Design

VÄLKOMMEN TILL VÅR DESIGNAVDELNING

Design är den grundsten som beskriver ert företag. Det är ofta bland det första som diskuteras när man bildar ett företag och när man tar fram nya tjänster och produkter och bör ses som en långsiktig och proaktiv process när företaget ständigt försöker konkurrera och växa. På Storisell producerar vi allt från det som ni behöver i ert grundläggande varumärke så som logotyp, färgpaletter, typografi, illustrationer till reklamkampanjer och innehåll som gör att ditt företag sticker ut. Vi börjar alla projekt med en eller flera workshops för att lära känna ditt varumärke och mål, sedan designar vi allt från grunden. Ladda ner våra priser via formuläret för att sätta igång.

Graphic Design
UI
Icons
Web Design
Character Design
Motion Graphics

Långsiktiga samarbeten, premium design och effektiva projektteam det är värdeord för Storisells designavdelning.

Långsiktig designarbete

Storisell erbjuder en helhetslösning för alla designbehov ditt företag står inför. För oss är design ett långsiktigt arbete som ska ses över och vidareutvecklas för att förbli relevant.

Förädla ditt förstaintryck

Ert företag förtjänar det bästa möjliga förstaintrycket och tillsammans tar vi fram en premium design som kan växa ert företag. Vad kan ett proffsigt förstaintryck innebära för ert företag?

Skalbart pris

Betala bara för den tid som nyttjas, inga dyra SLA. Vi har skapat en prislista som möjliggör långsiktiga samarbeten där vi ser detaljerna.

Redundans

Vi arbetar i effektiva projektteam där det finns redundans och interna dialoger som ytterligare förbättrar kvaliteten i er leverans. Det kommer alltid vara minst två designers som deltar i ert projektteam.

Få hjälp med dina frågor

Ställ frågor till våra medarbetare

Ossian Veronese

Co-Founder / Agency Head, Production Lead

+46709 62 1998
ossian@storisell.com

William Sehlin

Co-Founder / CEO, Account Executive

+46733 1441 26
william@storisell.com
Designbyrå

Ladda ner våra priser

Ladda ner våra priser via formuläret för att sätta igång.