Skip to main content
Animerad Reklamfilm

Premium Animerad Reklamfilm

Producera animerad reklamfilm för ditt företag. Perfekt för hemsidan, säljmöten och sociala medier. Animerad reklamfilm är ett utmärkt sätt att sälja in vad du erbjuder. Storisell producerar animerad reklamfilm till våra kunder – animerad reklamfilm som hjälper till att presentera dina fantastiska idéer. Ladda ner vår prislista genom formuläret. För att få en offert går det bra att maila eller ringa på följande nummer.

E: hello@storisell.com
T: 010-205 1616

Animation

Storisell producerar animerad reklamfilm till Ugglo

Storisell kan stolt presentera vår reklamfilmsproduktion för Ugglo. Ugglo kombinerar bilderboken med ljudboken för att göra läsningen till en upplevelse för barn. Ugglo har målet att göra utbildning roligt och tillgängligt för alla. Storisell producerade hela projektet från koncept, manus, röstinläsning, grafik och animation. Vi vill tacka Ugglo för ett bra samarbete.

Animation

Storisell producerar animerad video till Flyttsmart

Storisell kan här stolt presentera vår animerade reklamfilm för Flyttsmart. Flyttsmart hjälper privatpersoner teckna avtal och tjänster till sin nya adress samt säg upp de tjänster de inte behöver längre – allt på bara några minuter. Allt i vår animerade reklamfilm är framtaget med Storisells in-house team med kundens grafiska profil som grund. Vi vill tacka Flyttsmart för ett bra samarbete.

Animation

Storisell producerar animerad video till Hager

Storisell har i samarbete med Nine Yards Experiences producerat flera animerade reklamfilmer för Hager. Hager är en ledande leverantör inom elinstallation. Hager har mer än 11,500 anställda, tillverkning på 22 platser runt om i världen och kunder i mer än 120 länder. Tillsammans med Nine Yards to vi fram alla produktioner från grunden. Vi vill tacka Hager och Nine Yards för flera bra projekt tillsammans.

Animation

Storisell producerar animerad reklamfilm till Hosco

Storisell har producerat en animerad reklamfilm till Hosco. Hosco är en ledande rekryteringstjänst inom hospitality med ett globalt nätverk av hotell, restauranger och reseaktörer med focus på allt från Michelinrestauranger till Bed & Breakfast. Storisell tog fram allt från grunden tillsammans med kunden i Barcelona. Vi tackar Hosco för ett bra samarbete.

Animation

Storisell producerar animerad reklamfilm till Filestar

Vårt team på Storisell har producerat en animerad reklamfilm för Filestar. Storisell har tagit fram allt från koncept, illustration och animering. Filestar erbjuder nästa generations filhantering. Vi vill tacka teamet på Filestar för ett bra samarbete i våra projekt.

Animation

Storisell producerar animerad reklamfilm till Connectel

Storisell levererar stolt vår animerade produktion för Connectel. Connectels produktion var uppdela i en serie av fyra animerade reklamfilmer och fokuserade på USP:ar i deras kundtjänstplatform. I detta kundcase visar vi en av filmerna. Vi vill tacka teamet på Connectel för ett bra samarbete.

Film / Animation / Design

Storisell producerar animerade explainers till Oxceed

I detta kundcase berättar Martin Ericson på Oxceed om deras samarbete med vårt team på Storisell. Vi har genomfört flera produktioner under en längre tid för fintech- och SaaS-företaget. Vi vill tacka teamet på Oxceed för ett bra samarbete.

Animation

Storisell producerar animerad reklamfilm till Kreditz

Storisell levererar stolt en premium animerad film till P2P-startupen, Kreditz. Kreditz hjälper personer att enkelt dela eller begära sin egna eller någon annans kreditvärdighet, identitet och betalningsförmåga. Genom några enkla klick kopplar du upp dig via din bank. Kreditz beräknar därefter din kreditvärdighet så att du enkelt kan dela din score med vem som helst. All grafik är handritad enligt kundens grafiska profil.

Animation

Storisell producerar animerad explainer till Prime Penguin

Genom vårt samarbete med Prime Penguin har vårt team på Storisell producerat Prime Penguins animerade reklamfilmer, logotyp, rörlig webbgrafik till företagets hemsida och filmproduktion. I vårt arbete har kunden har varit till stor hjälp genom hela designprocessen med allt från konceptualisering till slutgiltig korrektur. Nedan hittas flera dela av vår leverans till Prime Penguin. Allt är framtaget från Prime Penguins grafiska profil.

