Animerad video för startups

Under 2020 kommer många ta steget och bli företagare. Vi på Storisell anser att detta är helt fantastiskt och vill därför förenkla ditt företagande. Under de senaste åren har vi fått många förfrågningar från startups som vill köpa en premium explainer video men som inte alltid haft rätt budget. Just därför schemalägger vi åtta prisreducerade produktionsveckor i januari 2020. Vår största startup campaign hitintills. Veckor som är förbokade enbart för startups. Har du en företagsidé du tänker lansera under 2020? Först till kvarn gäller tills alla veckor blivit fullbokade. För att kvalificera behöver ditt företag vara yngre än tre år. Begär offert för att sätta igång.

TIDIGARE KUNDER
Startup Campaigns

Officiell Serviceprovider

Storisell har utvalda tjänster till alumn- och medlemsföretag hos SUP46 – Start-up People of Sweden.

Workshopen hade en mycket punktlig och logisk agenda, mycket vältänkt för att bespara oss tid men samtidigt även utrymme för att vara kreativ. Storisell tog oss tryggt hela vägen från start till mål med vårt videoprojekt, vi är helnöjda med arbetet och engagemanget som i slutländan ledde till ett kanonresultat.

kdtz
Roni Bicér VD & Grundare Kreditz
Animerad Video Startup
Animerad Video Startup

Med god kompetens inom alla delar av en “explainer”-video levererar Storisell både manus, voice over, illustrationer och animationer. Jag kommer själv använda mig av Ossian och William igen!

RR
Robin Rendahl Founder / CEO at Gastrofy & Northfork

BSAFE365 kontaktade Storisell för vi behövde en säljfilm till vår hemsida. William och Ossian är extrem professionella och utifrån ett manus som vi tog fram tillsammans på ca 2 timmar så skapade de vår nya säljfilm. De löste allt, från animering, bilder, röst och bakgrundsmusik. Otroligt bekvämt och enkelt för oss som beställare. BSAFE365 Filmen är grymt bra och vi är supernöjda. Jag kan rekommendera Storisell.

EMbs
Eric Moschos VD, ASAP ALARM AB (BSAFE365)

Genom en smart workshop och ett fantastiskt team lyckades Storisell göra en video som var över förväntan! Det här är ett team som lyckas med bedriften att få ett plus ett att bli tre. Vi är väldigt nöjda med resultatet och kommer självklart anlita dem igen.

Matv
Richard Bengtsson VD, Matvänner AB
Animerad Video Startup

Du är ett möte från innehåll som kan förvandla din startup

Sedan vi startade Storisell har vi fått många förfrågningar från startups som vill köpa en premium animerad video men som inte haft rätt budget. Just därför schemalägger Storisell under augusti 2019 tre prisreducerade produktionsveckor. Veckor som är förbokade enbart för startups. Har du en företagsidé du tänker lansera eller ett företag som är yngre än tre år? Först till kvarn gäller. Begär din offert nedan eller maila business@storisell.com.
Animerad Video Startup

OFFERT

Produktionsbolag
Du är ett möte bort från innehåll som kan omvandla din startup. Begär offert för att komma igång. Säg till om du har några frågor eller funderingar via business@storisell.com.