Presentera företaget med animerad reklamfilm

animerad reklamfilm
Storisell producerar animerad reklamfilm till våra kunder och byråpartner. Presentera företaget på mindre än 60 sekunder med en animerad reklamfilm. Sedan starten har vi arbetat med flera globala varumärken som Philips och Gant till några av Sveriges mest omtalade startups. Begär offert för att sätta igång.
Kundcase: Kreditz

Storisell levererar stolt en animerad video till P2P-startupen, Kreditz.

Kundcase: Military Work

Storisell levererar stolt en internationell videokampanj till Military Work. I denna produktion har vårt team skapat ett koncept som är relevant för personer med bakgrund inom Försvarsmakten. Tonaliteten och grafiken är därför noggrant utformad för att tala till människor med en förståelse för militära symboler.

Kundcase: Vinst.se

Storisell AB levererar animerad reklamfilm till Vinst.se

Kundcase: Matvänner

Storisell har levererat animationsfilmer till Matvänner. En startup som använder infrastrukturen kring befintliga matbutiker för att hjälpa dig handla mat online till exakt samma pris som i butik samtidigt som du får maten hemkörd och har möjlighet att stödja din lokala förening. Storisell har i denna produktion tagit fram ett helhetskoncept för Matvänner.

Kundcase: Zaplox

Storisell AB levererar animerad video till Zaplox – marknadsinnovatör inom mobila nyckeltjänster. Ett svenskt tillväxtföretag med fokus på mobil nyckelteknik som revolutionerar mobil in- och utcheckning på hotell.

Kundcase: Snabbostad

Storisell har levererat en animerad videoproduktion till Snabbostad. Snabbostad.se skannar automatiskt var 30:e sekund alla Stockholms hyresvärdar efter sk. ”först-till-kvarn lägenheter” och meddelar sina kunder direkt när dessa publiceras via e-post och SMS.

Kundcase: Virkesbörsen

Storisell levererar stolt en animerad videokampanj till Sveriges nya digitala marknadsplats för virke, Virkesbörsen. Vårt team på Storisell har tillsammans med kund tagit fram ett eget koncept från grunden. En helhetslösning som omfattade storyboard med style frames, grafisk produktion, manusförfattning, inspelning med röstskådespelare i England och Sverige samt egenproducerade ljudeffekter. Vårt team skapade även nedklippta versioner för kundanpassade videos i olika användningsområden riktat till flera målgrupper (B2B och B2C). Resultatet blev en animerad videokampanj som Virkesbörsen kan använda långsiktigt.

Agency Partner Program

Storisell har ett etablerat partnerprogram för reklambyråer som behöver producera projektspecifika animeringseffekter. Tillsammans formar vi en konkurrenskraftigt partnerskap och extern produktionsavdelning till er byrå. Börja sälja animerad video och 2D/3D-animering till era kunder i ert egna byrånamn. Storisell projektleder hela satsningen från internt uppstartsmöte till kundleveranser. Storisell är helt enkelt den långsiktiga byråpartner ni har väntat på.

Du är ett möte från en animerad reklamfilm som kan förvandla företaget

Vad vill du producera? Vi anser att noggrant utvalt content har förmågan att förvandla sättet företag attraherar nya kunder, investerare och medarbetare. Boka ett möte för att sätta igång.

OFFERT

Animerad Reklamfilm
Du är ett möte bort från innehåll som kan omvandla ditt företag. Boka ett möte med vårt team för att komma igång. Säg till om du har några frågor eller funderingar via business@storisell.com.

Kundcase: Doktor.se

Storisell levererar reklamfilm för TV till Doktor.se - ett företag som håller på att förändra den svenska vården. Denna produktionen är framtagen för television där den har sänds på flera tv-kanaler som TV4 och Kanal 5. Allt är framtaget baserat på kundens grafiska profil och Storisell har ritat unika ikoner för reklamfilmen.

Kundcase: Cooper Mills Lawyers

Storisell levererar stolt en animerad video till australiska företaget Cooper Mills Lawyers – en prisbelönt juristbyrå som utgår från Melbourne, Australien. I denna produktion fokuserade vi på att använda en fyllig och lekfull design främst för att konceptet skulle fungera tillsammans med ett relativt formella och juridiska budskapet. Allt är framtaget utifrån Cooper Mills Lawyers grafiska profil.

Kundcase: Tegnér & Son

Storisell levererar 3D-videoproduktion till Tegnér & Son. Vårt team på Storisell har stolt producerat följande videoproduktion för Tegnér & Son. Tegnér & Son är Sveriges äldsta aktiva vinhandlarfamilj med obruten verksamhet sedan 1880.