Skip to main content
Digital Design

Mer än en designbyrå

Design är en grundsten som beskriver ert företag. Det är ofta bland det första som diskuteras när man bildar ett företag och när man tar fram nya tjänster och produkter. Vårt team ser digital design som en långsiktig och proaktiv process när företaget ständigt försöker konkurrera och växa. Vi förvandlar ert varumärke och tar fram innehåll som gör att ditt företag sticker ut. Vi börjar alla projekt med en workshop innan vi designar allt från grunden in-house. För att komma igång, ladda ner vår prislista. Du kan också maila oss på hello@storisell.com eller ringa 010-205 1616.

Graphic Design
UI
Icons
Web Design
Character Design
Motion Graphics

Långsiktiga samarbeten, premium design och effektiva projektteam det är värdeord för Storisells designavdelning.

Långsiktig designarbete

Storisell erbjuder en helhetslösning för alla designbehov ditt företag står inför. För oss är design ett långsiktigt arbete som ska ses över och vidareutvecklas för att förbli relevant.

Förädla ditt förstaintryck

Ert företag förtjänar det bästa möjliga förstaintrycket och tillsammans tar vi fram en premium design som kan växa ert företag. Vad kan ett proffsigt förstaintryck innebära för ert företag?

Skalbart pris

Betala bara för den tid som nyttjas, inga dyra SLA. Vi har skapat en prislista som möjliggör långsiktiga samarbeten där vi ser detaljerna.

Redundans

Vi arbetar i effektiva projektteam där det finns redundans och interna dialoger som ytterligare förbättrar kvaliteten i er leverans. Det kommer alltid vara minst två designers som deltar i ert projektteam.

Digital Design / Animation / Film

XR Tech berättar om sina designprojekt med Storisell

Sebastian Kjersén, som är grundare och VD på XR Tech, berättar om deras designprojekt tillsammans med vårt team på Storisell. Vi har producerat film, animation och digital design för virtual reality-företaget. Vi vill tacka teamet på XR Tech för bra samarbete.

Prislista
Film / Animation / Design

Oxceed berättar om sina produktioner med Storisell

Oxceed har beställt flera produktioner av vårt team på Storisell. I den här testimonialfilmen berättar Oxceed om deras erfarenhet av att arbeta med Storisell och vad innehållet betyder för ett växande SaaS-företag. Vi vill tacka teamet på Oxceed för ett bra samarbete.

Prislista

Digital Design FAQ

Hur arbetar ni med digital design?

Storisell hjälper sina kunder med allt från att skapa nya varumärken till att förädla befintliga. Vårt fokus ligger på att hjälpa er uppnå era marknadsföringsmål inom digital design. Vår designavdelning kan betraktas som en designbyrå och lite därtill. Vår verksamhet erbjuder en rad olika tjänster som alla produceras av vårt egna produktionsteam. Det vill säga, hos oss, sker inte outsourcing.

Vi vill göra om ett befintligt varumärke, vad ska vi tänka på?

Det kan vara lockande att genomföra stora svepande ändringar i ett varumärke och som designbyrå kan det vara lätt att bli lockad att totalt förändra utseendet ett företag har, men man behöver tänka på flera andra faktorer. Har företaget en lojal kundgrupp idag, ska man snarar ta hand om de värderingar och erbjudanden som redan används och förstärka dessa budskap. Tillsammans tar vi fram en unik plan som hjälper er uppnå era designmål. Oavsett storlek eller vart ni befinner er i tillväxtresan. Maila hello@storisell.com för att komma igång.