Skip to main content

INTERVJUFILM

Intervjufilm för företag

Presentera dina anställda, kunder och samarbetspartners framför filmkameran och skapa autentiska intervjufilmer för ditt företag. Allt från manus och inspelning till färdig leverans ingår. Alla företag har fantastiska idéer som kan visualiseras. Oavsett vilket typ av intervjufilm du ska producera, hjälper vi dig från start till klart. Storisell producerar företagspresentationer, investeringsfilmer, rekryteringsfilmer och andra idéer som våra kunder vill ta fram. Berätta om dina idéer så skapar vi en produktionsplan, frågeformulär och sätter produktionsdatum. Begär en offert för att sätta ingång.

BEGÄR OFFERT
Kund

Storisell producerar intervjufilm för eMarketeer

Storisell kan stolt presentera vår företagsfilm för eMarketeer som spelades in i Rotterdam. Efter ett tidigare projekt för tillsammans med eMarketeer i Olso, bar det av till Rotterdam i Nederländerna för eMarketeers kund IHS. Att omsätta kundomdömen till ett medium som gör dem tillgängliga för prospektiva kunder dygnet runt är en smart investering. Detta är exakt vad eMarketeer har gjort med dessa företagsfilmer.

Kund

Storisell producerar intervjufilm för Philips

Storisell levererar stolt en videokampanj med fokus på employer branding till Philips. Ett projekt som syftar till att fira mångfald och en inkluderande arbetsplats. Vårt mål med produktionen var att intervjua människor i ledarpositioner inom Philips nordiska organisation. Vi ville ge dem möjlighet att prata öppet om sina egna erfarenheter kring ämnet. Den övergripande produktionen ger flera unika utsiktspunkter som sätter fokus på mångfald. Ett viktigt ämne som speglar varför mångfalden är så relevant i en global organisation som Philips.

Med röstskådespelare

Storisell producerar företagsfilm för Verisure

Storisell producerar företagsfilm till Verisure. I denna produktion tog vårt team fram alla delmoment från koncept, manus, röstinläsning, film och animation. Vi vill tacka Verisure för ett bra samarbete.

Kund

Storisell producerar intervjufilm till Vindö Marin

Storisell har producerat ett större antal filmer som kan klassas som allt från intervjuvideo, drönarfilmer, produktvideo och företagsfilm för Vindö Marin. Vindö har en lång historia av att producera båtar på Vindön, de mest ikoniska är Vindöbåtarna som fortfarande kan ses seglandes i olika delar av världen och längs de svenska kusterna i synnerhet.

01. PRE-PRODUCTION

Intervjufilm

Tillsammans skapar vi noggrant en intervjuplan för din intervjufilm. Vi gör detta genom en kreativ workshop där ett antal viktiga frågor besvaras. Dessa workshops genomförs ofta via videokonferens men kan också göras på plats. Vår workshop innehåller flera ämnen; konceptualisering, positionering, konkurrentanalys från ett designperspektiv, frågeformulär för intervjun, öppna och skripade frågor, mood board och mycket mer.

02. PRODUCTION

Intervjufilm

När produktionsplanen är godkänd, sätter vi inspelningsdagar för er företagsfilm och förbereder viktiga delmoment inför startdatumet. Storyboarden och produktionskonceptet lägger grunden för produktionen. Videon korrigeras flera gånger internt av vårt team och externt av klienten. När företagsfilms råmaterial är inspelat påbörjas post-production.

03. POST-PRODUCTION

Intervjufilm

I post-production genomför vi urvalet, klippning, färgsättning, ljudproduktion och andra viktiga delar i er företagsfilm. Filmen granskas fler gånger internt innan det första utkastet presenteras. Det ingår alltid en korrekturrunda när för att genomföra eventuella sista önskemål som kvarstår på filmen.

Prislista

Ladda ner vår prislista

Vi har samlat alla våra tjänster och priser i ett dokument. Laddas ner listan via formuläret. Prislistan skickas automatiskt till din email inom 10 minuter.

Film / Animation / Design

Oxceed berättar om sina produktioner med Storisell

Oxceed har beställt flera videoproduktioner och designprojekt av vårt team. I den här testimonialfilmen berättar Martin Ericson på Oxceed om deras upplevelse av att arbeta med Storisell och vad innehållet betyder för ett växande SaaS-företag. Vi vill tacka teamet på Oxceed för ett bra samarbete.

Animation

Whisbi berättar om sin produktion med Storisell

Se vår testimonialfilm där Whisbi beskriver sin upplevelse med vårt team. Whisbi är ett globalt företag inom live-video engagement. Intervjun är med företagets marknadsdirektör, Urska Blagojevic. Vi vill tacka teamet på Whisbi för ett bra samarbete.

Design / Animation

XR Tech berättar om sina designprojekt med Storisell

Sebastian Kjersén, grundare och VD på XR Tech, berättar om de designprojekt han beställt av vårt team. Vi har även producerat flera filmer och designleveranser för virtual reality-företaget som ni hittar i vår portfolio. Tack till teamet på XR Tech för ett bra samarbete.

TJÄNSTER

Läs mer om vad vi erbjuder. Allt innehåll som vi producerar är framtaget in-house med vårt egna team för att säkerställa kvalitet och att våra kunder kan arbeta med Storisell långsiktigt.

Läs mer

PORTFOLIO

Här visar vi upp utvalda kundcase och testimonialfilmer där våra kunder berättar om deras samarbetet med Storisell. Få inspiration som ni kan använda i er marknadsföring.

Läs mer

KARRIÄR

Läs mer om våra lediga tjänster. Visste du att Storisell har ett in-house produktionsteam i Barcelona? Vi letar alltid efter topptalang. Upptäck våra lediga tjänster och ansök på vår karriärsida.

Läs mer