göteborg

 

Storisell är en contentbyrå i Göteborg med eget produktionsteam som producerar motion graphics, filmproduktion, design, foto, webbutveckling och våra retainers för kunder som behöver våra tjänster månatligen. Vi tror att rätt content kan förvandla just ditt företag. Producera dina idéer med vårt team – ladda ner vår prislista för att komma igång.

Film / Animation / Design

Oxceed berättar om sina produktioner med Storisell

Oxceed har beställt flera videoproduktioner och designprojekt av vårt team på Storisell. I den här testimonialfilmen berättar Martin Ericson på Oxceed om deras upplevelse av att arbeta med Storisell och vad innehållet betyder för ett växande SaaS-företag. Vi vill tacka teamet på Oxceed för ett bra samarbete.

Design / Animation / Film

eMarketeer berättar om sina animationer med Storisell

eMarketeer berättar mer som sina projekt med vårt team på Storisell. Vi har som contentbyrå tagit fram flera produktioner; filmproduktion, animation och grafisk formgivning (digital design) för kundens hemsida och säljmaterial. Vi vill tacka det duktiga teamet på eMarketeer för ett bra samarbete.

Animation

Whisbi berättar om sin produktion med Storisell

Se vår testimonialfilm där Whisbi beskriver sin upplevelse med vårt team på Storisell. Whisbi är ett globalt företag inom live-video engagement. Intervjun är med företagets marknadsdirektör, Urska Blagojevic. Vi vill tacka teamet på Whisbi för ett bra samarbete.

Design / Animation

XR Tech berättar om designprocessen med Storisell

Sebastian Kjersén, grundare och VD på XR Tech, berättar om de contentprojekt han beställt av vårt team på Storisell. Vi har även som contentbyrå producerat flera filmer och designleveranser för virtual reality-företaget som ni hittar i vår portfolio. Tack till teamet på XR Tech för ett bra samarbete.

Contentbyrå Göteborg FAQ

Vilka tjänster erbjuder Storisell som contentbyrå?

Storisell erbjuder flera tjänster främst inom motion graphics, film, foto, digital design (dvs grafisk formgivning) samt webbutveckling, brand management och våra retainers för företag som behöver våra tjänster på månadsbasis. Alla våra tjänster erbjuds internt av vårt egna produktionsteam. Vi arbetar inte med konsulter utan utvecklar främst vårt egna produktionskapacitet för att hjälpa våra kunder nå sina mål. Om du har frågor eller vill få en offert kan du maila hello@storisell.com eller ringa 0102051616. Vi lämnar gärna förslag och idéer för ert nästa projekt.

Kan ni som contentbyrå hjälpa oss sätta ihop en contentstrategi?

Ja, det hjälper vi er med. Vårt team kan både strategi- och produktionsdelen av vår bransch och kan därför med stor träffsäkerhet erbjuda en helhetslösning som underlättar hela er process hos oss. Vill du vet mer eller hitta våra tjänstesidor, kan du maila hello@storisell.com så hjälper vi gärna till.

Vart i Göteborg hittar vi Storisell?

Vårt kontor i Göteborg hittas på Theres Svenssons Gata 13, 41755 Göteborg (Brygghuset). Storisell finns också i flera länder och har kunder i 15+ marknader världen över från Latinamerika till Asien. Ni är varmt välkomna med ert projekt så lämnar vi gärna en uppskattning. Ni kan även läsa mer om hur vi arbetar med översättning av innehåll till lokala språk här. Maila hello@storisell.com för att komma igång.