Skip to main content
Explainer Video Priser

Explainer video priser

En explainer video ska berätta företagets historia på ett karismatiskt sätt som gör att dina kunder vill veta mer. Det är därför vårt team på Storisell producerar premium explainer videos till våra kunder runtom Europa. Vill du också veta våra explainer video priser? Ladda ner vår prislista via formuläret för att komma igång. Se till att använda en företagsemail.

E: hello@storisell.com
T: 0102051616

Animation

Storisell producerar explainers till Ugglo

Storisell kan stolt presentera vår reklamfilmsproduktion för Ugglo. Ugglo kombinerar bilderboken med ljudboken för att göra läsningen till en upplevelse för barn. Ugglo har målet att göra utbildning roligt och tillgängligt för alla. Storisell producerade hela projektet från koncept, manus, röstinläsning, grafik och animation. Vi vill tacka Ugglo för ett bra samarbete.

Kund

Storisell producerar explainers till Kreditz

Storisell levererar stolt en premium animerad video till P2P-startupen, Kreditz. Kreditz hjälper personer att enkelt dela eller begära sin egna eller någon annans kreditvärdighet, identitet och betalningsförmåga. Genom några enkla klick kopplar du upp dig via din bank. Kreditz beräknar därefter din kreditvärdighet så att du enkelt kan dela din score med vem som helst. All grafik är handritad enligt kundens grafiska profil.

Kund

Storisell producerar animationsvideo till Prime Penguin

Prime Penguin och Storisells samarbete har pågått under en längre tid. Vårt team på Storisell har producerat Prime Penguins logotyp, rörlig webbgrafik till företagets hemsida och en animerad filmproduktion. I vårt arbete har kunden har varit till stor hjälp genom hela designprocessen med allt från konceptualisering till slutgiltig korrektur. Nedan hittas flera dela av vår leverans till Prime Penguin. Allt är framtaget från Prime Penguins grafiska profil.

Kund

Storisell producerar animerad video till Hager

Storisell har i samarbete med Nine Yards Experiences producerat flertalet animerade videor för Hager. Hager är en ledande leverantör av system, lösningar och tjänster inom elinstallation. Hager har mer än 11.500 anställda, tillverkning på 22 platser runt om i världen och kunder i mer än 120 länder. Tillsammans med Nine Yards to vi fram alla produktioner från grunden.

Kund

Storisell producerar explainer video till Flogas

Storisell har tagit fram en videokampanj för Flogas med flera animerade explainers, event- och kundcasefilmer där vi intervjuat slutkunder och samarbetspartners i Flogas nätverk. Storisell har ansvarat för hela leveransen från koncept, manus, filmproduktion, post-produktion och animering. Vi vill tacka Flogas för ett bra samarbete.

Kund

Storisell producerar filmer till Hosco

Storisell har producerat animerad video till Hosco. Hosco är en ledande rekryteringstjänst inom hospitality med ett globalt nätverk av hotell, restauranger och reseaktörer med focus på allt från Michelinrestauranger till Bed & Breakfast. Storisell tog fram allt från grunden tillsammans med kunden i Barcelona. Vi tackar Hosco för ett bra samarbete.

Kund

Storisell producerar animation till Zaplox

Zaplox håller på att revolutionera den mobila gästresan för hotell med mobil incheckning, utcheckning och nycklar i en strömlinjeformad och kundanpassad app med integrationer till ledande PMS- och låssystem. Storisell har under åren levererat flertalet videor till Zaplox. All grafik är kundunik och utgår från kundens grafiska profil.

01. PRE-PRODUCTION

Explainer video priser

Tillsammans skapar vi noggrant en plan för dina explainers. Vi gör detta genom att träffas till en kreativ workshop där ett antal viktiga frågor besvaras. Dessa workshops genomförs ofta via videokonferens men kan också göras på plats. Workshopen innehåller flera ämnen; konceptualisering, positionering, konkurrentanalys från ett designperspektiv, storyboard, manuskript och urval av röstskådespelare och mycket mer.