01. FÖRPRODUKTION

Tillsammans skapar vi noggrant en plan för att producera animerad reklamfilm för ert företag. Vi gör detta genom att träffas till en kreativ workshop där ett antal viktiga frågor besvaras. Dessa workshops genomförs ofta via videokonferens men kan också göras på plats. Workshopen innehåller flera ämnen; konceptualisering, positionering, konkurrentanalys från ett designperspektiv, storyboard, manuskript och urval av röstskådespelare och mycket mer.

02. PRODUKTION

När manuset är skrivet av vårt team och röstinläsningen är genomförd, skapar vi en storyboard med illustrationer som visar utseendet på företagets animerade reklamfilm innan vi startar animering. Detta hjälper oss att få din feedback tidigt i produktionsprocessen så att eventuella förändringar snabbt kan tillämpas. Storyboarden och produktionskonceptet lägger grunden för hur en animerad reklamfilm tas fram. Videon korrigeras flera gånger internt av vårt team och externt av klienten. Det ingår alltid en korrekturomgång hos Storisell för att genomföra några sista ändringar kostnadsfritt.

03. POST-PRODUKTION

När Storisell producerar animerad reklamfilm består ofta råfilerna av unika designer som skräddarsytts för ert företag och dessa kan återanvändas för att skapa fler reklamfilmer, designa en hemsida, skapa annonser, e-böcker, grafiska profiler eller andra kreativa idéer du har. Denna återanvändbarhet i kombination med det faktum att teamet på Storisell har en förbättrad inlärningskurva efter första projektet, innebär att du kan skapa massor av marknadsföringsmaterial när första projekt har slutförts. Begär en offert för att komma igång.

Animerad Reklamfilm FAQ

Hur producerar Storisell animerad reklamfilm?

När vi tar fram en animerad reklamfilm för våra kunder har vi etablerad process. I alla våra projekt tar en professionell motion designer fram en unik reklamfilm. Vi arbetar både mot våra egna kunder och reklambyråpartners. Välj att skapa en animerad reklamfilm till företaget eller specifika animeringseffekter enligt ditt behov. Perfekt för hemsidor, reklamkampanjer och sociala medier. Begär offert för att sätta igång.

Hur fungerar en workshop för att producera animerad reklamfilm?

Genom att gå igenom vår workshopmodell så sparar vi både tid och energi genom att göra klart mer än 90% av den kartläggning och kravspecificering som krävs inför nya animationsprojekt. Det hjälper oss starta nya produktioner snabbare och att arbeta effektivt genom alla delmoment. Vanligtvis schemaläggs en workshop under en för- eller eftermiddag (ca. 2 timmar). Ni kommer, under en kreativ workshop, uppleva den kreativa processen och förmedla värdefull information inför bildandet av ert projekt.

Vart erbjuder Storisell sina tjänster?

Vi arbetar rikstäckande i Sverige men är också del av en företagsgrupp med kontor i flera Europeiska länder, därför kan in enkelt översätta ert marknadsföringsmaterial till flera språk. För för mer information besök vår översättningssida eller skicka ett mail så berättar vi vart ni kan hitta information på vår hemsida. E: hello@storisell.com

Hur unik är den animerade reklamfilm som vi tar fram med Storisell?

När Storisell producerar animerade filmer levereras kundunik grafik som är framtagen från papper och penna. Denna procedur har våra motion designers noga formgivit baserat på det produktionskoncept, manus och story som togs fram i workshop med kunden och under det tidiga arbetet i förproduktionen. Det är viktigt att visa illustrationer tidigt i varje projekt, därför producerade Storisell sk. “style frames” som i förhand illustrerar hur den animerade reklamfilmen kommer att se ut innan det tyngre arbetet startar. Det innebär att kunden kan vara med i ett tidigt stadie för att lämna idéer, förslag och korrigera utseendet om det behövs. Något som sparar allas tid genom produktionen, dessutom är det ett pragmatiskt sätt att arbeta. Den grafik som sedan tas fram i samband med animationen, kan används som underlag för andra illustrationer för hemsidan, annonser, kampanjer och vara till stor nytta för kundens löpande marknadsföring.

Hur blir slutresultatet av vår animerad reklamfilm?

När ni beställer en animerad reklamfilm för företaget så är det en produktion som kan klassas som premium. Er produktion produceras av en professionell motion designer som under en vecka tar fram filmen från papper och penna, tillsammans med fullständiga användarrättigheter för musik- och audiolicenser. Detta är något som är viktigt inom animering för att minska risken att använda någons material utan tillåtelse. Storisell börjar alla projekt med en workshop där vi tillsammans under tre timmar tar fram ett manus, storyboard, väljer röstskådespelare och bestämmer konceptet för produktionen. Vår workshop kan bokas på plats eller via videokonferens. Det ingår alltid en korrigeringsomgång vid leverans så att ni har möjligheten att återkomma med kommentarer och korrigera dessa kostnadsfritt.