Skip to main content

Producera informationsvideo till företaget

Producera informationsvideo till företaget med vårt team på Storisell. För att komma igång, ladda ner vår prislista via formuläret. Prislistan skicka ut till din email inom 10 minuter. Om du hellre vill ringa oss är telefonnumret 010-205 1616. Det går också bra att maila på hello@storisell.com. Varmt välkommen till Storisell.

Film

Storisell producerar informationsvideo inom sjukvården för Rewell

Storisell kan stolt presentera vår företagsfilm för Rewell. Tillsammans med det innovativa vårdföretaget har Storisell tagit fram företagsfilmer för deras patienter och internutbildning. Allt är framtaget från grunden enligt Rewells grafiska profil.

Film

Storisell producerar informationsvideo inom rekrytering för Philips

Storisell levererar stolt en videokampanj med fokus på employer branding till Philips. Ett projekt som syftar till att fira mångfald och en inkluderande arbetsplats. Vårt mål med produktionen var att intervjua människor i ledarpositioner inom Philips nordiska organisation. Vi ville ge dem möjlighet att prata öppet om sina egna erfarenheter kring ämnet. Den övergripande produktionen ger flera unika utsiktspunkter som sätter fokus på mångfald. Ett viktigt ämne som speglar varför mångfalden är så relevant i en global organisation som Philips.

Film

Storisell producerar informationsvideo för Verisure

Här presenterar Storisell stolt vår filmproduktion för Verisure. I denna filmproduktion tog vårt team på Storisell fram allt från koncept, manus, röstinläsning, inspelning, redigering och animation från grunden. Vi vill tacka Verisure för ett bra samarbete.

Film

Storisell producerar informationsvideo om nya produkter för Oxceed

Storisell har tagit fram flera produktioner för FinTech SaaS-företaget Oxceed. I denna produktion fokuserade vi på en ny funktion på plattformen där en av Oxceeds medgrundare beskriver fördelarna för ekonomer. Tack till det duktiga teamet på Oxceed för ett bra samarbete.

Film/Animation

Whisbi berättar om sin produktion med Storisell

Se vår testimonialfilm där Whisbi beskriver sin upplevelse med vårt team på Storisell. Vi har producerat flera filmer för Whisbi som är ett globalt företag som erbjuder en enterpriselösning inom live-video engagement. Intervjun är med företagets marknadsdirektör, Urska Blagojevic.

Film

Storisell producerar informationsvideo till eMarketeer

Storisell kan stolt presentera vår företagsfilm för eMarketeer som spelades in i Rotterdam. Efter ett tidigare projekt för tillsammans med eMarketeer i Olso, bar det av till Rotterdam i Nederländerna för eMarketeers kund IHS. Att omsätta kundomdömen till ett medium som gör dem tillgängliga för prospektiva kunder dygnet runt är en smart investering. Detta är exakt vad eMarketeer har gjort med dessa företagsfilmer.

PRISLISTA
Film

Storisell producerar informationsvideo till ROL Fredbergs

Storisell kan stolt presentera vår företagsfilm för ROL Fredbergs tillsammans med McDonald’s. Att omsätta kundomdömen på det sätt ROL gör till ett medium som innebär att de blir tillgängliga för prospektiva kunder dygnet runt – är en smart investering. Detta är strategin som ROL Fredbergs och Storisell har implementerat med en blandning av företagsfilmer, intervjufilmer, retailfotografi och webbutveckling.

Film

Storisell producerar animerad informationsvideo till Hosco

Storisell har producerat en blandning mellan animerad video och företagsfilm (sk. live-action) till Hosco. Hosco är en ledande rekryteringstjänst inom hospitality med ett globalt nätverk av hotell, restauranger och reseaktörer med focus på allt från Michelinrestauranger till Bed & Breakfast. Storisell tog fram allt från grunden tillsammans med kunden i Barcelona. Vi tackar Hosco för ett bra samarbete.

Film

Storisell producerar filmserie till ROL

Storisell kan stolt presentera vår filmserie för ROL. I denna filmserie träffar ROL intressanta profiler inom digital signage, ljusdesign, retail shopping och ljuddesign. I konceptet utgår vi från ett segmenterat frågeformulär som fokuserar på trendcasting, därav programnamnet ROL Trends. Trenderna som vi segmenterar är (1) social, (2) teknologiska, (3) ekonomiska, (4) geografiska, (5) miljö och (6) affärsutveckling. Genom att segmentera frågorna i filmserien har vi tagit fram sex avsnitt med varje deltagare i ROL Trends. Se hela filmserien nedan.

Film

Storisell producerar informationsvideo till Unimi

När Unimi ville producera en företagsfilm som ger en helhetsbild av företaget, tog vårt team på Storisell fram en videoproduktion med drönarfilmning, animation och live-action material. En företagsfilm som förlitar sig på vår manusförfattning och röstinläsning för att berätta kundens story.

