Design

Design är strategi

Design är grunden som beskriver ert företag. Det är ofta en av de första sakerna som diskuteras när man bildar ett företag, tjänst eller produkt och är en pågående förbättringsprocess när företaget ständigt försöker konkurrera och växa. På Storisell producerar vi allt från det grundläggande varumärket inklusive logotyp, färgpaletter, typografi, illustrationer till försäljningsdrivna reklamkampanjer och innehåll som gör att ditt företag sticker ut. Vi alla projekt med en eller flera workshops för att lära känna ditt varumärke och mål, sedan designar vi allt från grunden. Ladda ner våra priser via formuläret för att sätta igång.

Graphic Design
UI
Icons
Web Design
Character Design
Motion Graphics

Långsiktiga samarbeten, premium design, prisflexibilitet och effektiva projektteam det är våra värdeord på Storisells designavdelning.

Storisell erbjuder en helhetslösning för alla designbehov ditt företag har där vi arbetar långsiktigt med våra kunder.

Betala bara för den tid som nyttjas, inga dyra SLA. Vi har skapat en prislista som möjliggör långsiktiga samarbeten där vi ser detaljerna.

Vi arbetar i effektiva projektteam där det finns redundans och interna dialoger som ytterligare förbättrar kvaliteten i er leverans. Det kommer alltid vara minst två designers i ert projektteam.