Skip to main content
Förklaringsvideo

Presentera företaget med premium förklaringsvideo

Storisell är ett produktionsbolag som producerar förklaringsvideo. Vi levererar förklaringsvideo i både 2D och live-action (film). Vi tar fram innehåll som är perfekt för hemsidan, möten och sociala medier. För att komma igång, maila vårt team på hello@storisell.com eller ringa 010-205 1616. Du kan också ladda ner vår prislista via formuläret så skickas ett email inom några minuter till dig med en länk till dokumentet. Varmt välkommen till vårt team på Storisell.

Kund

Storisell producerar förklaringsvideo till Ugglo

Storisell kan stolt presentera vår förklaringsvideo för Ugglo. Ugglo kombinerar bilderboken med ljudboken för att göra läsningen till en upplevelse för barn. Ugglo har målet att göra utbildning roligt och tillgängligt för alla. Storisell producerade hela projektet från koncept, manus, röstinläsning, grafik och animation. Vi vill tacka Ugglo för ett bra samarbete.

Kund

Storisell producerar förklaringsvideo till Hager

Storisell har i samarbete med Nine Yards Experiences producerat flertalet förklaringsvideor för Hager. Hager är en ledande leverantör av system, lösningar och tjänster inom elinstallation. Hager har mer än 11.500 anställda, tillverkning på 22 platser runt om i världen och kunder i mer än 120 länder. Tillsammans med Nine Yards to vi fram alla produktioner från grunden.

Kund

Storisell producerar förklaringsvideo till Verisure

Storisell producerar förklaringsvideo till Verisure. I denna produktion tog vårt team fram alla delmoment från koncept, manus, röstinläsning, film och animation. Vi vill tacka Verisure för ett bra samarbete.

Kund

Storisell producerar förklaringsvideo till Philips

Storisell levererar stolt en videokampanj till Philips. Ett projekt som syftar till att fira mångfald och en inkluderande arbetsplats. Vårt mål med produktionen var att intervjua människor i ledarpositioner inom Philips nordiska organisation. Vi ville ge dem möjlighet att prata öppet om sina egna erfarenheter kring ämnet. Den övergripande produktionen ger flera unika utsiktspunkter som sätter fokus på mångfald. Ett viktigt ämne som speglar varför mångfalden är så relevant i en global organisation som Philips.

Kund

Storisell producerar förklaringsvideo till eMarketeer

Storisell kan stolt presentera vår förklaringsvideo för eMarketeer som spelades in i Rotterdam. Efter ett tidigare projekt för tillsammans med eMarketeer i Olso, bar det av till Rotterdam i Nederländerna för eMarketeers kund IHS. Att omsätta kundomdömen till ett medium som gör dem tillgängliga för prospektiva kunder dygnet runt är en smart investering. Detta är exakt vad eMarketeer har gjort med dessa företagsfilmer.

Kund

Storisell producerar förklaringsvideo till Unimi

När Unimi ville producera en förklaringsvideo som ger en helhetsbild av företaget, tog vårt team på Storisell fram en videoproduktion med drönarfilmning, animation och live-action material. En företagsfilm som förlitar sig på vår manusförfattning och röstinläsning för att berätta kundens story.

Kund

Storisell producerar förklaringsvideo till Hosco

Storisell har producerat förklaringsvideo till Hosco. Hosco är en ledande rekryteringstjänst inom hospitality med ett globalt nätverk av hotell, restauranger och reseaktörer med focus på allt från Michelinrestauranger till Bed & Breakfast. Storisell tog fram allt från grunden tillsammans med kunden i Barcelona. Vi tackar Hosco för ett bra samarbete.

01. Förproduktion

Förklaringsvideo

När vi producerar er förklaringsvideo börjar vi med en kreativ workshop där ett antal viktiga frågor besvaras. Dessa workshops genomförs ofta via videokonferens men kan också göras på plats. Workshopen innehåller flera ämnen; konceptualisering, positionering, analys från ett designperspektiv, storyboard, manuskript och urval av röstskådespelare och mycket mer.

02. Produktion

Förklaringsvideo

När manuset är skrivet av vårt team och röstinläsningen är genomförd, skapar vi en storyboard och mood board med illustrationer och bilder som efterliknar utseendet på företagets förklaringsvideo innan vi startar animering eller inspelning. Detta hjälper oss att få din feedback tidigt i produktionsprocessen så att eventuella förändringar snabbt kan tillämpas. Storyboarden och produktionskonceptet lägger grunden för hur en animerad reklamfilm tas fram. Det ingår alltid en korrekturomgång hos Storisell för att genomföra några sista ändringar kostnadsfritt.

