Skip to main content

Rätt contentbyrå kan förvandla ditt företag.

 

Storisell är en contentbyrå med eget in-house produktionsteam som tar fram animerad video, företagsfilm, design, foto, webbutveckling och marknadsföring. Vi tror att rätt content kan förvandla ditt företag. Producera dina idéer med vårt team – ladda ner vår prislista för att komma igång.

Film / Animation / Design

Oxceed berättar om sina produktioner med Storisell

Oxceed har beställt flera videoproduktioner och designprojekt av vårt team på Storisell. I den här testimonialfilmen berättar Martin Ericson på Oxceed om deras upplevelse av att arbeta med Storisell och vad innehållet betyder för ett växande SaaS-företag. Vi vill tacka teamet på Oxceed för ett bra samarbete.

Design / Animation / Film

eMarketeer berättar om sina animationer med Storisell

eMarketeer berättar som sina projekt med Storisell. Vi har som contentbyrå tagit fram flera produktioner; allt från film, animation och digital design för kundens hemsida och presentationsmaterial. Vi vill tacka teamet på eMarketeer för ett bra samarbete.

Design / Animation

XR Tech berättar om designprocessen med Storisell

Sebastian Kjersén, grundare och VD på XR Tech, berättar om de contentprojekt han beställt av vårt team på Storisell. Vi har även som contentbyrå producerat flera filmer och designleveranser för virtual reality-företaget som ni hittar i vår portfolio. Tack till teamet på XR Tech för ett bra samarbete.

Animation

Whisbi berättar om sin produktion med Storisell

Se vår testimonialfilm där Whisbi beskriver sin upplevelse med vårt team på Storisell. Whisbi är ett globalt företag inom live-video engagement. Intervjun är med företagets marknadsdirektör, Urska Blagojevic. Vi vill tacka teamet på Whisbi för ett bra samarbete.

Contentbyrå FAQ

Vilka tjänster erbjuder Storisell som contentbyrå?

Storisell erbjuder flera contenttjänster främst inom animation, filmproduktion, fototjänster, digital design (grafisk formgivning), webbutveckling, brand management och våra retainers för företag som behöver våra tjänster på löpande månadsbasis. Alla våra tjänster erbjuds internt av vårt egna team. Vi arbetar inte med underkonsulter, främst för att kunna tillgänglighetsgöra produktionskapacitet för våra kunder och se till att ni alltid är nöjda. Om du har fler frågor eller vill få en offert kan du maila hello@storisell.com eller ringa 0102051616.

Vi behöver en contentbyrå som hjälper oss sätta ihop en contentstrategi, kan ni hjälpa oss med det?

Ja, det hjälper vi er med. Vårt team kan både strategi- och produktionsdelen av vår bransch och kan därför med stor träffsäkerhet erbjuda en helhetslösning som underlättar hela er process hos oss. Vill du vet mer eller hitta våra tjänstesidor, kan du maila hello@storisell.com så hjälper vi gärna till.

Har ni möjligheten att som contentbyrå hjälpa oss med internationella contentprojekt?

Ja, Storisell finns i flera länder runtom Europa och har kunder i 15+ marknader världen över från USA till Australien och Kina. Varmt välkomna med ert projekt så lämnar vi gärna en uppskattning. Ni kan även läsa mer om hur vi arbetar med översättning av innehåll till lokala språk här. Maila hello@storisell.com för att komma igång.