Skip to main content

ANIMATIONSFILMER STARTUPS

Vårt team på Storisell producerar animationsfilmer för startups. Sedan starten har vi arbetat med några av Sveriges mest omtalade startups. Begär din offert för att komma igång.

BEGÄR OFFERT
Kund

Storisell producerar animationsfilmer till Ugglo

Storisell kan stolt presentera vår reklamfilmsproduktion för Ugglo. Ugglo kombinerar bilderboken med ljudboken för att göra läsningen till en upplevelse för barn. Ugglo har målet att göra utbildning roligt och tillgängligt för alla. Storisell producerade hela projektet från koncept, manus, röstinläsning, grafik och animation. Vi vill tacka Ugglo för ett bra samarbete.

Kund

Storisell producerar animationsfilmer till Klarna

Storisell har stolt producerat en animerad video till Klarna och deras produkt In-Store Payments. Storisell tog fram hela produktionen från koncept, grafik, manus, röstinläsning, animation och anpassning enligt Klarnas senaste grafiska profil. Röstinläsning genomfördes i London med en röstskådespelare inom Storisells nätverk. Vi tackar Klarna för bra samarbete genom projektet.

Kund

Storisell producerar animationsfilmer till Kreditz

Storisell levererar stolt en premium animerad video till P2P-startupen, Kreditz. Kreditz hjälper personer att enkelt dela eller begära sin egna eller någon annans kreditvärdighet, identitet och betalningsförmåga. Genom några enkla klick kopplar du upp dig via din bank. Kreditz beräknar därefter din kreditvärdighet så att du enkelt kan dela din score med vem som helst. All grafik är handritad enligt kundens grafiska profil.

Kund

Storisell producerar animationsfilmer till Prime Penguin

Prime Penguin och Storisells samarbete har pågått under en längre tid. Vårt team på Storisell har producerat Prime Penguins logotyp, rörlig webbgrafik till företagets hemsida och en animerad filmproduktion. I vårt arbete har kunden har varit till stor hjälp genom hela designprocessen med allt från konceptualisering till slutgiltig korrektur. Nedan hittas flera dela av vår leverans till Prime Penguin. Allt är framtaget från Prime Penguins grafiska profil.

Kund

Storisell producerar animationsfilmer till Hosco

Storisell har producerat animerad video till Hosco. Hosco är en ledande rekryteringstjänst inom hospitality med ett globalt nätverk av hotell, restauranger och reseaktörer med focus på allt från Michelinrestauranger till Bed & Breakfast. Storisell tog fram allt från grunden tillsammans med kunden i Barcelona. Vi tackar Hosco för ett bra samarbete.

Kund

Storisell producerar animationsfilmer till Zaplox

Zaplox håller på att revolutionera den mobila gästresan för hotell med mobil incheckning, utcheckning och nycklar i en strömlinjeformad och kundanpassad app med integrationer till ledande PMS- och låssystem. Storisell har under åren levererat flertalet videor till Zaplox. All grafik är kundunik och utgår från kundens grafiska profil.

Prislista

Ladda ner vår prislista

I det här dokumentet får du tillgång till några av våra priser och tips som du kan använda direkt i din marknadsföring. Om du hellre vill ringa oss direkt slå en signal till tel. 010-205 1616 så pratar vi om ert nästa projekt tillsammans. Prislistan laddas ner via formuläret.

01. PRE-PRODUCTION

Animationsfilmer Startups

Tillsammans skapar vi noggrant en plan för dina animationsfilmer. Vi gör detta genom att träffas till en kreativ workshop där ett antal viktiga frågor besvaras. Dessa workshops genomförs ofta via videokonferens men kan också göras på plats. Workshopen innehåller flera ämnen; konceptualisering, positionering, konkurrentanalys från ett designperspektiv, storyboard, manuskript och urval av röstskådespelare och mycket mer.

02. PRODUCTION

Animationsfilmer Startups

När manuset är skrivet av vårt team och röstinläsningen är genomförd, skapar vi en storyboard med illustrationer som visar hur dina animationsfilmer kommer att se ut innan vi startar animeringen. Detta hjälper oss att få din feedback tidigt i processen så att eventuella förändringar snabbt kan tillämpas. Storyboarden och produktionskonceptet lägger grunden för animationen. Videon korrigeras flera gånger internt av vårt team och externt av klienten. Det ingår alltid en korrekturomgång hos Storisell för att genomföra några sista ändringar kostnadsfritt. När filmen är klar påbörjas post-production.

03. POST-PRODUCTION

Animationsfilmer Startups

När Storisell producerar en animationsfilm består ofta råfilerna av unika designer som skräddarsytts för ert företag och dessa kan återanvändas för att skapa fler förklarande videor, designa en hemsida, skapa annonser, e-böcker, grafiska profiler eller andra kreativa idéer du har. Denna återanvändbarhet i kombination med det faktum att teamet på Storisell har en förbättrad inlärningskurva efter första projektet, innebär att du kan skapa massor av marknadsföringsmaterial när första projekt har slutförts. Begär en offert för att komma igång.