03. Post-Produktion

Förklaringsvideo

När Storisell som produktionsbolag producerar förklaringsvideo består ofta råfilerna av unika designer som skräddarsytts för ert företag och dessa kan återanvändas för att skapa fler förklaringsvideor, design till hemsidan, annonser, e-böcker, grafiska profiler eller andra kreativa idéer som ni har. Denna återanvändbarhet i kombination med det faktum att teamet på Storisell har en förbättrad inlärningskurva efter första projektet, innebär att du kan skapa massor av marknadsföringsmaterial när första projekt har slutförts. Begär en offert för att komma igång. E: hello@storisell.com

Förklaringsvideo FAQ

Hur producerar ni förklaringsvideo?

Förklaringsvideo kan produceras på flera olika sätt. Vårt team producerar förklarande filmer (dvs explainer videos) både som animerade företagsvideor och inspelade live-actionproduktioner. Det går också bra att mixa animation och live-action för att skapa ett tydligt budskap för din förklaringsvideo. Vi börjar normalt med en workshop där vi diskuterar er förklaringsvideo och tar upp frågor som berör målgrupp, design, röstskådespelare och manus. När vår förproduktion är klar, inleder vi storyboardarbetet där ni kommer få ta del av designen av filmen i ett tidigt stadie innan vi börjar inspelnings- eller animationsprocessen. Om du har frågor om vår process eller vill begära en offert, kan du maila hello@storisell.com.

Hur kan vi återanvänd material från vår förklaringsvideo?

När Storisell producerar förklaringsvideo för ert företag har vi ofta producerat mycket råmaterial som tagits fram unikt för ert företag och dessa råfiler kan oftast återanvändas för att skapa fler företagsfilmer, bakgrundsfilmer för hemsidan, videoannonser, inlägg i sociala medier och andra kreativa idéer ni har. Denna återanvändbarhet i kombination med det faktum att teamet på Storisell har en förbättrad inlärningskurva efter första projektet, innebär att du kan skapa massor av marknadsföringsmaterial när första projekt har slutförts. Begär en offert för att komma igång.

Hur ser ert uppstartsmöte upp för att start ett nytt projekt?

På Storisell sker våra uppstartsmöten i workshops. Dessa workshops utvecklas utifrån de senaste och bästa trenderna på den kreativa marknaden. Målet är att genomföra en majoritet av förproduktionen i projekt. Detta hjälper till att skapa en tidsram och alla involverade får tillgång till information snabbare. Vilket ofta leder till att produktionskvaliteten förbättras. Beroende på projektförutsättningarna kan en workshop variera i längd. Under en rolig och engagerande workshop kommer du att uppleva den kreativa processen och förmedla värdefull information som är viktig för dina projekt.

Hur fungerar en workshop för att producera animerad förklaringsvideo?

Genom vår workshopmodell sparas både tid och energi genom att genomföra mer än 90% av den kartläggning och kravspecificering som krävs inför nya produktioner av företagsvideo. Det hjälper oss starta nya projekt snabbare och att arbeta effektivt. Vanligtvis schemaläggs en workshop under en för- eller eftermiddag (3-4 timmar). Ni kommer – under en rolig och kreativ workshop – uppleva den kreativa processen och förmedla värdefull information inför bildandet av ert projekt.

Hur producerar ni animerad förklaringsvideo?

Animerad förklaringsvideo för företag som Storisell erbjuder är betraktad som premium. I alla våra projekt tar en professionell motion designer fram en unik förklaringsvideo. Vi arbetar både mot våra egna kunder och reklambyråpartners. Välj att skapa en animerad förklaringsvideo till företaget eller specifika animeringseffekter enligt ditt behov. Perfekt för hemsidor, reklamkampanjer och sociala medier. Begär offert för att sätta igång.

Hur ser processen ut när vi beställer förklaringsvideo?

När ni beställer en förklaringsvideo för företaget så är det en produktion som kan klassas som premium. Er produktion produceras av en professionell motion designer som under en vecka tar fram filmen från papper och penna, tillsammans med fullständiga användarrättigheter för musik- och audiolicenser. Detta är något som är viktigt inom animering för att minska risken att använda någons material utan tillåtelse. Storisell börjar alla projekt med en workshop där vi tillsammans under tre timmar tar fram ett manus, storyboard, väljer röstskådespelare och bestämmer konceptet för produktionen. Vår workshop kan bokas på plats eller via videokonferens. Det ingår alltid en korrigeringsomgång vid leverans så att ni har möjligheten att återkomma med kommentarer och korrigera dessa kostnadsfritt.