02. PRODUCTION

Explainer video priser

När manuset är skrivet av vårt team och röstinläsningen är genomförd, skapar vi en storyboard med illustrationer som visar hur din video kommer att se ut innan vi startar animeringen. Detta hjälper oss att få din feedback tidigt i processen så att eventuella förändringar snabbt kan tillämpas. Storyboarden och produktionskonceptet lägger grunden för animationen. Videon korrigeras flera gånger internt av vårt team och externt av klienten. Det ingår alltid en korrekturomgång hos Storisell för att genomföra några sista ändringar kostnadsfritt. När filmen är klar påbörjas post-production.

03. POST-PRODUCTION

Explainer video priser

När Storisell producerar explainers består ofta råfilerna av unika designer som skräddarsytts för ert företag och dessa kan återanvändas för att skapa fler förklarande videor, designa en hemsida, skapa annonser, e-böcker, grafiska profiler eller andra kreativa idéer du har. Denna återanvändbarhet i kombination med det faktum att teamet på Storisell har en förbättrad inlärningskurva efter första projektet, innebär att du kan skapa massor av marknadsföringsmaterial när första projekt har slutförts. Begär en offert för att komma igång.

Explainer Video Priser FAQ

Storisell anställer några av de mest begåvade designers för att hjälpa våra kunder att skapa marknadsföringsinnehåll utöver deras förväntningar. Vi hjälper dig också att välja rätt marknadsföringsstrategier baserade på många års erfarenhet från att arbeta med globala företag till snabbväxande startups. Ger dig det bästa från båda världar. Berätta om dina fantastiska idéer för att komma igång. Här kan du läsa vår FAQ som täcker viktiga frågor om våra arbetssätt, tjänster och produktioner.

Kan vi återanvända design från filmen?

Alla kunder på Storisell som tagit fram minst en explainer har tillgång till unik formgivning som är framtagen enbart för deras företag. Denna design kan återanvändas på hemsidan, sociala medier, dokument, ebooks och andra idéer som ni har. Oavsett vilket typ av design ni vill ta fram, lägger råfilerna från vår explainer video lagt grunden för att arbeta långsiktigt med design för ert företag. Begär offert via email. E: hello@storisell.com

Hur producerar ni explainers?

Explainers som Storisell erbjuder är premium. I alla våra projekt tar en professionell motion designer under 40-60 timmar fram unika explainers. Vi arbetar både mot våra egna kunder och reklambyråpartners. Välj att skapa explainers till företaget eller specifika animeringseffekter enligt ditt behov. Perfekt för hemsidor, reklamkampanjer och sociala medier. Begär offert för att sätta igång.

Hur fungerar en workshop hos Storisell?

Genom vår workshop, som vi gör i uppstartsfasen, sparas både tid och energi genom att genomföra mer än 90% av den kartläggning och kravspecificering som krävs inför nya projekt. Det hjälper oss starta nya projekt direkt och att arbeta effektivt genom hela processen. Vanligtvis schemaläggs en workshop under en för- eller eftermiddag (2 timmar). Ni kommer, under en rolig och kreativ workshop, uppleva den kreativa processen och förmedla värdefull information inför bildandet av ert projekt.

Explainer video priser

Det finns mängder av bra idéer. Oavsett vad du säljer måste människor förstå vad du erbjuder. Det är därför Storisell producerar explainers till våra kunder – explainers som hjälper till att presentera dina fantastiska idéer. Men vad kostar en explainer video? Det är många faktorer som påverkar priset. Presentera er idé, produkt eller tjänst med explainers från Storisell. Våra animationsprojekt är designade internt av våra professionella motion designers. Perfekt för företagets hemsida, säljmöten och sociala medier – dessutom är animation säkert enligt GDPR. Det ingår allt från konceptutveckling, manusförfattning, val av röstskådespelare till animering och korrekturrunda. Nedan hittar ni några utvalda kundprojekt som är anpassade enligt kunden önskemål. Begär offert för att sätta igång.

VÅR PRISLISTA