DESIGN

Design är en grundläggande idé som beskriver ditt företag. Det är ofta en av de första sakerna som diskuteras när man bildar ett företag, tjänst eller produkt och är en pågående förbättringsprocess när företaget ständigt försöker konkurrera och växa. På Storisell producerar vi allt från det grundläggande varumärket inklusive logotyp, färgpaletter, typografi, illustrationer till försäljningsdrivna reklamkampanjer och innehåll som gör att ditt företag sticker ut. Vi alla projekt med en eller flera workshops för att lära känna ditt varumärke och mål, sedan designar vi allt från grunden. Begär offert för att sätta igång.

BEGÄR OFFERT

PRODUCERA DINA IDÈER

Du är ett möte från content som kan förvandla ditt företag

ÅTERANVÄND DESIGN FRÅN ER ANIMERADE VIDEO

Alla våra kunder som producerat minst en animerad video har tillgång till unik design framtaget enbart för deras företag. Denna design kan återanvändas i andra delar av er marknadsföring som hemsidan, sociala medier, dokumentdesign, infografik, ebooks och andra fantastiska idéer som ni har. Oavsett vilket typ av design ni vill ta fram, lägger råfilerna från vår filmproduktion grunden för att arbeta långsiktigt med design för ert företag. Berätta om dina designidéer med din kontaktperson för att få timuppskattningar och offert.

BERÄTTA OM DINA DESIGNIDÈER

ILLUSTRATIONER

Producera unika illustrationer för ert företag.

BERÄTTA OM DINA DESIGNIDÈER
Kund

Storisell producerar företagsfilm till Hosco

Storisell har producerat animerad video till Hosco. Hosco är en ledande rekryteringstjänst inom hospitality med ett globalt nätverk av hotell, restauranger och reseaktörer med focus på allt från Michelinrestauranger till Bed & Breakfast. Storisell tog fram allt från grunden tillsammans med kunden i Barcelona. Vi tackar Hosco för ett bra samarbete.

PRODUCERA DINA IDÈER

Du är ett möte från content som kan förvandla ditt företag