Skip to main content

MATLAGNINGSVIDEO PRODUKTIONSBOLAG

Vill ni producera professionella matlagningsvideor? Vårt team på Storisell levererar videokampanjer i köksstudion för att sätta ditt företag, produkt eller matidé på kartan. Oavsett vilka typer av matlagningsvideo du ska producera, hjälper vi dig från start till klart. Storisell producerar också företagspresentationer, animerad video, rekryteringsfilmer och andra idéer som våra kunder vill ta fram. Begär en offert för att sätta ingång.

BEGÄR OFFERT
Kund

Storisell producerar matlagningsvideo till Philips

01. PRE-PRODUCTION

Matlagningsvideo Produktionsbolag

Tillsammans skapar vi noggrant en plan för din matlagningsvideo. Vi gör detta genom en kreativ workshop där ett antal viktiga frågor besvaras. Dessa workshops genomförs ofta via videokonferens men kan också göras på plats. Vår workshop innehåller flera ämnen; konceptualisering, positionering, konkurrentanalys från ett designperspektiv, inspelningsplats, öppna och skripade frågor, mood board och mycket mer.

02. PRODUCTION

Matlagningsvideo Produktionsbolag

När produktionsplanen är godkänd, sätter vi inspelningsdagar för er matlagningsvideo och förbereder viktiga delmoment inför startdatumet. Storyboarden och produktionskonceptet lägger grunden för produktionen. Videon korrigeras flera gånger internt av vårt team och externt av klienten. När matlagningsvideons råmaterial är inspelat påbörjas post-production.

03. POST-PRODUCTION

Matlagningsvideo Produktionsbolag

I post-production genomför vi urvalet, klippning, färgsättning, ljudproduktion och andra viktiga delar i er matlagningsvideo. Filmen granskas fler gånger internt innan det första utkastet presenteras. Det ingår alltid en korrekturrunda när för att genomföra eventuella sista önskemål som kvarstår på filmen.

DRÖNARFILM

Drönarfilm är ett snyggt sätt att kommunicera b-roll till en intervjufilm. Att producera drönarfilm är en uppgift som kräver noga planering och ett säkerhetstänk. Vi producerar drönarfilm i våra företagsfilmer och tar hand om hela processen från kommunikation med flygledningar till regelverk – allt för att producera professionella drönarfilmer för ditt företag. Begär en offert för att sätt igång.

BEGÄR OFFERT
Se vårt kundcase med Unimi där all drönarfilm som togs fram noggrant kartlagts efter tillåtna flygzoner

ÅTERANVÄNDBARHET

När Storisell som produktionsbolag producerar matlagningsvideo har vi ofta spelat in mycket råmaterial som tagits fram unikt för ert företag och dessa råfiler kan oftast återanvändas för att skapa fler filmer, videoannonser, inlägg i sociala medier och andra kreativa idéer ni har. Denna återanvändbarhet i kombination med det faktum att teamet på Storisell har en förbättrad inlärningskurva efter första projektet, innebär att du kan skapa massor av marknadsföringsmaterial när första projekt har slutförts. Begär en offert för att komma igång.

Storisell är en byrå som fokuserar på animerad video, film, design, professionell fotografering, webbutveckling och marknadsföringsstrategi. Vi tror att rätt content kan förvandla företag. Det är med detta tankesätt som vi producerar dina idéer.

Storisell Aktiebolag
559054-5660
Theres Svenssons Gata 13
Göteborg, Sverige
www.storisell.se

Storisell España S.L.
B67591099
Ronda de Sant Pere 52
08010 Barcelona
www.storisell.es

Q&A Matlagningsvideo Produktionsbolag

Vi vet att du letar efter en byrå som kan hjälpa dig att förverkliga dina kreativa idéer. Det är därför Storisell anställer några av de mest begåvade designers för att hjälpa våra kunder att skapa marknadsföringsinnehåll utöver deras förväntningar. Vi hjälper dig också att välja rätt marknadsföringsstrategier baserade på många års erfarenhet från att arbeta med globala företag till snabbväxande startups. Ger dig det bästa från båda världar. Berätta om dina fantastiska idéer för att komma igång. Här kan du läsa vår Q&A som täcker viktiga frågor om våra arbetssätt, tjänster och produktioner för att ta fram en investeringsvideo.