Skip to main content

Producera rekryteringsvideo till företaget

Storisell producerar din nästa rekryteringsvideo och employer branding content. Berätta om dina idéer så skapar vi en produktionsplan, storyboard och sätter produktionsdatum. Ladda ner vår prislista via formuläret för att sätta ingång – ett email skickas ut inom 10 minuter. Om du hellre vill ringa oss är telefonnumret 010-205 1616.

Rekryteringsvideo

Storisell producerar rekryteringsvideo till Minty

Här presenterar vi en rekryteringsvideo som Storisell producerade för Minty Digital i Barcelona. Minty ville ha en film som de kunde använda i platsannonser och för att stärka sitt employer brand. Vi intervjuar därför företagets grundare och VD, Charlie Clark, som berättar om förmåner och företagskultur. Vi vill tacka teamet på Minty Digital för ett bra samarbete.

Rekryteringsvideo

Storisell producerar rekryteringsvideo till Philips

Här presenterar vi vår rekryteringsvideo som Storisell producerade för Philips. Ett projekt som syftar till att fira mångfald och en inkluderande arbetsplats. Vårt mål med produktionen var att intervjua människor i ledarpositioner inom Philips nordiska organisation. Vi ville ge dem möjlighet att prata öppet om sina egna erfarenheter kring ämnet. Den övergripande produktionen ger flera unika utsiktspunkter som sätter fokus på mångfald. Ett viktigt ämne som speglar varför mångfalden är så relevant i en global organisation som Philips.

Rekryteringdsvideo

Storisell producerar rekryteringsvideo till Verisure

Storisell producerar rekryteringsvideo till Verisure. I denna filmproduktion tog vårt team på Storisell fram allt från koncept, manus, röstinläsning, inspelning, redigering och animation från grunden. Vi vill tacka Verisure för ett bra samarbete.

Produktfilm

Storisell producerar produktfilm till Oxceed

Storisell har tagit fram flera produktioner för FinTech SaaS-företaget Oxceed. I denna produktion fokuserade vi på en ny funktion på plattformen där en av Oxceeds medgrundare beskriver fördelarna för ekonomer. Tack till det duktiga teamet på Oxceed för ett bra samarbete.

Film/Animation

Whisbi berättar om sin produktion med Storisell

Se vår testimonialfilm där Whisbi beskriver sin upplevelse med vårt team på Storisell. Vi har producerat flera filmer för Whisbi som är ett globalt företag som erbjuder en enterpriselösning inom live-video engagement. Intervjun är med företagets marknadsdirektör, Urska Blagojevic.

Testimonialfilm

Storisell producerar testimonial till eMarketeer

Storisell kan stolt presentera vår företagsfilm för eMarketeer som spelades in i Rotterdam. Efter ett tidigare projekt för tillsammans med eMarketeer i Olso, bar det av till Rotterdam i Nederländerna för eMarketeers kund IHS. Att omsätta kundomdömen till ett medium som gör dem tillgängliga för prospektiva kunder dygnet runt är en smart investering. Detta är exakt vad eMarketeer har gjort med dessa företagsfilmer.

Testimonialfilm

Storisell producerar testimonial till ROL Fredbergs

Storisell kan stolt presentera vår företagsfilm för ROL Fredbergs tillsammans med McDonald’s. Att omsätta kundomdömen på det sätt ROL gör till ett medium som innebär att de blir tillgängliga för prospektiva kunder dygnet runt – är en smart investering. Detta är strategin som ROL Fredbergs och Storisell har implementerat med en blandning av företagsfilmer, intervjufilmer, retailfotografi och webbutveckling.

Animationsfilm

Storisell producerar företagsfilm till Hosco

Storisell har producerat en blandning mellan animerad video och företagsfilm (sk. live-action) till Hosco. Hosco är en ledande rekryteringstjänst inom hospitality med ett globalt nätverk av hotell, restauranger och reseaktörer med focus på allt från Michelinrestauranger till Bed & Breakfast. Storisell tog fram allt från grunden tillsammans med kunden i Barcelona. Vi tackar Hosco för ett bra samarbete.

Testimonialfilmer

Storisell producerar testimonials till Crisp Chat

Storisell España har tagit fram en rad testimonialfilmer för franska SaaS-företaget Crisp Chat. I denna produktion har vi intervjuat flera slutkunder till Crisp Chat på spanska och engelska för att skapa referensmaterial och social proof för deras marknadsföring. Vi vill tacka teamet på Crisp Chat och alla slutkunder som deltog i produktionen.

Produktfilm

Storisell producerar produktfilmer till Philips

Storisell levererar stolt produktfilmer till Philips Nordics och deras produkt DiamondClean. I denna film ser ni en film som spelades in bakom kulisserna där målet är att skapa humoristiskt innehåll på ett autentiskt sätt. Filmerna användes som annonsmaterial i betalda kanaler. Vi tackar Philips för ett bra samarbete.

Film

Storisell producerar filmer till Bonaviva

Vår team på Storisell har tagit fram filmer för Bonaviva. Bonaviva hjälper individer att boka visningar och hitta exklusiva nyproduktioner utomlands – kostnadsfritt. Storisell har ansvarat för hela leveransen från förproduktionen till inspelning på plats i Spanien. Storisell har också tagit fram webbportalen för Bonaviva. Läs mer om våra webblösningar under ”webbutveckling”.

Intervjuvideo

Storisell producerar testimonials till Tempur

Storisell levererar intervjuvideor till Tempur med fokus på deras återförsäljare i norden. Inspelningsplatsen var på en av Tempurs butiker i Stockholm. Vi tackar teamet på Tempur för ett bra samarbete.

Utbildningsfilm

Storisell producerar filmer till Equisport

Tillsammans med Storisells egna produktionsbolag Prod46 delar vi detta kundcase som visar en av filmerna vår team producerade för playkanalen Equisport som är nordens största streamingtjänst för hästsport. Vi vill tacka teamet på Equisport för ett bra samarbete.

Eventfilm

Storisell producerar IPO eventfilm till Compodium

Storisell har producerat en eventfilm för Compodiums IPO-event när de börsnoterades. Vi har även tagit fram Compodiums hemsida och innehållet för deras kanaler. Vi vill tacka för ett bra samarbete med teamet på Compodium.

Vår videoproducent Sigge berättar

Producera intervjufilm till företaget

Play Video

01. Förproduktion

Tillsammans skapar vi noggrant en plan för din företagsfilm. Vi gör detta genom att träffas till en kreativ workshop där ett antal viktiga frågor besvaras. Dessa workshops genomförs ofta via videokonferens men kan också göras på plats. Vår workshop innehåller flera ämnen; konceptualisering, positionering, konkurrentanalys från ett designperspektiv, storyboard, mood board, manuskript och mycket mer.

02. PRODUKTION

När produktionsplanen är godkänd, sätter vi inspelningsdagar för er företagsfilm och förbereder viktiga delmoment inför startdatumet. Storyboarden och produktionskonceptet lägger grunden för produktionen. Videon korrigeras flera gånger internt av vårt team och externt av klienten. När företagsfilms råmaterial är inspelat påbörjas filmredigeringen.

03. Filmredigering

I post-production genomför vi urvalet, klippning, färgsättning, ljudproduktion och andra viktiga delar i er företagsfilm. Filmen granskas fler gånger internt innan det första utkastet presenteras. Det ingår alltid en korrekturrunda när för att genomföra eventuella sista önskemål som kvarstår på filmen.