Skip to main content

Instruktionsfilm System

Företag med system behöver ofta instruktionsfilmer för att förklara sina lösningar. Oavsett vilket typ system du ska kommunicera, hjälper vi dig från start till klart. Storisell producerar er film med animation och live-action och andra idéer som ni vill ta fram. Berätta om dina idéer så skapar vi en produktionsplan, storyboard och sätter produktionsdatum för er instruktionsfilm. Begär en offert för att sätta ingång.

Kund

Storisell producerar instruktionsfilm till Connectel

Storisell levererar stolt en videokampanj med fokus på systemfilmer för Connectel. Vi vill tacka teamet på Connectel för ett bra samarbete genom hela produktionen. Tillsammans tog vi fram fyra systemfilmer för att visualisera deras erbjudande.

Kund

Storisell producerar instruktionsfilm till Verisure

Storisell producerar företagsfilm till Verisure. I denna produktion tog vårt team fram alla delmoment från koncept, manus, röstinläsning, film och animation. Vi vill tacka Verisure för ett bra samarbete.

Kund

Storisell producerar instruktionsfilm till Unimi

När Unimi ville producera en företagsfilm som ger en helhetsbild av företaget, tog vårt team på Storisell fram en videoproduktion med drönarfilmning, animation och live-action material. En företagsfilm som förlitar sig på vår manusförfattning och röstinläsning för att berätta kundens story.

Kund

Storisell producerar instruktionsfilm till Klarna

Storisell har stolt producerat en animerad video till Klarna och deras produkt In-Store Payments. Storisell tog fram hela produktionen från koncept, grafik, manus, röstinläsning, animation och anpassning enligt Klarnas senaste grafiska profil. Röstinläsning genomfördes i London med en röstskådespelare inom Storisells nätverk. Vi tackar Klarna för bra samarbete genom projektet.

Kund

Storisell producerar instruktionsfilm till Vindö Marin

Storisell har producerat ett större antal filmer som kan klassas som allt från intervjuvideo, drönarfilmer, produktvideo och företagsfilm för Vindö Marin. Vindö har en lång historia av att producera båtar på Vindön, de mest ikoniska är Vindöbåtarna som fortfarande kan ses seglandes i olika delar av världen och längs de svenska kusterna i synnerhet.

Kund

Storisell producerar instruktionsfilm till eMarketeer

Storisell kan stolt presentera vår företagsfilm för eMarketeer som spelades in i Rotterdam. Efter ett tidigare projekt för tillsammans med eMarketeer i Olso, bar det av till Rotterdam i Nederländerna för eMarketeers kund IHS. Att omsätta kundomdömen till ett medium som gör dem tillgängliga för prospektiva kunder dygnet runt är en smart investering. Detta är exakt vad eMarketeer har gjort med dessa företagsfilmer.

Kund

Storisell producerar instruktionsfilm till Hosco

Storisell har producerat animerad video till Hosco. Hosco är en ledande rekryteringstjänst inom hospitality med ett globalt nätverk av hotell, restauranger och reseaktörer med focus på allt från Michelinrestauranger till Bed & Breakfast. Storisell tog fram allt från grunden tillsammans med kunden i Barcelona. Vi tackar Hosco för ett bra samarbete.

01. PRE-PRODUCTION

Instruktionsfilm System

Tillsammans skapar vi noggrant en plan för din film inom kategorin ”instruktionsfilm system”. Vi gör detta genom att träffas till en workshop där ett antal viktiga frågor besvaras. Dessa workshops genomförs ofta via videokonferens men kan också göras på plats. Vår workshop innehåller flera ämnen; koncept, positionering, analys utifrån ett designperspektiv, storyboard, mood board, manuskript och mycket mer. Säg till om du behöver hjälp med att hitta något på vår hemsida, email: hello@storisell.com.

02. PRODUCTION

Instruktionsfilm System

När produktionsplanen är godkänd, sätter vi inspelningsdagar för er företagsfilm och förbereder viktiga delmoment inför startdatumet. Storyboarden och produktionskonceptet lägger grunden för produktionen. Videon korrigeras flera gånger internt av vårt team och externt av klienten. När företagsfilms råmaterial är inspelat påbörjas post-production.

03. POST-PRODUCTION

Instruktionsfilm System

I post-production genomför vi urvalet, klippning, färgsättning, ljudproduktion och andra viktiga delar i er företagsfilm. Filmen granskas fler gånger internt innan det första utkastet presenteras. Det ingår alltid en korrekturrunda när för att genomföra eventuella sista önskemål som kvarstår på filmen.