Skip to main content

Live-streaming för ditt event

Live-streaming som gör ditt event mer tillgängligt.

Vårt team på Storisell erbjuder projektledning och live-streaming för ditt event. Vårt team hjälper dig från planeringsstadiet till produktionsdagen och med det efterarbete som krävs för att sy ihop produktionen. För att komma igång, begär offert via vårt formulär. Du kommer inom några minuter få vår prislista utskickad till dig där live-streaming ingår i våra produktiondagar under eventet och timavgiften avser allt arbete inför och efter ditt event. Säg till om det är några frågor via email: hello@storisell.com

Prislista Live-streaming Produktionsbolag

Ladda ner vår prislista

Vi har samlat alla våra tjänster och priser i ett dokument. Laddas ner listan via formuläret. Prislistan skickas automatiskt till din email inom några minuter.

Film / Animation / Design

Oxceed berättar om sina produktioner med Storisell

Oxceed har beställt flera videoproduktioner och designprojekt av vårt team. I den här testimonialfilmen berättar Martin Ericson på Oxceed om deras upplevelse av att arbeta med Storisell och vad innehållet betyder för ett växande SaaS-företag. Vi vill tacka teamet på Oxceed för ett bra samarbete.

Prislista
Film

Storisell producerar eventfilmer för Equisport & Agria Djurförsäkringar

Storisell har levererat flera tjänster inom event och live-streaming till Equisport och Agria Djurförsäkringar. Vi vill tacka alla inblandande i våra produktioner.

Prislista
Animation / Film

eMarketeer berättar om sina produktioner med Storisell

I den här videon, som är producerad av vårt filmteam, pratar vi med Josefine Stengård, marknadschef på eMarketeer. Hon berättar om när de beställde testimonialfilmer av Storisell. Vårt team har producerat flera filmer för eMarketeer mot de skandinaviska länderna, Tyskland och Benelux. Vi vill tacka teamet på eMarketeer för ett bra samarbete. Om du vill veta mer eller hitta andra sidor på vår hemsida, email hello@storisell.com.

Prislista
Film / Animation

Se vår filmproduktion för Historiska Museet Lund

I denna produktion presenterar vi några av de filmer vi tog fram för Historiska Museet vid Lunds Universitet. Filmerna har använts på utställningen, som utbildningsmaterial inom den svenska grundskolan och som guidematerial. Vi vill tacka teamet på Historiska Museet Lund för ett bra samarbetet.

Prislista
Design / Animation / Film

XR Tech berättar om sina designprojekt med Storisell

Sebastian Kjersén, grundare och VD på XR Tech, berättar om de designprojekt han beställt av vårt team. Vi har även producerat flera filmer och designleveranser för virtual reality-företaget som ni hittar i vår portfolio. Tack till teamet på XR Tech för ett bra samarbete.

Prislista
Animation

Whisbi berättar om sina produktioner med Storisell

Se vår testimonialfilm där Whisbi beskriver sin upplevelse med vårt team. Whisbi är ett globalt företag inom live-video engagement. Intervjun är med företagets marknadsdirektör, Urska Blagojevic. Vi vill tacka teamet på Whisbi för ett bra samarbete. Vill du veta vilka länder vi erbjuder våra tjänster? Skicka ett mail till hello@storisell.com.

Live-streaming Produktionsbolag FAQ

Hur prissätter ni live-streaming för ett event?

Vi utgår från vårt produktionsdagspris som du kan ladda ner via vårt formulär. Alla timmar som innan eller efter vår(a) produktionsdag(ar) krävs debiteras enligt timpris som du också hittar vi vår prislista. Om du vill prata direkt med något på vårt team, kan du kontakta hello@storisell.com.

I vilka länder erbjuder ni era tjänster?

Storisell arbetar rikstäckande i Sverige men har också en internationell verksamhet med kontor i Barcelona, Spanien, samt en verksamhet mot Benelux. Utöver detta har vi kunder i över 15 länder där vi producerar innehåll på distans eller med punktinsatser lokalt. Ni kan läsa mer om våra upptagningsområden här. Filmproduktioner och live-streaming genomförs till större del i Skandinavien och Europa med undantag. Animation kan levereras på distans. Vi fler frågor, kontakta vårt team på hello@storisell.com.