Film

Storisell producerar informationsvideo till Crisp Chat

Storisell España har tagit fram en rad testimonialfilmer för franska SaaS-företaget Crisp Chat. I denna produktion har vi intervjuat flera slutkunder till Crisp Chat på spanska och engelska för att skapa referensmaterial och social proof för deras marknadsföring. Vi vill tacka teamet på Crisp Chat och alla slutkunder som deltog i produktionen.

Film

Storisell producerar produktfilmer till Philips

Storisell levererar stolt produktfilmer till Philips Nordics och deras produkt DiamondClean. I denna film ser ni en film som spelades in bakom kulisserna där målet är att skapa humoristiskt innehåll på ett autentiskt sätt. Filmerna användes som annonsmaterial i betalda kanaler. Vi tackar Philips för ett bra samarbete.

Film

Storisell producerar filmer till Bonaviva

Vår team på Storisell har tagit fram filmer för Bonaviva. Bonaviva hjälper individer att boka visningar och hitta exklusiva nyproduktioner utomlands – kostnadsfritt. Storisell har ansvarat för hela leveransen från förproduktionen till inspelning på plats i Spanien. Storisell har också tagit fram webbportalen för Bonaviva. Läs mer om våra webblösningar under ”webbutveckling”.

Film

Storisell producerar informationsvideor för Lunds Universitet

Storisell har producerat en utbildningsfilmserie för Historiska Museet på Lunds Universitet i en produktion som ingår i ArchaeoBalt. ArchaeoBalt-projektet syftar till att presentera nya sätt att lyfta fram glömda kulturella och materiella kulturarv för att öka utbytet inom “arkeoturism” i Danmark (Bornholm), Polen (Gdansk) och Lund i de södra delarna av Östersjön. Storisell producerade hela produktionen från koncept, filmproduktion, filmredigering och korrektur. Vi vill tacka teamet på Lunds Universitet för ett bra samarbete.

PRISLISTA
Film

Storisell producerar infomrationsvideor för Equisport

Tillsammans med Storisells egna produktionsbolag Prod46 delar vi detta kundcase som visar en av filmerna vår team producerade för playkanalen Equisport som är nordens största streamingtjänst för hästsport. Vi vill tacka teamet på Equisport för ett bra samarbete.

Film

Storisell producerar IPO eventfilm till Compodium

Storisell har producerat en eventfilm för Compodiums IPO-event när de börsnoterades. Vi har även tagit fram Compodiums hemsida och innehållet för deras kanaler. Vi vill tacka för ett bra samarbete med teamet på Compodium.

Intervjufilm

Sigge Fabiansson berättar hur ditt företag kan producera intervjufilm

Producera testimonial film för ditt företag. Perfekt för både produkt- och tjänsteföretag som vill skapa social proof i sitt budskap. I denna film berättar vår videoproducent, Sigge Fabiansson, om hur vi på Storisell producerar testimonials. För att komma igång mer er produktion, ladda ner vår price guide eller kontakta en av våra projektledare på hello@storisell.com.

01. Förproduktion

Tillsammans skapar vi noggrant en plan för din företagsfilm. Vi gör detta genom att träffas till en kreativ workshop där ett antal viktiga frågor besvaras. Dessa workshops genomförs ofta via videokonferens men kan också göras på plats. Vår workshop innehåller flera ämnen; konceptualisering, positionering, konkurrentanalys från ett designperspektiv, storyboard, mood board, manuskript och mycket mer.

02. PRODUKTION

När produktionsplanen är godkänd, sätter vi inspelningsdagar för er företagsfilm och förbereder viktiga delmoment inför startdatumet. Storyboarden och produktionskonceptet lägger grunden för produktionen. Videon korrigeras flera gånger internt av vårt team och externt av klienten. När företagsfilms råmaterial är inspelat påbörjas post-production.

03. Filmredigering

I post-production genomför vi urvalet, klippning, färgsättning, ljudproduktion och andra viktiga delar i er företagsfilm. Filmen granskas fler gånger internt innan det första utkastet presenteras. Det ingår alltid en korrekturrunda när för att genomföra eventuella sista önskemål som kvarstår på filmen.

Prislista

Ladda ner vår prislista

Företagsfilm är ett effektivt sätta att nå ut med ett budskap. Därför har vi gjort det enkelt för våra kunder att ladda ner våra priser. Följ formuläret nedan så skickas vår prislista ut till din email. Om du hellre vill ringa oss direkt slå en signal till tel. 010-205 1616 så pratar vi om ert nästa projekt tillsammans. Prislistan laddas ner via formuläret, se till att använda din företagsmail. Prislistan skickas ut via email inom 10 minuter.