Animerad video för startups

Många tar idag steget och blir företagare. Vi på Storisell anser att detta är helt fantastiskt och vill därför förenkla ditt företagande. Sedan starten har vi på Storisell fått många förfrågningar från startups som vill köpa en premium explainer video men som inte haft rätt budget. Just därför schemalägger Storisell under Q1 2019 fyra prisreducerade produktionsveckor. Veckor som är förbokade enbart för startups. Har du en företagsidé du tänker lansera? Först till kvarn gäller. Begär en offert för att sätta igång.

TIDIGARE KUNDER
Startup Campaigns

Officiell Serviceprovider

Storisell har utvalda tjänster till alumn- och medlemsföretag hos SUP46 – Start-up People of Sweden.

Workshopen hade en mycket punktlig och logisk agenda, mycket vältänkt för att bespara oss tid men samtidigt även utrymme för att vara kreativ. Storisell tog oss tryggt hela vägen från start till mål med vårt videoprojekt, vi är helnöjda med arbetet och engagemanget som i slutländan ledde till ett kanonresultat.

kdtz
Roni Bicér VD & Grundare Kreditz

Med god kompetens inom alla delar av en “explainer”-video levererar Storisell både manus, voice over, illustrationer och animationer. Jag kommer själv använda mig av Ossian och William igen!

RR
Robin Rendahl Founder / CEO at Gastrofy & Northfork

BSAFE365 kontaktade Storisell för vi behövde en säljfilm till vår hemsida. William och Ossian är extrem professionella och utifrån ett manus som vi tog fram tillsammans på ca 2 timmar så skapade de vår nya säljfilm. De löste allt, från animering, bilder, röst och bakgrundsmusik. Otroligt bekvämt och enkelt för oss som beställare. BSAFE365 Filmen är grymt bra och vi är supernöjda. Jag kan rekommendera Storisell.

EMbs
Eric Moschos VD, ASAP ALARM AB (BSAFE365)

Genom en smart workshop och ett fantastiskt team lyckades Storisell göra en video som var över förväntan! Det här är ett team som lyckas med bedriften att få ett plus ett att bli tre. Vi är väldigt nöjda med resultatet och kommer självklart anlita dem igen.

Matv
Richard Bengtsson VD, Matvänner AB

Du är ett möte från innehåll som kan förvandla din startup

Sedan vi startade Storisell har vi fått många förfrågningar från startups som vill köpa en premium explainer video men som inte haft rätt budget. Just därför schemalägger Storisell under Q1 2019 fyra prisreducerade produktionsveckor. Veckor som är förbokade enbart för startups. Har du en företagsidé du tänker lansera? Först till kvarn gäller.

OFFERT

Produktionsbolag
Du är ett möte bort från innehåll som kan omvandla din startup. Begär offert för att komma igång. Säg till om du har några frågor eller funderingar via business@storisell.com.