Skip to main content

Contentbyrå Malmö

 

Storisell är en contentbyrå med ett eget produktionsteam som producerar följande contenttjänster för våra kunder i Malmö; animerad video, filmproduktion, design, foto, webbutveckling och retainers för våra kunder. Vi tror att rätt content kan förvandla ditt företag. Producera dina idéer med vårt team – ladda ner vår prislista för att komma igång.

Film / Animation / Design

Oxceed berättar om sina contentprojekt med Storisell

Oxceed har beställt flera videoproduktioner och designprojekt av vårt team på Storisell. I den här testimonialfilmen berättar Martin Ericson på Oxceed om deras upplevelse av att arbeta med Storisell och vad innehållet betyder för ett växande SaaS-företag. Vi vill tacka teamet på Oxceed för ett bra samarbete.

Design / Animation / Film

XR Tech berättar om sina produktioner med Storisell

Sebastian Kjersén, grundare och VD på XR Tech, berättar om de contentprojekt han beställt av vårt team på Storisell. Vi har även som contentbyrå producerat flera filmer och designleveranser för virtual reality-företaget som ni hittar i vår portfolio. Tack till teamet på XR Tech för ett bra samarbete.

Prislista
Design / Animation / Film

eMarketeer berättar om sin content med Storisell

eMarketeer berättar som sina projekt med Storisell. Vi har som contentbyrå tagit fram flera produktioner; allt från film, animation och digital design för kundens hemsida och presentationsmaterial. Vi vill tacka teamet på eMarketeer för ett bra samarbete.

Prislista
Animation

Whisbi berättar om att arbeta med oss som contentbyrå

Se vår testimonialfilm där Whisbi beskriver sin upplevelse med vårt team på Storisell. Whisbi är ett globalt företag inom live-video engagement. Intervjun är med företagets marknadsdirektör, Urska Blagojevic. Vi vill tacka teamet på Whisbi för ett bra samarbete.

Contentbyrå Malmö FAQ

Vilka tjänster kan vi beställa av Storisell som contentbyrå?

Storisell säljer flera contenttjänster som fokuserar på motion graphics (dvs animation), filmprojekt, fototjänster, design (dvs grafisk formgivning), webbutveckling, brand management och våra retainers för företag som behöver våra tjänster månatligen. Alla våra tjänster produceras av vårt egna, in-house, team. Vi arbetar inte med frilansare när vi tar fram våra contenttjänster, främst för att kunna tillgänglighetsgöra produktionskapacitet för våra kunder och se till att ni alltid är tillfredsställda med kvaliteten. Om du har frågor om våra contenttjänster eller vill få en offert kan du maila hello@storisell.com eller ringa 0102051616.

Vi behöver en contentbyrå som hjälper oss sätta ihop en större strategi, kan ni hjälpa oss med det?

Ja det hjälper vi gärna till med. Vårt team kan både strategi- och produktionsdelen av vår bransch och kan därför med stor träffsäkerhet leverera en helhetslösning som underlättar hela er process hos oss. Vill du vet mer eller hitta våra tjänstesidor, kan du maila hello@storisell.com så hjälper vi gärna till.

Har ni möjligheten att som contentbyrå hjälpa oss med internationella projekt?

Ja Storisell finns i flera europeiska länder och har kunder i 15+ marknader världen över från USA till Australien och Kina. Varmt välkomna med ert projekt så lämnar vi gärna en offert. Ni kan även läsa mer om hur vi arbetar med översättning av content till lokala språk här. Maila hello@storisell.com för att komma starta ert nästa projekt.