Presentera företaget med förklaringsvideo

Utbilda kunder, anställa och återförsäljare med förklaringsvideo från Storisell. Sedan starten har vi arbetat med flera globala varumärken som Philips och Gant till några av Sveriges mest omtalade startups. Begär offert för att sätta igång. Du är ett möte från en förklaringsvideo som kan förvandla företaget. Begär offert idag.
Kundcase: Kreditz

Storisell levererar stolt en animerad video till P2P-startupen, Kreditz.

Kundcase: Military Work

Storisell levererar stolt en internationell videokampanj till Military Work. I denna produktion har vårt team skapat ett koncept som är relevant för personer med bakgrund inom Försvarsmakten. Tonaliteten och grafiken är därför noggrant utformad för att tala till människor med en förståelse för militära symboler.

Kundcase: Qlickboka

Storisell levererar animerad video till Qlickboka – marknadens i särklass användarvänligaste bokningssystem för verksamheter inom skönhet, kroppsvård och hälsa.

Kundcase: Matvänner

Storisell har levererat animationsfilmer till Matvänner. En startup som använder infrastrukturen kring befintliga matbutiker för att hjälpa dig handla mat online till exakt samma pris som i butik samtidigt som du får maten hemkörd och har möjlighet att stödja din lokala förening. Storisell har i denna produktion tagit fram ett helhetskoncept för Matvänner.

Kundcase: Zaplox

Storisell AB levererar animerad video till Zaplox – marknadsinnovatör inom mobila nyckeltjänster. Ett svenskt tillväxtföretag med fokus på mobil nyckelteknik som revolutionerar mobil in- och utcheckning på hotell.

Kundcase: Virkesbörsen

Storisell levererar stolt en animerad videokampanj till Sveriges nya digitala marknadsplats för virke, Virkesbörsen. Vårt team på Storisell har tillsammans med kund tagit fram ett eget koncept från grunden. En helhetslösning som omfattade storyboard med style frames, grafisk produktion, manusförfattning, inspelning med röstskådespelare i England och Sverige samt egenproducerade ljudeffekter. Vårt team skapade även nedklippta versioner för kundanpassade videos i olika användningsområden riktat till flera målgrupper (B2B och B2C). Resultatet blev en animerad videokampanj som Virkesbörsen kan använda långsiktigt.

Kundcase: Northfork

Storisell levererar animerad video till Northfork. Den ledande aktören inom receptmathandeln. En startup som förändrar den digitala livsmedelsbranschen genom att använda recept som säljverktyg.

Kundcase: Matvänner

Storisell har levererat investeringsvideo till Matvänner. En startup som använder infrastrukturen kring befintliga matbutiker för att hjälpa dig handla mat online till exakt samma pris som i butik samtidigt som du får maten hemkörd och har möjlighet att stödja din lokala förening.

Kundcase: Vinst.se

Storisell AB levererar förklaringsvideo till Vinst.se

Kundcase: Godis.se

I denna produktion låg Storisells fokus på att konvertera sötsugna kunder till Godis.se. Inom ramen av 20 sekunder kommunicerar vi (genom röst och animation) “Godis” nitton (19) gånger. Utöver detta fokuserar produktionen också på två andra viktiga punkter; pris (99 kr inkl. frakt) och personlig kort. I produktionen ingick två varianter baserat på längd; 0:20 min och 0:10 min. Denna förklaringsvideo gick på TV4 och TV4-play under 2016-2017.

Med god kompetens inom alla delar av en “explainer”-video levererar Storisell både manus, voice over, illustrationer och animationer. Jag kommer själv använda mig av Ossian och William igen!

RR
Robin Rendahl Founder / CEO at Gastrofy & Northfork

BSAFE365 kontaktade Storisell för vi behövde en säljfilm till vår hemsida. William och Ossian är extrem professionella och utifrån ett manus som vi tog fram tillsammans på ca 2 timmar så skapade de vår nya säljfilm. De löste allt, från animering, bilder, röst och bakgrundsmusik. Otroligt bekvämt och enkelt för oss som beställare. BSAFE365 Filmen är grymt bra och vi är supernöjda. Jag kan rekommendera Storisell.

EMbs
Eric Moschos VD, ASAP ALARM AB (BSAFE365)

Vi skulle absolut rekommendera Storisell till andra. Den tydliga uppstarten och förmågan att guide:a oss (kunden) till att tänka rätt kunde en film av hög kvalité produceras med minimal overhead.

jb-just-arrived
Jacob Burenstam CTO, Just Arrived

Om ni vill ha någon som verkligen hjälper er med hela processen från manus till film så är Storisell helt rätt företag för er!

Adam Aljaraidah CEO / Co-Founder på Virkesbörsen

Filmen vi fick levererad var absolut av riktigt hög kvalitet, men vad vi verkligen tar med oss är hjälpen att komma fram till manuset och budskapet, och även den otroliga flexibiliteten under processens gång, både gällande flexibilitet och mottagandet av feedback. Denna process gör att jag tror att de flesta skulle trivas med att göra ett projekt tillsammans med Storisell!

ah-referens
Anna Hörnmark Operations Manager, Just Arrived

Genom en smart workshop och ett fantastiskt team lyckades Storisell göra en video som var över förväntan! Det här är ett team som lyckas med bedriften att få ett plus ett att bli tre. Vi är väldigt nöjda med resultatet och kommer självklart anlita dem igen.