PRODUCERA DINA IDÈER

Storisell är en byrå som fokuserar på animerad video, företagsfilm, design, professionell fotografering, webbutveckling och marknadsföringsstrategi. Vi tror att rätt content kan förvandla företag. Det är med detta tankesätt som vi producerar dina idéer.

Storisell Aktiebolag
559054-5660
Theres Svenssons Gata 13
Göteborg, Sverige
www.storisell.se

Storisell España S.L.
B67591099
Ronda de Sant Pere 52
08010 Barcelona
www.storisell.es

Q&A

Vi vet att du letar efter en byrå som kan hjälpa dig att förverkliga dina kreativa idéer. Det är därför Storisell anställer några av de mest begåvade designers för att hjälpa våra kunder att skapa marknadsföringsinnehåll utöver deras förväntningar. Vi hjälper dig också att välja rätt marknadsföringsstrategier baserade på många års erfarenhet från att arbeta med globala företag till snabbväxande startups. Ger dig det bästa från båda världar. Berätta om dina fantastiska idéer för att komma igång. Här kan du läsa vår Q&A som täcker viktiga frågor om våra arbetssätt, tjänster och produktioner.

VAD SKA MAN VÄLJA FÖR PRODUKTIONSSTIL NÄR DET GÄLLER ANIMATIONSFILMER STARTUPS?

En startup har oftast en agil affärsmodell som snabbt kan ändras när man går från idé till marknaden, därför behövs det en video som lätt kan justeras i takt med att ni bättre lär känna er målgrupp. Inledningsvis bör därför traditionell filminspelning undvikas då kostnaderna för korrektur är betydligt större än för animation. I en filminspelning ska följande delar bekostas; lokalhyran, arvoden till filmteam, kamerautrustning, eventuella skådespelare, rekvisita, urval, post-produktion samt transport och logi. Detta tar också tid att organisera. När ni producerar en animerad video kan ni däremot korrigera budskapet på löpande timmar och stå med en korrigerad film enbart några dagar senare. Vilket leder till kostnads- och tidsbesparande. Inte minst möjligheten att snabbt anpassa företagets budskap till målgruppen. Normalt, 9 av 10 gånger, så rekommenderar vi animation till våra startup-kunder.

FÖRSTA ÖGONKASTET BETYDER ALLT, DINA KUNDER HAR INTE TID. ANIMATIONSFILMER STARTUPS

Nya idéer är ofta svåra att kommunicera då inget företag gjort något liknande förut. Det finns oftast inga mallar eller tydliga referensramar. Det kan vara svårt för människor att greppa en idé vid första pitchen, ibland kan det till och med behövas flera muntliga och skriftliga repetitioner. Här spelar video en stor roll i ert marknadsföringsarbete. Video har förmågan att förtydliga komplexa idéer genom storytelling. En affäridé har ofta ett starkt “varför” som är enklare för kunden eller investeraren att förstå. Det är denna story som används för att kommunicera en startup-idé. Att dina kunder har begränsat med tid är självklart. Det är därför förmågan att förklara en idé på någon enstaka minut kan innebära skillnaden mellan företagets överlevnad eller framgång.

Hur producerar ni animerad video?

Videoproduktionen som Storisell erbjuder är premium. I alla våra projekt tar en professionell motion designer under 40-60 timmar fram en unik animationsfilm. Vi arbetar både mot våra egna kunder och reklambyråpartners. Välj att skapa animerad video till företaget eller specifika animeringseffekter enligt ditt behov. Perfekt för hemsidor, reklamkampanjer och sociala medier. Begär offert för att sätta igång.

Hur fungerar en workshop hos Storisell?

Genom vår workshopmodell sparas både tid och energi genom att genomföra mer än 90% av den kartläggning och kravspecificering som krävs inför nya projekt. Det hjälper oss starta nya projekt snabbare och att arbeta effektivt. Vanligtvis schemaläggs en workshop under en för- eller eftermiddag (3-4 timmar). Ni kommer – under en rolig och kreativ workshop – uppleva den kreativa processen och förmedla värdefull information inför bildandet av ert projekt.

ANIMATIONSFILMER STARTUPS

Din startup kanske besitter en idé med enormt potential som ni (inom företaget) förstår utan någon tveksamhet, men utan att samma övertygelse externt förankras hos verksamhetens nyckelkunder kan snabbt oönskade konsekvenser framträda. Videon ska vara pedagogisk och koncis för att lyckas och ska presentera de viktigaste delarna av er verksamheten. Notera att det därför kan vara bra att enbart fokusera på några av de största fördelarna och ta bort de sekundära egenskaperna för att göra budskapet ännu tydligare. Video gör det möjligt för er att snabbt presentera er startup på ett koncist sätt.