Skip to main content

Premium Explainer Video

Producera premium explainer video för ditt företag. Perfekt för hemsidan, möten och sociala medier. På Storisell rekommenderar vi explainer videor till våra kunder som ett kraftfullt verktyg för att effektivt och koncist kommunicera sina idéer och budskap. En animerad explainer video kan användas för att presentera information på ett engagerande och minnesvärt sätt genom att kombinera kreativa illustrationer, animationer och ljud. Ladda ner vår prislista för att komma igång.

Prislista

Animation

Storisell producerar explainer video till Klarna

Storisell har stolt producerat en animerad video till Klarna och deras produkt In-Store Payments. Storisell tog fram hela produktionen från koncept, grafik, manus, röstinläsning, animation och anpassning enligt Klarnas senaste grafiska profil. Röstinläsning genomfördes i London med en röstskådespelare inom Storisells nätverk. Vi tackar Klarna för bra samarbete genom projektet.

Animation

Storisell producerar explainer video till Ugglo

Storisell kan stolt presentera vår explainer video för Ugglo. Ugglo kombinerar bilderboken med ljudboken för att göra läsningen till en upplevelse för barn. Ugglo har målet att göra utbildning roligt och tillgängligt för alla. Storisell producerade hela projektet från koncept, manus, röstinläsning, grafik och animation. Vi vill tacka Ugglo för ett bra samarbete.

Animation

Storisell producerar explainer video till Prime Penguin

Prime Penguin och Storisells samarbete har pågått under en längre tid. Vårt team på Storisell har producerat Prime Penguins logotyp, rörlig webbgrafik till företagets hemsida och en animerad filmproduktion. I vårt arbete har kunden har varit till stor hjälp genom hela designprocessen med allt från konceptualisering till slutgiltig korrektur. Nedan hittas flera dela av vår leverans till Prime Penguin. Allt är framtaget från Prime Penguins grafiska profil.

Animation

Storisell producerar explainer video till Kreditz

Storisell levererar stolt en premium animerad video till P2P-startupen, Kreditz. Kreditz hjälper personer att enkelt dela eller begära sin egna eller någon annans kreditvärdighet, identitet och betalningsförmåga. Genom några enkla klick kopplar du upp dig via din bank. Kreditz beräknar därefter din kreditvärdighet så att du enkelt kan dela din score med vem som helst. All grafik är handritad enligt kundens grafiska profil.

Animation

Storisell producerar explainer video till Flogas

Storisell har tagit fram en videokampanj för Flogas med flera animerade explainers, event- och kundcasefilmer där vi intervjuat slutkunder och samarbetspartners i Flogas nätverk. Storisell har ansvarat för hela leveransen från koncept, manus, filmproduktion, post-produktion och animering. Vi vill tacka Flogas för ett bra samarbete.

Animation

Storisell producerar explainer video till Hager

Storisell har i samarbete med Nine Yards Experiences producerat flertalet animerade videor för Hager. Hager är en ledande leverantör av system, lösningar och tjänster inom elinstallation. Hager har mer än 11.500 anställda, tillverkning på 22 platser runt om i världen och kunder i mer än 120 länder. Tillsammans med Nine Yards to vi fram alla produktioner från grunden.

Animation / Film / Design

Storisell producerar explainer videor till Zaplox

Zaplox håller på att revolutionera den mobila gästresan för hotell med mobil incheckning, utcheckning och nycklar i en strömlinjeformad och kundanpassad app med integrationer till ledande PMS- och låssystem. Storisell har under åren levererat flertalet videor till Zaplox. All grafik är kundunik och utgår från kundens grafiska profil.

Animation

Storisell producerar explainer video till Hosco

Storisell har producerat animerad video till Hosco. Hosco är en ledande rekryteringstjänst inom hospitality med ett globalt nätverk av hotell, restauranger och reseaktörer med focus på allt från Michelinrestauranger till Bed & Breakfast. Storisell tog fram allt från grunden tillsammans med kunden i Barcelona. Vi tackar Hosco för ett bra samarbete.

FAQ Explainer Video

Vad ska man tänka på när man producerar explainer video?

Det är viktigt att ha några viktiga komponenter i åtanke när du skapar en animerad explainer video. Först och främst måste videon vara kortfattad och tydlig med ett rakt budskap. Dessutom måste den ha fängslande bilder, fantasifull animation och grafik som stödjer budskapet. En videos framgång beror på både de visuella komponenterna och berättarösten. Med en ton som passar publiken ska berättelsen vara informativ. För att ett budskap ska berättas på ett naturligt sätt, bör voice-over också vara exakt synkroniserad med animationen. En välplanerad början, mitten och slutet bör finnas i videons manusskrivningen. Genom att göra det kan du behålla din publiks intresse och se till att ditt budskap kommer över tydligt.

Vad kostar en premium explainer video?

Du kan ladda ner vår prislista här. Det går också bra att maila vårt team på hello@storisell.com så återkommer vi direkt.

I vilka länder finns Storisell idag?

Storisell grundades i Sverige och finns idag i flera europeiska länder och eftersom vår lösning enkelt kan levereras över gränser, bedriver vi verksamhet mot flera länder. Du kan hittas dessa här: www.storisell.com/select-country