Skip to main content
Animerad Video för Startups

Producera animerad video till din startup

Fler och fler blir företagare. Vi på Storisell anser att det är helt fantastiskt och önskar dig lycka till. Under de senaste åren har vi fått många förfrågningar från startups som vill köpa premium animerad video och filmproduktion men som inte alltid haft rätt budget – därför schemalägger vi fyra prisreducerade produktionsveckor under sommaren 2024. Veckor som är förbokade enbart för startups. Vill du ta fram en animerad video? Filma professionella kundintervjuer? En ny hemsida? Först till kvarn gäller för den produktionstid vi har avsatt för startups i sommar. För att kvalificera behöver ditt företag vara yngre än tre år. Begär din offert innan 30/6-2024 via formuläret eller maila oss direkt på hello@storisell.com. Vi ser fram emot din ansökan!

Direktkontakt:
E: hello@storisell.com
T: 010 205 1616

Animation

Storisell producerar animerad video till Ugglo

Storisell kan stolt presentera vår reklamfilmsproduktion för Ugglo. Ugglo kombinerar bilderboken med ljudboken för att göra läsningen till en upplevelse för barn. Ugglo har målet att göra utbildning roligt och tillgängligt för alla. Storisell producerade hela projektet från koncept, manus, röstinläsning, grafik och animation. Vi vill tacka Ugglo för ett bra samarbete.

Animation

Storisell producerar animerad video till Enfuce

Storisell kan stolt presentera vår produktion för fin-tech Enfuce. Enfuce är en snabbväxande fintechbolag och revolutionerar betalningar för banker och e-handlare, samt har idag 150 medarbetare och kontor i Esbo, Mariehamn, Riga och London. Vårt team på Storisell tog fram hela produktionen internt från storyboard, illustrationer och animation. Vi vill tacka teamet på Enfuce för ett bra samarbete.

Animation

Storisell producerar animerad video till Connectel

Här presenterar vi vår produktion för Connectel som togs fram av vårt animationsteam. Hela processen startade med en workshop för att skriva manus och diskutera design samt röstinläsningar. Vi vill tacka teamet på Connectel för ett bra samarbete.

Animation / Webb

Storisell producerar animerade videor till Awaio

Låt oss presentera våra produktioner för Awaio. En unikt framtagen kampanj som inkluderade både hemsida och förklaringsvideor, samt allt däremellan från manus, illustrations- och animationsarbete. Allt av designteamet på Storisell. Här visar vi två av Awaios lösningar; The Workplace App och Awaio Locks. Vi tackar teamet på Awaio för ett bra samarbete.

Prislista
Animation

Storisell producerar animerad video till Medpeople

Här presenterar vi stolt vår produktion för vårdstartupen, Medpeople. Medpeople är en digital plattform där vårdgivare och vårdpersonal möts på ett enkelt och transparent sätt. Allt i våra videor är framtaget från grunden med vårt in-house team enligt kundens brand book. Vi vill tacka teamet på Medpeople för ett bra samarbete.

Animation

Storisell producerar animerad video till Hosco

Storisell har producerat animerad video till Hosco. Hosco är en ledande rekryteringstjänst inom hospitality med ett globalt nätverk av hotell, restauranger och reseaktörer med focus på allt från Michelinrestauranger till Bed & Breakfast. Storisell tog fram allt från grunden tillsammans med kunden i Barcelona. Vi tackar Hosco för ett bra samarbete.

Animation

Storisell producerar animerade videor till Hotjar

Storisell levererar animerad video till Hotjar. All grafik är framtagen baserat på kundens grafiska profil och handritad internt av Storisell. Vi vill tacka Hotjar för ytterligare ett bra projekt tillsammans.

Animation / Film

Storisell producerar animerad video till Flyttsmart

Storisell kan presentera vår animerade video för Flyttsmart. Flyttsmart hjälper privatpersoner teckna avtal och tjänster till sin nya adress samt säg upp de tjänster de inte behöver längre – allt på bara några minuter. Allt i vår produktion är framtaget med Storisells in-house team med kundens grafiska profil som grund. Vi vill tacka Flyttsmart för ett bra samarbete.

Animation / Film / Design

Storisell producerar animerade videor till Oxceed

Storisell har producerat animerad video till Oxceed. Oxceed hjälper ekonomichefer att bygga finansiella rapporter, budgetar och nyckeltal med bara några få klick och etablera en ekonomisk överblick av företaget i realtid. Allt är framtaget enligt Oxceeds grafiska profil från grunden.

Begär offert
Kund

Storisell producerar animerade videor till Filestar

Storisell kan stolt presentera vår animerade video för Filestar. Filestar är framtidens filhanteringsprogram byggt för att hjälpa dig göra mer med dina filer. Vårt team på Storisell tog fram hela produktionen internt från storyboard, illustrationer och animation.

Filmproduktion Startups – Språköversättningar

Översätt ditt innehåll till fler språk

Vill du lansera ditt nya företag i flera länder? Vårt team på Storisell hjälper dig att översätta ditt innehåll till alla de språk du behöver för att presentera din idé på olika marknader. Syftet är att skapa innehåll som upplevs som lokalt i varje land; från rösten, grafiken och vår textöversättning. För att komma igång med din översättning, begär en offert.

Begär offert