Matv
Richard Bengtsson VD, Matvänner AB

Workshop

Noggrant utvalt content har förmågan att förvandla ditt företag.

Förklaringsvideo

Storisell är ett produktionsbolag som grundades med målsättningen att erbjuda våra kunder slagkraftigt och säljdrivande content. Vi anser att noggrant utvalt content har förmågan att förvandla sättet företag attraherar nya kunder, investerare och medarbetare. Sedan starten har vi arbetat med flera globala varumärken som Philips och Gant till några av Sveriges mest omtalade startups. Rätt content har förmågan att förvandla ditt företag. Begär offert för att sätta igång.

Förklaringsvideo

Storisell grundades med målsättningen att erbjuda våra kunder slagkraftigt och säljdrivande content. Vi anser att noggrant utvalt content har förmågan att förvandla sättet företag attraherar nya kunder, investerare och medarbetare. Genom att förstå hur 60% av människor har den visuella inlärningsstilen, blir vårt jobb att hjälpa människor begripa de produkter och tjänster de konsumerar. Vi bearbetar bilder 60,000 gånger snabbare än vanlig text och över 90% av den information som sänds till hjärnan är visuell. Rätt content har förmågan att förvandla ditt företag. Boka ett möte idag för att sätta igång.

Genom en internt utvecklad workshopmodell sparas både tid och energi genom att genomföra mer än 90% av den kartläggning och kravspecificering som krävs inför nya projekt. Detta hjälper oss starta nya projekt snabbare och att minimera overhead. Vanligtvis bokas en för- eller eftermiddag (3-4 timmar). Ni kommer – under en rolig och kreativ workshop – uppleva den kreativa processen och förmedla värdefull information inför bildandet av ert projekt. Vårt team arbetar veckobaserat där våra projektledare djupdyker in i nya projekt för att ge våra kunder högre service, bättre fokus och slutgiltigt resultat. Vi utgår från att jobba så pragmatiskt som möjligt för att sätt kunden först. Målet är alltid att generera aktiviteter som är säljdrivande – vilket kräver ett affärsfokuserat arbetssätt.

Videoproduktion kan vara mer än bara en YouTube-video. En effektiv produktion handlar om att berätta en fängslande historia som förstås av människor, och eftersom över 60% av människor har den visuella inlärningsstilen tenderar animerad video att ha positiva effekter på försäljnings- och marknadsföringsaktiviteter. Målet är att skapa en förklaringsvideo som hela teamet kan använda genom företagets säljprocess, rekrytering och internkommunikation.

Sweden: www.storisell.se
Denmark: www.storisell.dk
Finland: www.storisell.fi
Norway: no.storisell.com
Spain: www.storisell.es
Germany: www.storisell.de
Netherlands: www.storisell.nl
United Kingdom: www.storisell.co.uk
Australia: www.storisell.com/au

Förklaringsvideo www.storisell.com/animation-studio

Vi är en videopartner till våra kunder. Vad betyder det? Genom ett skräddarsytt ramavtal har våra kunder möjligheten att kontinuerligt beställa videokampanjer baserade på behov inom deras sälj- och marknadsorganisation.

På Storisell förklara vi affärsidéer med förklaringsvideo, vilket gör komplexa idéer enkla att förstå. Video är ett bra verktyg för att utbilda potentiella köpare snarare än traditionella push-strategier. Vi strävar efter att hjälpa våra kunder att förstå människans behov. För det handlar om människor. 85 procent av potentiella kunder är mer benägna att köpa en produkt när de ser en medföljande animerad video. Video klargöra målet och hjälper din tjänst eller produkt förstås. Den genomsnittliga personen behåller endast 10 procent av vad de hör, men 50 procent av vad de ser. Det är därför våra kunder väljer att investera i video – och Storisell.

Agency Partner Program

Storisell har ett etablerat partnerprogram för reklambyråer som behöver producera projektspecifika animeringseffekter. Tillsammans formar vi en konkurrenskraftigt partnerskap och extern produktionsavdelning till er byrå. Börja sälja animerad video och 2D/3D-animering till era kunder i ert egna byrånamn. Storisell projektleder hela satsningen från internt uppstartsmöte till kundleveranser. Storisell är helt enkelt den långsiktiga byråpartner ni har väntat på.

Military Work 2D Animation Storisell https://storisell.se/

Storisell levererar företagsfilm till Military Work

Storisell levererar företagsfilm till Military Work med fokus på företagets historia och produkter inom bemannings- och rekryteringsbranschen Företagsfilm Military Work Storisell kan stolt presentera vår senaste filmproduktion för Military Work. Filmens syfte var att…

Storisell producerar animationsfilm för Greenpipe

Storisell producerar animationsfilm för Greenpipe Animationsfilm Företag Storisell kan stolt presentera vår filmproduktion för Greenpipe och deras koncept för vindkraftsparker. Greenpipe erbjuder ett miljövänligt kabelskydd där kablar skyddas med produkter tillverkade av…

Du är ett möte från innehåll som kan förvandla företaget

Förklaringsvideo
Vad vill du producera? Vi anser att noggrant utvalt content har förmågan att förvandla sättet företag attraherar nya kunder, investerare och medarbetare. Boka ett möte för att sätta igång.

OFFERT

Förklaringsvideo
Du är ett möte bort från innehåll som kan omvandla ditt företag. Boka ett möte med vårt team för att komma igång. Säg till om du har några frågor eller funderingar via business@storisell.com.