Skip to main content

INTERVJUFILMER FÖRETAG

Intervjufilmer företag

”Presentera dina anställda, kunder och samarbetspartners framför filmkameran och skapa autentiska intervjufilmer för ditt företag. Allt från manus och inspelning till färdig leverans ingår. Alla företag har fantastiska idéer som kan visualiseras. Oavsett vilka typer av intervjufilmer du ska producera, hjälper vi dig från start till klart. Storisell producerar företagspresentationer, investeringsfilmer, rekryteringsfilmer och andra idéer som våra kunder vill ta fram. Berätta om dina idéer så skapar vi en produktionsplan, frågeformulär och sätter produktionsdatum. Begär en offert för att sätta ingång.

Kund

Storisell producerar intervjufilmer till Philips

Storisell levererar stolt en videokampanj med fokus på employer branding till Philips. Ett projekt som syftar till att fira mångfald och en inkluderande arbetsplats. Vårt mål med produktionen var att intervjua människor i ledarpositioner inom Philips nordiska organisation. Vi ville ge dem möjlighet att prata öppet om sina egna erfarenheter kring ämnet. Den övergripande produktionen ger flera unika utsiktspunkter som sätter fokus på mångfald. Ett viktigt ämne som speglar varför mångfalden är så relevant i en global organisation som Philips.

Kund

Storisell producerar intervjufilmer till eMarketeer

Storisell kan stolt presentera vår företagsfilm för eMarketeer som spelades in i Rotterdam. Efter ett tidigare projekt för tillsammans med eMarketeer i Olso, bar det av till Rotterdam i Nederländerna för eMarketeers kund IHS. Att omsätta kundomdömen till ett medium som gör dem tillgängliga för prospektiva kunder dygnet runt är en smart investering. Detta är exakt vad eMarketeer har gjort med dessa företagsfilmer.

Kund

Storisell producerar intervjufilmer till Vindö Marin

Storisell har producerat ett större antal filmer som kan klassas som allt från intervjuvideo, drönarfilmer, produktvideo och företagsfilm för Vindö Marin. Vindö har en lång historia av att producera båtar på Vindön, de mest ikoniska är Vindöbåtarna som fortfarande kan ses seglandes i olika delar av världen och längs de svenska kusterna i synnerhet.

Om man vill använda en röstskådespelare

Storisell producerar företagsfilm till Verisure

Storisell producerar företagsfilm till Verisure. I denna produktion tog vårt team fram alla delmoment från koncept, manus, röstinläsning, film och animation. Vi vill tacka Verisure för ett bra samarbete.

01. PRE-PRODUCTION

Intervjufilmer Företag

Tillsammans skapar vi noggrant en intervjuplan för din intervjufilm. Vi gör detta genom en kreativ workshop där ett antal viktiga frågor besvaras. Dessa workshops genomförs ofta via videokonferens men kan också göras på plats. Vår workshop innehåller flera ämnen; konceptualisering, positionering, konkurrentanalys från ett designperspektiv, frågeformulär för intervjun, öppna och skripade frågor, mood board och mycket mer.

02. PRODUCTION

Intervjufilmer Företag

När produktionsplanen är godkänd, sätter vi inspelningsdagar för er företagsfilm och förbereder viktiga delmoment inför startdatumet. Storyboarden och produktionskonceptet lägger grunden för produktionen. Videon korrigeras flera gånger internt av vårt team och externt av klienten. När företagsfilms råmaterial är inspelat påbörjas post-production. Behöver du hjälp med att finna något på vår hemsida eller vill få en offert, maila hello@storisell.com. Ni kan också hitta vilka länder som vi erbjuder våra tjänster till enligt följande sida: www.storisell.com/select-country

03. POST-PRODUCTION

Intervjufilmer Företag

I post-production genomför vi urvalet, klippning, färgsättning, ljudproduktion och andra viktiga delar i er företagsfilm. Filmen granskas fler gånger internt innan det första utkastet presenteras. Det ingår alltid en korrekturrunda när för att genomföra eventuella sista önskemål som kvarstår på filmen.