Startups

2022 Startup Campaign

Många tar steget och blir företagare. Vi på Storisell anser att det är helt fantastiskt och vill förenkla ditt företagande. De senaste åren har vi fått många förfrågningar från startups som vill köpa en premium explainer video men som inte alltid haft rätt budget – därför schemalägger vi fyra prisreducerade produktionsveckor i januari 2022 som är förbokade enbart för startups. Har du en företagsidé du tänker lansera? Först till kvarn gäller. För att kvalificera behöver ditt företag vara yngre än tre år. Begär offert via formuläret eller maila business@storisell.com. Vi pratar gärna om ert nästa projekt på tel. 0102051616.

ANIMERAD VIDEO TILL DIN STARTUP

 

Fördelen med explainer videos för startups

 

Varför är explainer videos utmärkta verktyg för startups? Det finns många anledningar. En startup består ofta av en ny idé som marknaden inte är familjär med ännu. Denna idé behöver förklaras på ett säljande och riktat sätt som gör att den blir förstådd av sina mottagare. Det är här som en bra explainer video kommer in. Er explainer video ska ha förmågan att på enbart 1-2 minuter beskriva er idé och möjliggöra nya investeringar, kunder eller samarbetspartners. Storisell har arbetat med några av Europas största inkubatorer och startupnätverk för att utveckla startup- och tillväxtbolagens kommunikation med just explainer videos. Vi har därför utvecklat en agile produktionsprocess som passar både storbolagsmodellen och det ständigt förändrande startupbolaget. Välkommen med dina frågor och funderingar så tar vi tillsammans fram en eller flera slagkraftiga explainer videos för att din idé ska ta fart.

LADDA NER PRISLISTAN

Tjänster

Läs mer om våra tjänster.

Portfolio

Få idéer till er marknadsföring.

Workshop

Läs om vår workshopmodell.

Karriär

Läs mer om en karriär på Storisell.

Partners

Läs om företagspartnerskap med Storisell.

Stories

Se bakom kulisserna.

Kund

Storisell producerar animerad video till Klarna

Storisell har stolt producerat en animerad video till Klarna och deras produkt In-Store Payments. Storisell tog fram hela produktionen från koncept, grafik, manus, röstinläsning, animation och anpassning enligt Klarnas senaste grafiska profil. Röstinläsning genomfördes i London med en röstskådespelare inom Storisells nätverk. Vi tackar Klarna för bra samarbete genom projektet.

Kund

Storisell producerar animerad video till Ugglo

Storisell kan stolt presentera vår reklamfilmsproduktion för Ugglo. Ugglo kombinerar bilderboken med ljudboken för att göra läsningen till en upplevelse för barn. Ugglo har målet att göra utbildning roligt och tillgängligt för alla. Storisell producerade hela projektet från koncept, manus, röstinläsning, grafik och animation. Vi vill tacka Ugglo för ett bra samarbete.

Kund

Storisell producerar animerad video till Zaplox

Zaplox håller på att revolutionera den mobila gästresan för hotell med mobil incheckning, utcheckning och nycklar i en strömlinjeformad och kundanpassad app med integrationer till ledande PMS- och låssystem. Storisell har under åren levererat flertalet videor till Zaplox. All grafik är kundunik och utgår från kundens grafiska profil.

Kund

Storisell producerar animerad video till Kreditz

Storisell levererar stolt en premium animerad video till P2P-startupen, Kreditz. Kreditz hjälper personer att enkelt dela eller begära sin egna eller någon annans kreditvärdighet, identitet och betalningsförmåga. Genom några enkla klick kopplar du upp dig via din bank. Kreditz beräknar därefter din kreditvärdighet så att du enkelt kan dela din score med vem som helst. All grafik är handritad enligt kundens grafiska profil.

Kund

Storisell producerar animerad video till Prime Penguin

Prime Penguin och Storisells samarbete har pågått under en längre tid. Vårt team på Storisell har producerat Prime Penguins logotyp, rörlig webbgrafik till företagets hemsida och en animerad filmproduktion. I vårt arbete har kunden har varit till stor hjälp genom hela designprocessen med allt från konceptualisering till slutgiltig korrektur. Nedan hittas flera dela av vår leverans till Prime Penguin. Allt är framtaget från Prime Penguins grafiska profil.

Kund

Storisell producerar animerad video till Oxceed

Storisell kan stolt presentera den animerade explainer video som vi tog fram för Oxceed. Oxceed hjälper ekonomichefer att bygga finansiella rapporter, budgetar och nyckeltal med bara några enstaka klick och etablera en ekonomisk överblick av företaget i realtid. Allt är designat enligt Oxceeds brand book från scratch.

Kund

Storisell producerar animerad video till Hosco

Storisell har producerat animerad video till Hosco. Hosco är en ledande rekryteringstjänst inom hospitality med ett globalt nätverk av hotell, restauranger och reseaktörer med focus på allt från Michelinrestauranger till Bed & Breakfast. Storisell tog fram allt från grunden tillsammans med kunden i Barcelona. Vi tackar Hosco för ett bra samarbete.

Priser

Ladda ned våra priser

Ladda ner vår vitbok med våra priser och få tips som du kan använda direkt i din marknadsföring. Ladda ner våra priser via formuläret idag.